Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

GFB

#780283 Koffein Előzmény: #780280

Pár éve a kgfb-ben is nagy volt a verseny, mert keresztértékesítéssel meglehetett szórni az új ügyfeleket... win win szitu. Amióta új ügyfeleknek nem lehet kedvezőbb ajánlatot adni, azóta jött be a fordulat és elkezdtek emelkedni a díjak, pl 2014.be összesen 24e. volt a bizti díjam, most 2016.ban 33e ugyanarra az autóra, úgy hogy a bónuszfokozat is nőt...

GFB

#780280 rbbj11 Előzmény: #780265

bizositosként mondom, baromi nagy a verseny, de a kgfb nem biznisz senkinek, és annyira kiélezett lett a verseny, hogy a díjak beälltak hasonlo szintekre, ill bizonyos evjáratok, és autotipusok szerint megmerevedtek a frontok az ärversenyben. Az eddigi emelésekböl semmi hasznuk nem volt a biztositoknak, az csak át nem hárítom adók voltak....

GFB

#780265 Koffein

Nincs verseny, nincs árcsökkentés.

http://www.vg.hu/penzugy/biztositas/nem-dragult-to...

Ebbe is jól belenyúltak. Második éve nagyobb díjat fizetek, mint előző évben, úgy hogy újrakötöm. Vagyis idén nem kötöttem újra, mert az éves díj a mostani biztosító ajánlata és legjobb ajánlat közt ezer ft alatt volt. Ennyit már nem ért meg.

Kutya párt kampányáról (vélemény)

#780264 Ibiza Előzmény: #780258

:) neem úgy van az..csak beírod a véleményed..

Duálisak az agyak.. ha nem velük ellenük..régi proli gondolkodás..olyan partizános.

szavazás

#780261 Ibiza Előzmény: #780233

nem megy át látom.

Azért van a szavazás mert Orbánt politikai karanténba akarják rakni nyugaton..azt a látszatot keltik nem képviseli a magyarokat..illegitím ,))).... a hazaáruló taknyaink az euban ellene dolgoznak..és persze susogják a magyarok nem azt akarják amit a zorbán.. ők tudják befolyásolni a magyart..a magyar az birka ha kap migránsot azt tűri...bezzeg ha ők kormányoznának.. és várják a támogatást..a hazaárulást meg boldogan számlázzák a gazdaállatuknak.

persze beszartatok mert mi van ha sok ember elmegy ez nem jó nektek.. mert kevés az ész.. ez nektek is egy lehetőség.. ha sokan elmennek szavazni és több a nektek megfelelő szavazat akkor egyértelmű az ország véleménye nem..ha meg a többség mást gondol akkor az nem demokratikus igaz?

Amikor a boltbezárásos komcsi népszavazás volt akkor bőszen támogattátok ugye? és az fontos volt.... a nagyszámú idegenkultúrájú ember kényszerbetelepítését..aki nem is itt akar élni.azt persze támogatjátok..mert reméled nem hozzád kerülnek. Ez rövidlátás vagy nettó butaság vagy beszűkült propaganda.

Gondotok van a demokráciával.. majd megmondjátok miről lehet és miről nem népszavazást tartani ugye?

Egyszerűen arról van szó kevés az ész..és nem érték mentén politizáltok hanem a zorbán ellen.. sokan szurkoltatok a robbantásnak..várjátok a sáskajárást dögvészt csak nehogy a zorbánnak..ez inkább szánalmas kisebb mértékben ijesztő..

Nem bonyi.. de úgy sem értitek..

vannak menekültek..vannak migránsok és vannak azok akiknek minden mindegy mert csak jobb lehet..ezek a vadak..ezeket a nyugat és a multicégek által szétcseszett kirabolt országokból menekülő vadorzók...jellemzően afrikaiak.. de közelkeletiek afgánok között is nagy számban vannak. Ezek simán megölnek egy jobb fényképezőgépért.. vagy bármiért ami a napi ital drog vagy kajaadagját fedezi..semmi erkölcsi vagy morális gátjuk nincs..simán megütnek megölnek gyereket nőt..öreget.. agyonvernek és felgyújtanak élő embereket.. minden nap egy túlélési nap...

