Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

ez így van, feladta perp…

#780793 rbbj11 Előzmény: #780789

ez így van, feladta perpill, de ha mégis lesz megegyezés, akkor sem segít rajta olyan népszavazás, amiben ködös megfogalmazás áll, de mär csak mindannyian ismételjük magunkat, elég lesz :)

A küszöbröl

#780790 tozsdenyul

attól eltekintve most, hogy mennyire hülye az az országvezetö, aki ekkora erövel rohan a saját maga állította falba

Egyértelmüen látszik, hogy a népszavazás demokratikus intézménye ki lett csinálva

98!%-os egyetértés és full mozgósítás esetén SINCS eredményes népszavazás

Igen, már megint azok voltak hülyék, akik erre figyelmeztettek...

Ne viccelj már velem! Il…

#780789 prospero Előzmény: #780784

Ne viccelj már velem! Ilyen nem lesz, hiszen ezek a törekvések már kudarcot vallottak, Brüsszel önként feladta őket, ezért volt értelmetlen a népszavazás, ezért kellett bojkottálni, meg érvénytelen szavazatot leadni.

A magyarok mind migránso…

#780788 prospero Előzmény: #780785

A magyarok mind migránsok, nem tudtad? Csak az a nem mindegy, hogy mi voltunk a hódítók, aztán a saját képünkre formáltuk az itt élő népeket, később pedig mi voltunk a befogadók és a saját képünkre tudtuk formálni a bevándorlókat. Nem pedig fordítva.

Ha a többség megegyezik …

#780784 rbbj11 Előzmény: #780781

Ha a többség megegyezik kvótákról, ne aggódj, népszavazástól függetlenül is ütni fognak minket, pl EU-s pénzekböl lecsípnek annyit, amit szerintük a kvóták elutasítása "érdemel".

én nem veszem a szívemre…

#780783 rbbj11 Előzmény: #780781

én nem veszem a szívemre :)

Nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem, semmilyen kampányra nem figyeltem (mivel kis városokban mozgok, ha nem nézek fel arra a kevés óriásplakátra, abszolút ki tudom zárni ezt a hatást, tv-t sem tartok), hanem saját kút főből hetekig rágódva jutottam a döntésemre. Az egyetlen hatás ti fórumtársak voltatok, miután magam nem sikerült teljesn dülöre jutnom, gondoltam ti majd át tudtok billenteni abba az irányba okos érveléssel, hogy muszáj nem szavazatot leadnom. De ti sem tettétek. ;)

Én csak azt bánom, hogy nem mást kérdeztek tőlem.

Bízzunk Brüsszel töketle…

#780781 prospero Előzmény: #780772

Bízzunk Brüsszel töketlenségében továbbra is, hátha valami jó fog kisülni belőle Európa számára, azonkívül, hogy évente nagyobb egyenlő millió migráns érkezik! :-)!

Látom örülsz,hogy patásorbánt rajzolhattál a szavazólapra! (Betudom annak, hogy betegen mentél szavazni, gyógyszer hatása alatt lehettél! :-)!)

Félelmetes, hogy egy ilyen patásorbán rajz a szavazólapon mennyire meg tudja határozni a tudatot egyébként, mennyire alá kell támasztani utólag is, hogy jól döntöttél. Ne vedd a szívedre :-)! (Nyilván az is hatással van az önigazolás keresésre, hogy néhányan kiakadtunk az eredményen, (pedig tudtuk a mérési eredményeket). A nemmel szavazók szerint a veszély létező és valós és így nehezebb hárítani - ezért akadtunk ki)

Legyen igazad, bár néhányszor már Brüsszel cselekvés helyett megtalált minket, vagy görögöket, vagy ciprust, mint bűnbak, amivel tudta bizonyítani, hogy mégis milyen cselekvőképes: pl. túlzottdeficit eljárás amit csak Magyarországra nézve kötelező, franciák stb. kedvezményeket kaptak stb, de mondhatnám az európai értékek védelmét is, bármit jelentsen is ez, ami miatt ütötték Magyarországot.

A mi megyénk-Vas megye-e…

#780780 Kiss Zoltán Előzmény: #780775

A mi megyénk-Vas megye-erősen narancssárga,de sok fidesz szimpatizáns is érzi-én is-,hogy azért egyfajta megtisztulás nem ártana,le lehetne vonni egy ilyen következtetést is,mert bajok lehetnek 2018-ban!Én átéltem egy túlközpontosított rendszer kimúlását,de nem szeretném végignézni most egy túlközpontosított rendszer kialakulását!Bejött egy olyan korosztály,akik soha nem élték meg azt,hogy milyen volt a kommunista rendszer,szívesen a kezükbe adnék egy két könyvet tanulmányozásra,"nézd ez ellen harcolt a anno a fidesz annak idején,ne akarj te is ilyenné válni"!

Lenne mit átalakítani :)…

#780779 Koffein Előzmény: #780775

Lenne mit átalakítani :)

http://index.hu/belfold/2016/10/01/kitalalt_a_fide...

