szavazás
banyaiz Előzmény: #780221Nagyjából az a helyzetelemzésem beleálltunk mint Józsi a betonba ebbe a kvóta kérdésbe. Nagy fejtörés után felismerve az előbb említett bonyolult összefüggést. :) Ez a kaptafánk és ehhez akarjuk igazítani a világot.
Szánalmassága le is jön bármilyen keresztkérdésből amit feltesznek egy vezetőnknek az ügyben. Megint az a szitu van nem kerülhetjük el a megvédést. Bárhogy is tiltakoznánk esetleg. :)
Valahol nem normális, hogy a megvédés elleni védekezésre kell fókuszálni rendszeresen.
Ha alkotmánymódosítást akarunk ott a Jobbik . Fidesz+ Jobbik együtt bőven alkotmányozó többség. De még az ellenzék részét egészét is bele lehetett volna vonni vsz.
Brüsszelben szerintem elhiszik , hogy Mo-n van 4 millió olyan választópolgár aki azt hiszi, hogy kvótarendszertől meg kell védeni. Népszavazás nélkül is. Nehezen de még én is elhiszem, hogy van ennyi.
Békemenet, vagy a méltán népszerű nemzeti konzultáció is kínálta magát . Olcsóbb megoldásként. Pl lehetett volna egy ilyen kérdés Ön szerint a Föld orbitális pályája a Nap körül megváltozik e , amennyiben békaemberek a déli határon épített határzárunk (értsd kerítés) alatt migránsbőrbe varrva kvótát támogató propagandát terjesztenek? Igen , Nem, Nem értem a kérdést telefonos segítséget kérek.
De nem, népszavazás logikus. :)