Naposon, akkor most melyik vonalat szeressük?
Hát bizony.... Amióta beírogatom az elképzeléseim, ilyen bizonytalan még nem volt az irány. Mind két irányra vannak lehetőségek. Most kaszálhatnak a nagyok.
en is kinéztem az 550-et, de annyira bullos, hogy en 625-ön mär zärni fogom az extra pakk shortjaimat
De egyelöre ugy tünik, meg 625-höz is imäk kellenek...fel van tapadva teljesen, mintha a plafonra ragasztottäk volna
Havi charton van egy nagyon durva vonal a Donchianon 12.390-on. Figyelni kell, mert lehetne ez is a célja.
Sziasztok, jó reggelt!
Mai elképzelésem, hogy lemegyünk 10.549-ig, majd félve írom, hogy legalább 10.802-ig fel. (nem biztos, hogy ma) Itt 10.800-nál dől el, hogy megyünk-e a napos 161.8%-os fibo-ig ami 11.136-on található.
Tanács: nagyon bizonytalan a piac! Aki teheti, kivárás, mert nem dőlt még el az irány.
Shortot nyitottam ma du-án. Hát mit mondjak várnék egy zuttyanást , de előtte még meddig rángatják . Amcsi elnökválasztás pofán kellene vágja ősszel.
De kicsit parázok attól előtte még felrángatják.
Megint nem mertek kamatot emelni amcsik. ECB lapított a további lazítással. Ők is bármikor mint ma japcsik adhatnak vmit piacnak.
Nem egy halálbiztos pozíció ez a shortolás . Nehogy kimenjenek amcsik új csúcsra mert akkor b+ van. :)
Szasztok!
10755-ig még felvihetik, de fibo fan 76,4-ről korit várok,
https://www.mql5.com/en/charts/5829305/ger30-d1-ra...
h4 -en van esély fordulásra
https://www.mql5.com/en/charts/5829313/ger30-h4-ra...
10685-ről van már shortom
ahogy megismertem ezt a sz.r tözsdét, az lesz, h. akär csak 2 napra is, de visszaejtik a csökkenö trendbe, de ugy igazan hirtelen 3 nap alatt, es utana lassu emelkedéssel áll végleg emelkedö pälyära. Ez legtöbb rövid tävu tradert minden iränyba kicsinälna.
Szerintem a szokásos módszer. Longba ültetés, short dobatás, majd irány le.
Egy ideig meg volt a lehetőség a 11.000 feletti csúcshoz, de most már egyre kevésbé hiszek benne. Hosszú távon nem látok trendváltást. Márpedig, ha az eső trendcsatornából elindulnánk felfelé, akkor trend váltás lenne. Ugyan furcsán, de kiléptünk felfelé az eső trendcsatornából, de ez lehet fals kitörés is.
pontositok: a szetvert rv-k bullos fordulokon, a vezetö rv-k töretlenül bullosak, eddigi korrekcio se nagyon lätszott rajtuk, a kicsit gyengén teljesítö, de nagyrészt vezetö rv-k pedig kitörés elött ill közben vannak
Sehogy sincseneke a fentiek harmoniäban az indexek képével
egyedi rv-k, amiket nézek, mind fontos tämaszon voltak és mindenhol long fordulos jelek vannak meg hetesen is
Csak azt nem értem, hogy hetekig tarto long esetén indexek innen hova emelkednének??
en minden szempontbol lefelé värtam, azota is vastag shortban ülök az indexben, alig birom a rv longokkal finanszirozni, ezert kérdezem
Nekem sehogy nem illik be a mai brutälis es hatalmas zöld gyertya a képbe
én megnéztem, a piac 20% esélyt adott kamatemelésre, még nov-ben is csak vmi 30% körüli esélyt adnak rá és dec-re várják a kamatemelést
Én tudom, hogy nem könnyü, csak kérdezem, h mnegvältozott e a véleményed és immár nem värod e 10e-re, hanem most mär csak fel?
Az is lehet, hogy mivel sok short nyílhatott, most azokat veszteséggel el akarják dobatni, miközben ők is már nyitogatják a shortokat.
Nagyon gyanús, hogy hamarosan elindulunk lefelé.
Valamint, ezért volt felettébb bizonytalan, mert ha csonka 5. hullám után már lefelé lett volna az út.
Emlékeztetőül:
Amikor visszament a vonal alá joggal várható volt, hogy irány lefelé.
http://invst.ly/2gvjf