Legyen már annyi ész ezeket ne keverjük..

Ahhoz is legyen ész ezeknek az embereknek a nagyobb részének a tervei között nem szerepel a munka..abban az értelemben ahogy elvárják tőlük.. alacsony az igényük nem fog 8órát munkahelyen tölteni..kereskednek üzletelnek..egymással..feketén szürkén..max kis boltban..hiszen azonos kultúrában érzik jól magukat

Legyen már annyi ész ezeket senki nem akarja önként iderakni..

ahhoz is legyen már egy mákszemnyi agy.. hozzánk a reszli jönne..mert a németek és nyugatiak kiválogatják amiből még lehet valami..nem lesz de remélik 50év alatt talán.. de nem fog..van rá tapasztalat...lásd törökök..2.3. generációja ausztriában és a németeknél.

Én biztos vagyok benne ez az áramoltatás egy társadalmi kisérlet volt.. és törvényellenes..euban vannak törvények megállapodások..ezeknek ellentmondott..nem királyság van..én mondom oszt egyből mehet..igy van és kész.

A munkaerő áramlást eun belül is ki lehetett volna alakítani..hiszen egyenlőtlenül vannak a munkalehetősegek euban is.. pl 50% os a munkanélküliség a spanyol fiatalok körében..

Maga a migráció az természetes folyamat.. jönnek emberek vannak képességeik pénzük.. levizsgáznak magyarismeretből..letelepednek.. ha megy nekik, hasznos adózó- és törvénytisztelő tagjai az országnak.. megtalálják helyüket a társadalomban..Isten hozott.. de nem a rádrugom az ajtót hazudok nem azonosítom magam..bűncselekményeket követek el..és még vágjunk hozzá jó pofát..

a válasz NEM !!

#780258 Koffein Előzmény: #780225

Lehet, hogy túltoltam, nem vitatom. De hadd írjam le a véleményemet egy jelenséggel kapcsolatban, ami nem tetszik. Vagy ezen a fórumon nem szabad? Továbbá, hol éltettem a kormányt, hogy azt írod, hogy a "lehúzós kormányod"? Nem fogalmazhatok meg egy ellenzéki párttal szembe se kritikát, ha nem tetszik valami? Vagy az a probléma, hogy nem a kormány propagandájáról írtam? Írhatnék arról is, mert lenne mit, de előttem többen is kivesézték a témát.

Adományok, 40+40 millió? Bennfentes vagy, hogy ennyire tudod? Mert a kutyák kerekítve 29millióról számoltak be. Hadd ne kezdjek utána számolgatni, hogy ebből önköltségi áron mi jön ki és még a felület bérlési költségét nem is említem. De nem akarok ezen pörögni, leírtam ami zavar... :)

együtt és a portik

#780248 tozsdenyul Előzmény: #780237

"Te állítottad, hogy kizárólag gyűlöletbeszédért kapta Bayer a kitüntetést."

Na akkor mégegyszer :)

Nem állítottam, hogy kizárólag.

Habony Árpi adta neked tanácsba, hogy ha már más nincs, akkor képzelt dolgokkal is lehet tolni, vagy a hangok mondták neked?

együtt és a portik

#780238 prospero Előzmény: #780234

"sehol nem írtam, hogy a gyűlöletbeszédért nem kellett volna elítélni."

"De írtad. Nem is egyszer.Mert ugye, semmilyen keresztényi minimumot nem találtál az elítéléshez. "

Nem általános elítélésről volt szó, hanem Bayer kitüntetésétől való elhatárolódásra szólítottál fel, mondván nekem kellene elsőként tiltakozni a gyűlöletbeszéd állami kitüntetése ellen, különböző általad keresztényi minimumnak tartott dolgok alapján illetve különböző nyilatkozatok alapján.

