Regisztráció Elfelejtett jelszó

együtt és a portik

prospero Előzmény: #779784

"A cigányság helyzete Magyarországon nem nemzeti ügy szerinted, az erdélyi magyarok helyzete meg igen."

Ez most állításba csomagolt hazugság akar lenni?

Persze, hogy nemzeti ügy. Csak éppen nincs közös halmaza a gulaggal, meg az erdélyi magyarság helyzetének feltárásával.

Te állítottad, hogy kizárólag gyűlöletbeszédért kapta Bayer a kitüntetést.

Akkor pedig a kitüntetés indoklásban annak kellett volna szerepelni, hogy: "számos nemzeti ügy képviselete, különösen a cigányság helyzetének bemutatása terén végzett újságírói tevékenységéért", és ha ez így szerepelt volna, akkor sincs kizárólagosság, ugye "számos"... "különösen", nem jelent kizárólagosságot, bármennyire is szeretnéd.

"Mondtam már, feleslegesen erölködsz, minden szart védesz tíz körömmel, így sokak számára egy szardarab vagy, erölködhetsz, de csak még nyilvánvalóbbá teszed, hogy neked nincs olyan mélység, olyan gerinctelenség, amit ne vállalnál be, nincs olyan ami a te minimumodat megütné. Sem hiteles keresztényként, sem hiteles emberként.

Ami szar az szar, akkor is ha oldalakat beszélsz mellé róla."

Szóval hogy is volt : Bayer "emberek halálát kívánja, embereket akar élve eltemetni, szemüket fülüket kivájni, pusztán azért, mert más a véleményük" valami ilyesmit írtál.

Hát nézzük csak ezt, hogyan rezonál ez tozsdenyul személyiségére, jellemére: "Menj (vissza) anyádba"! írtad nem is oly régen nekem. Elgondolkodom, hogy ezt hogyan is lehet megvalósítani fizikai szinten, aztán arra jutok: nyilván úgy, ha az ember fizikailag megsemmisül és eltűnik.

Te osztod Bayert, hogy olyan emberek halálát kívánja, akiknek más a véleménye?? Te vagy felháborodva?? Te beszélsz mélységről, meg gerinctelenségről?? Te mocskolsz másokat, hogy szardarab, meg szar ember? Te beszélsz hitelességről?

Ja, értem. Hogyha ezt tozsdenyul teszi egy "propagandistával szemben" akkor szabad.

És mielőtt még arra hegyeznéd ki a dolgot, hogy lám-lám Bayer esetében nem veszem észre a gerendát, a tiédben meg a szálkát is: ad 1: sehol nem írtam, hogy a gyűlöletbeszédért nem kellett volna elítélni.

ad2: Bayer megbánta. Te nem. De nem is tartok rá igényt egy ilyen szar liberálnáci alaktól.