Hozzászólás
Spade Előzmény: #780827Nyuszi tegnap már mondtam h iq padlón vagy Most is sikerült akkora csusztatásokat és hülyeségeket írnod pl. velem kapcs h simán lehetnél indexes blogger, de legalább vegyél egy infralámpát jobban látsz majd vele a nagy sötétben.
- nem, ismertem el h nem akadály azt mondtam h de jure nem akadály de facto lehet az, nem ezekkel a szavakkal persze de ezzel az értelmezéssel, persze az értelem neked úgyse megy
- Németországot olaszokkal és göröggel együtt példának (érted? példának, ugye érted mi a példa?) arra hoztam föl h elég nehéz lesz kirakni (majd, érted, majd ) valakit akit a németek/olaszok/görögök bíráltak el, de ide küldenek ez a jövőre vonatkozott nem neked írtam más vitaszálon, nem is értem hogy állt elő ez a katyvasz a fejedben. Ha nem fogtad volna fel a letelepedéssel kapcsolatos volt (ami ugye még nincs). Tehát akkora baromságot értelmeztél h beiratkozhatnál ötödikesnek újra
- a támadott kvótáról nem mutattál semmilyen jogszabályt amire alapozod azt h tutira nem semmiképpen sem, soha soha nem elbíráltat küldenek ide, többszöri kérésem ellenére sem. Akkor meg mi a faszt vizionálsz róla meg hirdetsz tényként dolgokat ez én példámra/feltételezésemre ? , csak a szádat tépted nem tudod miről szól de okoskodsz mint mindig. A semmiről beszélsz hülyeségeket
Inkább arról beszélj ov miért nem húzta elő az áltatlad rettegett eu kilépő papírt ? És mikor fogja ? holnap ? még a héten ?
Engem meg hagyj a hülyeségeiddel ha nem tudsz szöveget értelmezni beszélgess mással legjobb ha magaddal legalább megértitek egymást, és innentől kezdve troll üzemmódba tolok mint te, lássuk mire megyünk
-