Elég rosszul áll a arabellenes szavazás! No igyekezzünk Fideszes Moszkoviták!
Shalom!
Elég rosszul áll a arabellenes szavazás! No igyekezzünk Fideszes Moszkoviták!
Shalom!
heh..milyen jól lehet képet beilleszteni a fórumba.... eddig csak linkelni lehetett super..
süket szöveg..mert te most sokat forradalmárkodsz..
A benzint anno azért emelték mert beépítették az útadót..amiből az utakat fejlesztették..- csak megjegyzem a taxisok álforradalma az 10forintos emelés körül volt 56forintra emelték a benzint- ehhez képest még autópályadíjakat fizetsz..amit azért vezettek be mert koncesszióban voltak az autópályák..utána államosították..de a díj az maradt..
a fogyasztási tipusú adók a legjobban beszedhető adók..és ráadásul igazságos mert a fogyasztásoddal arányosan fizeted.
akkor lenne normális ha a végső adózásod 50% körül megállna.. de nincs így..sehol a világon.
en meg akkor gyerek voltam...te generäciod volt leginkäbb felelös azert, h elmaradt a forradalom es azert is, amilyen äldemokräcia és vadkapitalizmus lett.
Nem olyan megrázkódtatás keményen dolgozó kisembereknek mintha olyan autózáshoz kapcsolt adókat emelne amik egy összegben a sárga csekken , vagy utalással rendezhetőek. Ezért kellemesebb terep.
Lemegy a kútra polgár lát egy számot ennyi / liter , mindig más számot lát .
Persze durva változásnál nem, lásd taxissztrájk hirtelen nagy ugrás.
Jah, a legjobb terep. Így is az ár 3/4-e adó, de azért emeljük még.. Hazudoznak, h azért kell, mert az olcsóbb alapár miatt kevesebb adó folyik be, de sokkal több is fogy ugyanezen ok miatt, úgyhogy simán megvan a korábbi adóbevétel..
Üzemanyag jó terepe az adóknak mert észre se veszed. Nem? Vannak ilyen pszichikai szintek mit tudom én 100 Ft annak idején , aztán úgy valahogy azt vettem észre egyszer csak 400 Ft. Miközben tankoltam szorgalmasan. Nem érintett meg mélységében a dolog. De rémlik még ilyesmi, hogy 2000 Ft kp val emlentem tankolni és az teljesen normál ügymenet volt. :)
Nem olyan feltűnő mintha utalni kellene az ilyen olyan adót.
holnap ne rajzoljatok f..szt a szavazólapra mert gyurcsóti azt hiszi rá szavaztatok.
annyira nem..ha nagyon tolsz valamit a nép nevében..és ők kimennek alólad..akkor ez a tisztességes megoldás..
ez f@xság :) kósa túl sok fehérjét szippantott, vagy nem tudom, hogy mitől büfög ilyesmit az emberek pofájába... tuti nem receptre írja a szaki... :-)))
Buli a téren, bárgyú agyatlanok világotmegváltanak... :-D
http://24.hu/belfold/2016/09/30/a-kossuth-teren-tu...
kiváncsi vagyok, hogy az inflációt mennyire fogja megdobni, habár nagyon okosan számolnak a ksh-nál, hogy nagyon ne dobja meg az inflát... ahogy néztem azt se lehet tudni, hogy milyen termék márkát vesznek alapul, amikor számolják az inflát...
tetszettek volna forrcsit csinálni.. mondta antall miközben állandóan a békés átmnetről karattyolt...nem tiltotta le a komikat a politikáról..privatizációról..
gulyás kommunizmusból gulyás kapitalizmusba..
Majd mindjárt elmagyarázza neked prospero, hogy ezek nem komcsik, hanem "rendszerváltók" és demokraták és csak is a keményen dolgozó kisemberek érdekében történik ez.
Ez is nagy biznisz volt, 280 milliárd Ft-ja bánta az adófizetőknek.
http://www.penzcentrum.hu/otthon/az_adonkbol_kidob...
Holnaptól 13 forinttal drágább a gázolaj a komcsik adóemelése miatt.. nesztek rezsicsökkentés.
A KSH elkezdte kiküldeni a leveleket sok háztartásba, szeretnék megismerni a lakosság életkörülményeit. A válaszadás kötelező, a kérdőív kitöltése "név nélkül" történik.
Biztos igaz ez is, ezért van a lakcím mellett egy 5 jegyű azonosító szám és ezért van mindenkinek külön felhasználási neve és jelszava, mert annyira anonim.
Tréfás és vicces a srác..de inkább hatásvadász.. a magam részéről
eléggé érzem a gazdaság minden rezdülését, elég sok emberrel van
kapcsolatom.. azt látom elég keményen beindult a gazdaság, hatalmas
pénzek mentek ingatlanokba is.. külföldiek is hoztak zsetont.. ez a kkv
szinten és eggyel feljebb van.. itt csak kismértékben játszik az eus
pénz..a bérek emelkednek ez hatni fog a kiskerre és a szolgáltatásokra..
a pénztárgépekkel fordított áfákkal fehéredett a gazdaság.. a mutyesz
pénzek és az állami számlákon tisztított pénzek is keresik a
helyüket...sok külföldi települ le..ők is hozzák a lét.
A mato hitel is kezd beérni.. 2,5%-os hitel olyan mint a mama hasában..
Pár dolgot kellene még behozni és nem lenne gond..önjáró lehetne a gazdaság.
- a jelzálog hitelezés az elsétálás intézményével talán a bóvliból kikeveredés hozhat ilyen eredményt...
-
a feldolgozóiparba és logisztikába raktározásba és mezőgazdasági
feldolgozókba nyomni a támogatásokat... ezzel párhuzamosan nehezíteni az
élőállat kivitelt.. ne 7nap alatt menjen át rajtunk a vasúti szállítmány.. kikötők raktárak konténer átrakók fejlesztése.. vámudvarok.. repterek.. kelet nyugat kapuja vagyunk.
Gabona/termény és gyümölcstárolók építése.. ne a földekről kelljen eladni a gabonát kényszeráron..ne osztrák almát együnk télen mikor itt a jó magyar..
- kis dolog de a válság megrágta eltüntette a kisvállalkozások eredménytartalékát.. az 2 évnél régebbieket 0 adóval ki lehessen venni..már rég nincs meg nincs mit kivenni de kifehérednének a cégek...a mérlegek...ezeket a pénzeket elvitte a válság..ebből fizették a béreket.. Tudom mert ismerek jópár céget..10-40milliókat görgetnek.
már leírtam vagy ötvenszer..de hátha egyszer átmegy..
Prospi elküldhetnéd valami becsatornázott emberedhez..
Prospi..az
emberek aapból jók..szorgalmasak..kell nekik egy cifra
nyomorúság..taníttatja a gyereket.. biztonságba akarja tudni annak az
életét..látni akarja jól kezelik az adópénzeket..cserébe megszakad és
boldogan hal.. bonyi? nem!