Csakhogy nem a gyűlöletbeszédért kapta a kitüntetést. Azért bírósági ítéletet kapott, (írtam is korábban ezt - értékítélet nélkül) és erre írtam most, "hogy sehol nem írtam, hogy a gyűlöletbeszédért nem kellett volna elítélni." értsd: nem kritizálom a bíróság ezirányú döntését, (ugyanúgy, ahogy a lovagkereszt kitüntetését sem).

együtt és a portik

#780237 prospero Előzmény: #780234

"Nem állítottam, hogy kizárólag"

tozsdenyul: "Ad 3) te mondtad, hogy nem találsz semmilyen keresztényi minimumot, ami téged kritikára sarkallna a gyülöletbeszéd állami kitüntetésének ügyében" Hát ez így elég kizárólagosnak hangzik.

"káromkodásba képes vagy belemagyarázni, hogy a halálodat kívánom, elmebaj gyanús" - nem elég nem kívánni, annak úgy is kell látszani.

együtt és a portik

#780236 banyaiz Előzmény: #780227

Nekem a személyes kedvencem egy hűtőmágnes amit a kampány részeként kaptam. Abban sűrűsödött ez a szellemi termék, vagy folyamat. Elraktam következő generációk okulására , előkerül esetleg majd olyan 2400 körül egy ásatáson nagy kulturális kincs lesz.

Gyakorlatilag én ezt szűröm le semmi olyan nincs amit ne tehetne meg a kormány népszavazás nélkül a kérdésben. Alkotmánymódosítástól az erődemonstrációig bezárólag. Mert az erőt a népszerűség demonstrálja.

Kivéve magát a népszavazási aktust, azt nem lehet megejteni népszavazás nélkül. Ez sokáig érlelt szellemi folyamat egyesül a népszavazás aktusában és ez erő ami ebből születik az komoly nyomást fog kifejteni az EU politikájára migráns , bevándorlás, menekült stb ügyben. Ez a lényege jól értelmezem ? Vagy legalább kezdem kapirgálni a lényeget? Kérdezem Spadetól is , hogy esetleg megint jó szokásom szerint teljes homályban bolyongok e vagy már érzek valamit?:)

szavazás

#780235 banyaiz Előzmény: #780221

Nagyjából az a helyzetelemzésem beleálltunk mint Józsi a betonba ebbe a kvóta kérdésbe. Nagy fejtörés után felismerve az előbb említett bonyolult összefüggést. :) Ez a kaptafánk és ehhez akarjuk igazítani a világot.

Szánalmassága le is jön bármilyen keresztkérdésből amit feltesznek egy vezetőnknek az ügyben. Megint az a szitu van nem kerülhetjük el a megvédést. Bárhogy is tiltakoznánk esetleg. :)

Valahol nem normális, hogy a megvédés elleni védekezésre kell fókuszálni rendszeresen.

Ha alkotmánymódosítást akarunk ott a Jobbik . Fidesz+ Jobbik együtt bőven alkotmányozó többség. De még az ellenzék részét egészét is bele lehetett volna vonni vsz.

Brüsszelben szerintem elhiszik , hogy Mo-n van 4 millió olyan választópolgár aki azt hiszi, hogy kvótarendszertől meg kell védeni. Népszavazás nélkül is. Nehezen de még én is elhiszem, hogy van ennyi.

Békemenet, vagy a méltán népszerű nemzeti konzultáció is kínálta magát . Olcsóbb megoldásként. Pl lehetett volna egy ilyen kérdés Ön szerint a Föld orbitális pályája a Nap körül megváltozik e , amennyiben békaemberek a déli határon épített határzárunk (értsd kerítés) alatt migránsbőrbe varrva kvótát támogató propagandát terjesztenek? Igen , Nem, Nem értem a kérdést telefonos segítséget kérek.

