Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#779808 Lenthor Előzmény: #779806

Hát bizony.... Amióta beírogatom az elképzeléseim, ilyen bizonytalan még nem volt az irány. Mind két irányra vannak lehetőségek. Most kaszálhatnak a nagyok.

DAX

#779806 rbbj11 Előzmény: #779804

en is kinéztem az 550-et, de annyira bullos, hogy en 625-ön mär zärni fogom az extra pakk shortjaimat

De egyelöre ugy tünik, meg 625-höz is imäk kellenek...fel van tapadva teljesen, mintha a plafonra ragasztottäk volna

DAX

#779782 banyaiz Előzmény: #779778

Shortot nyitottam ma du-án. Hát mit mondjak várnék egy zuttyanást , de előtte még meddig rángatják . Amcsi elnökválasztás pofán kellene vágja ősszel.

De kicsit parázok attól előtte még felrángatják.

Megint nem mertek kamatot emelni amcsik. ECB lapított a további lazítással. Ők is bármikor mint ma japcsik adhatnak vmit piacnak.

Nem egy halálbiztos pozíció ez a shortolás . Nehogy kimenjenek amcsik új csúcsra mert akkor b+ van. :)

DAX

#779771 rbbj11 Előzmény: #779770

ahogy megismertem ezt a sz.r tözsdét, az lesz, h. akär csak 2 napra is, de visszaejtik a csökkenö trendbe, de ugy igazan hirtelen 3 nap alatt, es utana lassu emelkedéssel áll végleg emelkedö pälyära. Ez legtöbb rövid tävu tradert minden iränyba kicsinälna.

DAX

#779770 Lenthor Előzmény: #779768

Szerintem a szokásos módszer. Longba ültetés, short dobatás, majd irány le.

Egy ideig meg volt a lehetőség a 11.000 feletti csúcshoz, de most már egyre kevésbé hiszek benne. Hosszú távon nem látok trendváltást. Márpedig, ha az eső trendcsatornából elindulnánk felfelé, akkor trend váltás lenne. Ugyan furcsán, de kiléptünk felfelé az eső trendcsatornából, de ez lehet fals kitörés is.

DAX

#779764 rbbj11 Előzmény: #779761

pontositok: a szetvert rv-k bullos fordulokon, a vezetö rv-k töretlenül bullosak, eddigi korrekcio se nagyon lätszott rajtuk, a kicsit gyengén teljesítö, de nagyrészt vezetö rv-k pedig kitörés elött ill közben vannak

Sehogy sincseneke a fentiek harmoniäban az indexek képével

DAX

#779761 rbbj11 Előzmény: #779757

egyedi rv-k, amiket nézek, mind fontos tämaszon voltak és mindenhol long fordulos jelek vannak meg hetesen is

Csak azt nem értem, hogy hetekig tarto long esetén indexek innen hova emelkednének??

DAX

#779759 rbbj11 Előzmény: #779752

en minden szempontbol lefelé värtam, azota is vastag shortban ülök az indexben, alig birom a rv longokkal finanszirozni, ezert kérdezem

Nekem sehogy nem illik be a mai brutälis es hatalmas zöld gyertya a képbe

DAX

#779758 rbbj11 Előzmény: #779750

én megnéztem, a piac 20% esélyt adott kamatemelésre, még nov-ben is csak vmi 30% körüli esélyt adnak rá és dec-re várják a kamatemelést

Én tudom, hogy nem könnyü, csak kérdezem, h mnegvältozott e a véleményed és immár nem värod e 10e-re, hanem most mär csak fel?

DAX

#779756 Lenthor Előzmény: #779754

Az is lehet, hogy mivel sok short nyílhatott, most azokat veszteséggel el akarják dobatni, miközben ők is már nyitogatják a shortokat.

Nagyon gyanús, hogy hamarosan elindulunk lefelé.