Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Shalom Fidesz!!!

#780592 Jakobs

Elég rosszul áll a arabellenes szavazás! No igyekezzünk Fideszes Moszkoviták!

Shalom!

heh..milyen jól lehet ké…

#780579 Ibiza Előzmény: #780578

heh..milyen jól lehet képet beilleszteni a fórumba.... eddig csak linkelni lehetett super..

süket szöveg..mert te mo…

#780578 Ibiza Előzmény: #780569

süket szöveg..mert te most sokat forradalmárkodsz..

A benzint anno azért emelték mert beépítették az útadót..amiből az utakat fejlesztették..- csak megjegyzem a taxisok álforradalma az 10forintos emelés körül volt 56forintra emelték a benzint- ehhez képest még autópályadíjakat fizetsz..amit azért vezettek be mert koncesszióban voltak az autópályák..utána államosították..de a díj az maradt..

a fogyasztási tipusú adók a legjobban beszedhető adók..és ráadásul igazságos mert a fogyasztásoddal arányosan fizeted.

akkor lenne normális ha a végső adózásod 50% körül megállna.. de nincs így..sehol a világon.

en meg akkor gyerek volt…

#780569 rbbj11 Előzmény: #780504

en meg akkor gyerek voltam...te generäciod volt leginkäbb felelös azert, h elmaradt a forradalom es azert is, amilyen äldemokräcia és vadkapitalizmus lett.

Nem olyan megrázkódtatás…

#780559 banyaiz Előzmény: #780554

Nem olyan megrázkódtatás keményen dolgozó kisembereknek mintha olyan autózáshoz kapcsolt adókat emelne amik egy összegben a sárga csekken , vagy utalással rendezhetőek. Ezért kellemesebb terep.

Lemegy a kútra polgár lát egy számot ennyi / liter , mindig más számot lát .

Persze durva változásnál nem, lásd taxissztrájk hirtelen nagy ugrás.

Jah, a legjobb terep. Íg…

#780554 KawaBazsy Előzmény: #780551

Jah, a legjobb terep. Így is az ár 3/4-e adó, de azért emeljük még.. Hazudoznak, h azért kell, mert az olcsóbb alapár miatt kevesebb adó folyik be, de sokkal több is fogy ugyanezen ok miatt, úgyhogy simán megvan a korábbi adóbevétel..

Üzemanyag jó terepe az a…

#780551 banyaiz Előzmény: #780502

Üzemanyag jó terepe az adóknak mert észre se veszed. Nem? Vannak ilyen pszichikai szintek mit tudom én 100 Ft annak idején , aztán úgy valahogy azt vettem észre egyszer csak 400 Ft. Miközben tankoltam szorgalmasan. Nem érintett meg mélységében a dolog. De rémlik még ilyesmi, hogy 2000 Ft kp val emlentem tankolni és az teljesen normál ügymenet volt. :)

Nem olyan feltűnő mintha utalni kellene az ilyen olyan adót.

holnap ne rajzoljatok f.…

#780543 Ibiza

holnap ne rajzoljatok f..szt a szavazólapra mert gyurcsóti azt hiszi rá szavaztatok.

egy kis motiváció..

#780541 Ibiza Előzmény: #780535

annyira nem..ha nagyon tolsz valamit a nép nevében..és ők kimennek alólad..akkor ez a tisztességes megoldás..

egy kis motiváció..

#780535 Koffein Előzmény: #780533

ez f@xság :) kósa túl sok fehérjét szippantott, vagy nem tudom, hogy mitől büfög ilyesmit az emberek pofájába... tuti nem receptre írja a szaki... :-)))

kiváncsi vagyok, hogy az…

#780508 Koffein Előzmény: #780504

kiváncsi vagyok, hogy az inflációt mennyire fogja megdobni, habár nagyon okosan számolnak a ksh-nál, hogy nagyon ne dobja meg az inflát... ahogy néztem azt se lehet tudni, hogy milyen termék márkát vesznek alapul, amikor számolják az inflát...

tetszettek volna forrcsi…

#780504 Ibiza Előzmény: #780502

tetszettek volna forrcsit csinálni.. mondta antall miközben állandóan a békés átmnetről karattyolt...nem tiltotta le a komikat a politikáról..privatizációról..

gulyás kommunizmusból gulyás kapitalizmusba..

Holnaptól 13 forinttal d…

#780502 KawaBazsy

Holnaptól 13 forinttal drágább a gázolaj a komcsik adóemelése miatt.. nesztek rezsicsökkentés.

A KSH elkezdte kiküldeni…

#780500 walex

A KSH elkezdte kiküldeni a leveleket sok háztartásba, szeretnék megismerni a lakosság életkörülményeit. A válaszadás kötelező, a kérdőív kitöltése "név nélkül" történik.

Biztos igaz ez is, ezért van a lakcím mellett egy 5 jegyű azonosító szám és ezért van mindenkinek külön felhasználási neve és jelszava, mert annyira anonim.

együtt és a portik

#780488 Ibiza Előzmény: #780474

Tréfás és vicces a srác..de inkább hatásvadász.. a magam részéről

eléggé érzem a gazdaság minden rezdülését, elég sok emberrel van

kapcsolatom.. azt látom elég keményen beindult a gazdaság, hatalmas

pénzek mentek ingatlanokba is.. külföldiek is hoztak zsetont.. ez a kkv

szinten és eggyel feljebb van.. itt csak kismértékben játszik az eus

pénz..a bérek emelkednek ez hatni fog a kiskerre és a szolgáltatásokra..

a pénztárgépekkel fordított áfákkal fehéredett a gazdaság.. a mutyesz

pénzek és az állami számlákon tisztított pénzek is keresik a

helyüket...sok külföldi települ le..ők is hozzák a lét.

A mato hitel is kezd beérni.. 2,5%-os hitel olyan mint a mama hasában..

Pár dolgot kellene még behozni és nem lenne gond..önjáró lehetne a gazdaság.

- a jelzálog hitelezés az elsétálás intézményével talán a bóvliból kikeveredés hozhat ilyen eredményt...

- a feldolgozóiparba és logisztikába raktározásba és mezőgazdasági feldolgozókba nyomni a támogatásokat... ezzel párhuzamosan nehezíteni az élőállat kivitelt.. ne 7nap alatt menjen át rajtunk a vasúti szállítmány.. kikötők raktárak konténer átrakók fejlesztése.. vámudvarok.. repterek.. kelet nyugat kapuja vagyunk.
Gabona/termény és gyümölcstárolók építése.. ne a földekről kelljen eladni a gabonát kényszeráron..ne osztrák almát együnk télen mikor itt a jó magyar..

- kis dolog de a válság megrágta eltüntette a kisvállalkozások eredménytartalékát.. az 2 évnél régebbieket 0 adóval ki lehessen venni..már rég nincs meg nincs mit kivenni de kifehérednének a cégek...a mérlegek...ezeket a pénzeket elvitte a válság..ebből fizették a béreket.. Tudom mert ismerek jópár céget..10-40milliókat görgetnek.

már leírtam vagy ötvenszer..de hátha egyszer átmegy..

Prospi elküldhetnéd valami becsatornázott emberedhez..

Prospi..az emberek aapból jók..szorgalmasak..kell nekik egy cifra nyomorúság..taníttatja a gyereket.. biztonságba akarja tudni annak az életét..látni akarja jól kezelik az adópénzeket..cserébe megszakad és boldogan hal.. bonyi? nem!