De nem, népszavazás logikus. :)

együtt és a portik

#780234 tozsdenyul Előzmény: #780227

Próbálok röviden,

Nem állítottam, hogy kizárólag

Nem kívántam, sem kívánom a halálod

Az, hogy káromkodásba képes vagy belemagyarázni, hogy a halálodat kívánom, elmebaj gyanús, bele ne gárgyuljál már a nagy igyekezetbe

"sehol nem írtam, hogy a gyűlöletbeszédért nem kellett volna elítélni."

De írtad. Nem is egyszer. Mert ugye, semmilyen keresztényi minimumot nem találtál az elítéléshez. Konkrétan ezért hitványozlak vazze, most még megfejeled azzal, hogy simán elhazudod az egészet.

Oldalakon keresztül próbáltad kiügyvédkedni, hogy a gyülöletbeszéd, meg bármilyen cselekedet miért irreleváns, hiszen nem a keresztényi vagy akármi más tettek, hanem csakis Isten vezet a megváltáshoz.

Az a különbség, hogy amiket te idehadoválsz rólam, azokat te izzadod ide, amiért meg én leszarozlak, azokat te tényleg leírod. Még ha el is hazudod.

Álszentek között is ritka vagy te.

szavazás

#780233 banyaiz Előzmény: #780221

Ezt én értem, de az egész történet egy vihar a biliben. Olyan ez kb mint szavazzunk arról, hogy mindenki legyen jómódú. Megszavaztuk éljen. Nagy többség biztos megszavazza. :)

Ilyen értelmetlen dolgokról szavazhatunk minden nap.

Nehogy azt mond, hogy Mo etnikai összetételét az fogja befolyásolni a jövőben, hogy az EU kvótarendszerben megoszt menekültstátuszúakat vagy sem.

Ennél sokkal komolyabb folyamatok fogják ezt meghatározni. Ez egy marginális kérdés.

Nyilván ez egy olyan pont ahol menekültstátuszú, és honpolgár találkozhat egymással fizikailag elméletben , és ezért gyakorlatban érzelmek kiváltására alkalmas.:) Ezért kerültek politikusaink orgazmus közeli állapotba , hogy sikerült erre rátalálniuk, és felismerniük ezt az összefüggést, hosszas gondolkodás után . :) Aztán etetik a szerencsétleneket a baromságaikkal.

Tételezzük fel ez a kvótarendszer üzembe helyezésre kerül akkor szerinted lényegesen változik az EU bevándorláspolitikája ahhoz képest mintha ezt nem sikerül beüzemelni?

Valahol ez az egész így vagy úgy oda fog kilyukadni komoly szűrés külső határoknál akár bevándorló, akár menekült akárki. Aki pedig engedélyt kap az belép az övezetbe és ott él mint hal a vízben.

Ez az állapot el fog jönni kisebb nagyobb szivárgásokkal helyzettől függően, akár van kvóta akár nincs kvóta. Akár népszavazunk akár nem.

Nagy folyamatok pedig meghatározzák azt a létszámot ami /év / 10 év stb betelepül Európába. Külső belső demográfiai kényszerpályák, gazdasági folyamatok , éghajlati tényezők és a többi.

együtt és a portik

#780227 prospero Előzmény: #779784

"A cigányság helyzete Magyarországon nem nemzeti ügy szerinted, az erdélyi magyarok helyzete meg igen."

Ez most állításba csomagolt hazugság akar lenni?

Persze, hogy nemzeti ügy. Csak éppen nincs közös halmaza a gulaggal, meg az erdélyi magyarság helyzetének feltárásával.

Te állítottad, hogy kizárólag gyűlöletbeszédért kapta Bayer a kitüntetést.

Akkor pedig a kitüntetés indoklásban annak kellett volna szerepelni, hogy: "számos nemzeti ügy képviselete, különösen a cigányság helyzetének bemutatása terén végzett újságírói tevékenységéért", és ha ez így szerepelt volna, akkor sincs kizárólagosság, ugye "számos"... "különösen", nem jelent kizárólagosságot, bármennyire is szeretnéd.

