ez bexaräs :D
De egyszersmind sírni is tudnék rajta
Jót mosolyogtam ezen a romantikuson szálon jegybank életében. Az egészben a legütősebb mikor megkeresik újságírók a jegybankot mi a munkaköre és kiadnak egy jegybanki közleményt arról, hogy egyébként magánügy a jegybankelnök és a nem tudom milyen beosztású nőneműnek a kapcsolata. :)
Jó, hogy nem jegybank átmegy Júlia és nem tudom milyen romantikus folytatásos képregények szintjére. Hivatalos közleményként leadnak valami romantikus folytatásos történetet. Naplemente, álltunk a folyóparton , és megtörtént az első csók, hatalmas érzelmek dúltak, de térjünk vissza a kamatszinthez:)
Ijesztő valahol ez a szakmaiság. Következő lépésben a kamatdöntő ülésen is szóba kerül jegyzőkönyvben?
Nem is Mato lenne ha a nőjét jegybankelnökként nem nevezné ki mindenféle jegybankhoz kapcsolódó posztokra. Sakk és póker nagymester. Rengeteg lépést kellett gondolkodni ebből mi következhet. Még meg is magyarázza. Komoly nagyon.
Vigyázz, mert mindjárt jön prospero és elmagyarázza neked, hogy tévedsz. :)
szerintem is
ma a korrupció fellegvára EU-ban talán Bulgária, de utána 2. helyen mi következhetünk
Valamikor Románia volt az egyik nagyon korrupcióval fertőzött ország....ma már szvsz sokkal tisztábbak nálunk
nagyon gäz, erre kéne reagáljon vmit ibiza pajti, aki szerint nälunk sincs sokkal nagyobb korrupcio, mint svédeknél...