"Azt mondja az ő idejében még volt kommunikáció fölfelé, de ma már ez teljesen megszűnt. Sokszor a Fidesznek dolgozó emberek is beismerik, hogy hülyeség amit csinálnak, de nincs, aki ezt kommunikálná fölfelé."

szerk: schiffer dk szavazókat nem tud elszippantani, mert nagyrészt a nyugger mszp.s feri fanok mentek át a dk-ba...

ezért nem értem miért ke…

#780775 Ibiza Előzmény: #780758

ezért nem értem miért kell hüjeségeket beszélni.. öngólokat rúgni.. egy ijen próbálkozásra ráépülhet egy komoly ellenállás egy mozgalom..amiből új párt lesz..

nem beszélve arról nem sportszerű.. és megerősíti a diktatúra vádját.. nem tudom minek faszkodni.. még akkor sem értem ha csak tréfa vagy azért dobták be majd vissza lehessen vonni..vagy az eus tárgyalásra bekerüljön a tarisznyába.. baromság.

Nem volt érvényes a szavazás de megmozdult sokmillió ember.. 3,25k ember a kormány véleményén volt..legyen elég..ezzel kell gazdálkodni.. ok ezt ki kell szippantani ennek a zsugáit..de menni tovább.. átalakítani a fideszt és a kormányt..kihajigálni a sok szarházi ingyenélőt.. és érdemi munkát végezni.. a következő év ilyen lehetne..belevinni egy értéket.. egy megtisztulást.. egy hatékony munkát egy erős fejlesztési terv mellett.

ha be vagy csatornázva vikihez mond el neki ezeket..vagy javasold olvasson Ibizát..

Azt írják-például a hvg …

#780774 Kiss Zoltán Előzmény: #780770

Azt írják-például a hvg is-ha érvényes lett volna,akkor a kormánynak kötelező lett volna figyelembe vennie,így csak ha akarja!Azért azon elgondolkodtam,hogy most a baloldalnak végre színt kell vallani,mert ha ők győztek,ahogy Gyurcsány is állítja,akkor logikus,hogy az ó álláspontjuk győzött,mivel a Fidesz a kvóták ellen volt,akkor ők a korlátlan betelepítést támogatják,lehet,hogy ez nem igaz,de akkor mondják el,hogy mi az álláspontjuk!Ki kellene végre állni az emberek elé,most már nem lehet majd arra hivatkozni,hogy a figyelem elterelése,kampánycélok,Orbán hatalmának a megerősítését szolgálta a népszavazás!A parlamentben ki kell,hogy mondják igen vagy nem,ha az alkotmány módosításáról lesz a szavazás!Tény,hogy a népszavazás eredménytelensége a Fidesz számára nem kellemes,bármi is a kommunikáció,de én most úgy látom,hogy a baloldal rendesen "belavirozta" magát,egy olyan helyzetbe,amikor ki kell mondaniuk a haza érdeke mellett vagy ellen!

A pf egy kommentelöjétöl ++

#780773 Ibiza Előzmény: #780756

sok barom. nagyon magas az érvénytelen szavazat.. 200k... de nem sok a 3,25k nem szavazat.. szánalmas..

a kutyások jó marketinggel..m. módszerekkel..csak rátelepedtek a szavazás elötti lbibsi nyavajgók és műemberjogisok mozgalmára.

mszp nagyon beszorult nem merte mondani mondjanak igent, az érvénytelenre buzdítottak, amit viszont a kutyások dktaknyok libsik lenyúlnak.. lmp színtelen volt, ezek így kihalnak vagy beolvadnak dkba..(gondolom ez volt a cél) egyemberes párt ..ha shiffer csinál egy másik pártot...dk és lmp szavazókat simán elszippantja.

mszp nem jött rá szavazóbázisa a kádári idők nosztalgiázói..ők lassan de biztosan kihalnak..program és jövőkép nélküliség békétlenkedés...irány a történelem szemétdombja.

ez a szavazás egyfajta színvallásra is kényszerítette a pártokat..

:DDDAhogy maga a referen…

#780772 rbbj11 Előzmény: #780770

:DDD

Ahogy maga a referendum is politikai színház volt, úgy a menekültek betelepítéséért a fideszes legendáriumban tűzzel-vassal harcoló Brüsszel is csak egy szalmabábú, egy bénácska madárijesztő. Épeszű ember egyébként sem gondolhatja, hogy az az Európai Bizottság, amelyik hónapokon keresztül némán végignézte, ahogy egy EU-s fejlesztési pénzekből elketyegő ország kék plakátokon üzengetve ellenük hergelte lakossága felét, majd pont a népszavazás érvénytelenségébe kapaszkodva találja meg a tökeit.

Az alkotmány szerint nem…

#780770 rbbj11 Előzmény: #780764

Az alkotmány szerint nem volt érvényes a népszavazás, az Orbán-kormány mégis alkotmányt módosít, mintha érvényes lenne: de akkor mégis miért nem lép közbe az Alkotmánybíróság?!

Egy amúgy tényszerű politikai kudarc akkor lesz a fejekben is az, ha a nyilvánosságot működtető szereplők hatékonyan meg tudják akadályozni, hogy a kétszer kettőből ötöt, a bukásból győzelmet lehessen hazudni. Másrészt a politikai kudarc csakis akkor az, ha léteznek keretek, szabályok és intézmények, melyek a vereséget szenvedő féltől kikényszerítik, hogy fizesse meg a bukással járó politikai árat. Magyarországon kívül, az EU-ban az előbbinek a feltételei szerencsére még adottak, az utóbbinak azonban nem.

Legyen úgy. Sajnos nincs…

#780761 prospero Előzmény: #780759

Legyen úgy. Sajnos nincs ráhatásom a dolgokra, mezei polgár vagyok, bárki bármit híresztel is rólam, vagy gondol rólam.