"Mondtam már, feleslegesen erölködsz, minden szart védesz tíz körömmel, így sokak számára egy szardarab vagy, erölködhetsz, de csak még nyilvánvalóbbá teszed, hogy neked nincs olyan mélység, olyan gerinctelenség, amit ne vállalnál be, nincs olyan ami a te minimumodat megütné. Sem hiteles keresztényként, sem hiteles emberként.

Ami szar az szar, akkor is ha oldalakat beszélsz mellé róla."

Szóval hogy is volt : Bayer "emberek halálát kívánja, embereket akar élve eltemetni, szemüket fülüket kivájni, pusztán azért, mert más a véleményük" valami ilyesmit írtál.

Hát nézzük csak ezt, hogyan rezonál ez tozsdenyul személyiségére, jellemére: "Menj (vissza) anyádba"! írtad nem is oly régen nekem. Elgondolkodom, hogy ezt hogyan is lehet megvalósítani fizikai szinten, aztán arra jutok: nyilván úgy, ha az ember fizikailag megsemmisül és eltűnik.

Te osztod Bayert, hogy olyan emberek halálát kívánja, akiknek más a véleménye?? Te vagy felháborodva?? Te beszélsz mélységről, meg gerinctelenségről?? Te mocskolsz másokat, hogy szardarab, meg szar ember? Te beszélsz hitelességről?

Ja, értem. Hogyha ezt tozsdenyul teszi egy "propagandistával szemben" akkor szabad.

És mielőtt még arra hegyeznéd ki a dolgot, hogy lám-lám Bayer esetében nem veszem észre a gerendát, a tiédben meg a szálkát is: ad 1: sehol nem írtam, hogy a gyűlöletbeszédért nem kellett volna elítélni.

ad2: Bayer megbánta. Te nem. De nem is tartok rá igényt egy ilyen szar liberálnáci alaktól.

#780225 Illuzio Előzmény: #780182

Te régebben normális, elfogadható gondolkodásu embernek tüntél.Mostanság tul sokat szerepelsz értelmetlenül.Te toltad túl a bicajt ezzel a beírásoddal.Amúgy 40 mill.+ujra 40 mill.adományból csinálták.Tudod egy-két nyomdász segítsége többet ér, mint a lehúzós kormányod élősködői.

szavazás

#780223 prospero Előzmény: #780128

"Ha ellenáll meg hivatkozhat bármire, parlamentje által hozott törvényre, ehhez nem kell népszavazás."

Hivatkozhat, csak eredménytelenül. Csak az érvényes népszavazást kell az EU-nak tiszteletben tartani, adott kérdésben.

szavazás

#780221 prospero Előzmény: #780187

"Na de ahhoz először is nem egy kamura felépített népszavazás kell."

Csak a tények kedvéért:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160928-juncker-rag...

Tanulják meg a szeretni a migránskvótát, üzente Juncker a kelet-európaiaknak

"Korábban éves értékelő beszédében Juncker úgy fogalmazott, hogy a szolidaritást senkire sem lehet rákényszeríteni, és ezt többen úgy értelmezték, hogy hajlandó lenne lemondani a kvóta ötletéről. Most ezt az értelmezést visszautasította.

Szerinte miközben Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Európai Bizottságot és a parlamentet bírálja, az uniós kormányok jóváhagyták, és többségük továbbra is támogatja a kvóta tervét. "

(Vajon mely országok ezek? Csak nem a célországok?)

http://migracio.mandiner.hu/cikk/20160928_avramopu...

Dimitrisz Avramopulosz migrációs ügyekért felelős uniós biztos kérdésre válaszolva elmondta: A migránskvótákról kiírt magyarországi népszavazás az Európai Bizottság értelmezése szerint azonban csak a jövőbeli döntésekre vonatkozhat.

http://mandiner.hu/cikk/20160928_rogan_antal_migra...

