Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

a kis jógás Ziti

#779870 banyaiz Előzmény: #779649

Jót mosolyogtam ezen a romantikuson szálon jegybank életében. Az egészben a legütősebb mikor megkeresik újságírók a jegybankot mi a munkaköre és kiadnak egy jegybanki közleményt arról, hogy egyébként magánügy a jegybankelnök és a nem tudom milyen beosztású nőneműnek a kapcsolata. :)

Jó, hogy nem jegybank átmegy Júlia és nem tudom milyen romantikus folytatásos képregények szintjére. Hivatalos közleményként leadnak valami romantikus folytatásos történetet. Naplemente, álltunk a folyóparton , és megtörtént az első csók, hatalmas érzelmek dúltak, de térjünk vissza a kamatszinthez:)

Ijesztő valahol ez a szakmaiság. Következő lépésben a kamatdöntő ülésen is szóba kerül jegyzőkönyvben?

Nem is Mato lenne ha a nőjét jegybankelnökként nem nevezné ki mindenféle jegybankhoz kapcsolódó posztokra. Sakk és póker nagymester. Rengeteg lépést kellett gondolkodni ebből mi következhet. Még meg is magyarázza. Komoly nagyon.

Vigyázz, mert mindjárt j…

#779678 walex Előzmény: #779614

Vigyázz, mert mindjárt jön prospero és elmagyarázza neked, hogy tévedsz. :)

szerintem isma a korrupc…

#779614 rbbj11 Előzmény: #779602

szerintem is

ma a korrupció fellegvára EU-ban talán Bulgária, de utána 2. helyen mi következhetünk

Valamikor Románia volt a…

#779602 Euroman Előzmény: #779599

Valamikor Románia volt az egyik nagyon korrupcióval fertőzött ország....ma már szvsz sokkal tisztábbak nálunk

nagyon gäz, erre kéne re…

#779599 rbbj11 Előzmény: #779587

nagyon gäz, erre kéne reagáljon vmit ibiza pajti, aki szerint nälunk sincs sokkal nagyobb korrupcio, mint svédeknél...