– A baloldal retorikája arra épül, hogy nem kell elmenni a népszavazásra, mert annak nem lesz semmilyen következménye, a feltett kérdés nem valós, a betelepítési kvóta nem is létezik. Ugyanezek a baloldali pártok viszont – MSZP, DK, PM – az uniós fórumokon az Európai Bizottság összes, a kvótával kapcsolatos döntését támogatták. Így a teljes kvótacsomagot, a kényszerbetelepítést, a felső határ nélküli kvótákat és a bevándorlók családegyesítését lehetővé tevő határozatot is.

....

A népszavazás elleni érv az is, hogy Brüsszel csupán 1294 embert kíván hazánkba betelepíteni.

Orbán Viktor miniszterelnök ugyanis az Európa Tanácsban megvétózta a bizottsági előterjesztést, ezért a jogalkotási mechanizmus alsóbb szintjeire vitték tovább az ügyet, hogy így kerüljék meg a tanácsot. Valójában nem egy, hanem több döntésről van szó, ezért beszélünk kvótacsomagról. Korábban született már határozat az önkéntes befogadásról, majd százhúszezer ember európai elhelyezéséről, aztán most már a felső határ nélküli kötelező elosztás áll a bizottsági javaslatban. "

Megj: A kvótacsomagról decemberben fognak döntést hozni.

Bár EU-ban elvileg egyenlőek az országok, de azért tudjuk, hogy vannak egyenlőbbek - akiknek most már forró a krumpli, és szeretnének megszabadulni tőle. A célországoknak pedig érdekében áll a kvóta, akár schengen feláldozása árán is. Mert hiszen hogyan máshogy tarthatnák a gyengébb EUs országok területén az ide leosztott menekülteket?

A kvótameccs nincs lefutva banyaiz...

Ha a népszavazás érvényes lesz, akkor mindezen törekvésekkel szemben ad 1. Magyarország hivatkozhat a népszavazás eredményére, azaz bármilyen betelepítéssel kapcsolatos brüsszeli döntést Magyarországnak nem kell alkalmazni,

Tehát van értelme az érvényes népszavazásnak.

ad 2. - ha súlyos a fenyegetés pénzbünti révén történő nyomásgyakorlással illetve támogatás megvonással - és a nép szembesülve a következményekkel mégis a pénzre szavaz migránsokért - amely közhangulat alakulása garantáltan figyelve lesz, akkor nyitva marad a lehetőség, hogy a parlament adaptálja a brüsszeli döntéseket mégis. Ballibsi parlamenti többség esetén nincs is ezzel kapcsolatban kérdés azt hiszem.

Tehát nem köti meg a mindenkori kormány kezét, ezért nem ügydöntő népszavazás. De ettől még van értelme és fel is használható az eredménye akár EU-val szemben is.

szavazás

#780187 banyaiz Előzmény: #780157

Az a helyzet ahogy Bazsynak és mondtam az előbb nagyvonalúságra van szükség, nem ránthatod minden apróságra elő a pengét mert az véreső , és könnyfolyó.

Ezekkel a politikusi játszadozásokkal is türelmes az ember , de hát van az a szint amikor már nem lehet tolerálni .

Persze, hogy Svájc meg minden . Alapjáraton nyilván elmész szavazni ha szavazás van, ez a normális. Na de ahhoz először is nem egy kamura felépített népszavazás kell. Nekem még ilyen extrém körülmények között se jut eszembe elmenjek mindenfélét rajzolni a szavazólapra . Szimplán nem megyek el és ennyi. De megértem ha valaki nem tudja kontrollálni az érzelmeit és rajzolgatni kezd pl a szavazólapra. :) Nem tudom elítélni érte. Mondhatnám úgy is elég sok pénzében van ez a kis epizód ahhoz, hogy ha akarja így fejezze ki a véleményét.

Pl nézd meg ezt. Engem meggyőztek. :)

http://index.hu/video/2016/09/27/parlament_korkerd...