Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Nihilizmus

#779297 banyaiz Előzmény: #779290

Ma kulturális misszióban voltam. :)

Gyertek várunk országok deportálnak , engem nem zavar meg.

Ahogy az sem fog, hogy Orbán majd tolódik középre az ügyben.

Középen találkoznak az álláspontok.

Ez világos az első pillanattól. Normál mederbe kerül a folyamat. Kicsit kilépett a medréből áradás volt. Kukoricás stb.

Nihilizmus

#779294 Ibiza Előzmény: #779281

A migránsokról lejött a vallási alázat és tisztelet a befogadókkal szemben? Még emberileg sem nemhogy a vallás oldaláról.A migránsok vallása ( akiket ma ennek hívunk) egy tőről fakad a katolikusokkal.

Az alapot nem érted.. a menekült az úgy is viselkedik.. a migráns az a jobb élet reményében hazát vagy minimum élőhelyet vált..de ez még mindig elfogadja a befogadó ország törvényeit és szokásait.. és van az invázió..ami egyfajta megszállás...akár vallási alapon is. Ilyenkor valamiféle missziót teljesítenek..totális elutasítás és erőszakos értékátvitel.. rombolása a megszálltak értékeinek szokásainak..ez zajlik..

Ha valaki hamis papírokkal, hazugsággal erőszakkal érkezik azt vissza kell verni.. egy sokszoros erővel.

Ha valaki erőszakkal akar bejönni a házamba.. ott csak az erő van..abból értenek.

Siker minden téren

#779292 Ibiza Előzmény: #779283

Nem kellett nagy ész, de ettől még tenni kell a dolgod nem? Gondolom neked nem lenne gond csak úgy nyakonönteni eut azonosítatlan agresszív lényekkel. Ha visszaemlékszel akkor engedtük át csont nélkül az inváziót amikor a németek és ausztria is azt mondta mehetnek.. kiséretet kaptak vonatokat buszokat.

Nihilizmus

#779290 Ibiza Előzmény: #779281

A magyar kerítésre tetted le a voksod..és azóta a gyertek várunk országok deportálnak.. gondolom ezen meg sem zökkensz..mert a zorbán miatt van minden.

"Hazafiasság a gazemberek utolsó mentsvára." ez már sokmindent megmagyaráz..

azért lehetnek saját gondolataid is gondolom..nem csak összeollózgatott részhalmazok.

Bezár a bicskei tábor, m…

#779289 walex

Bezár a bicskei tábor, mert már nem lesz rá szükség. (Gondolom, semmi köze a 12 éves kislány erőszakhoz a bejelentésnek...)
Valószínűleg úgy nincs rá szükség, ahogy Mr. 20% városában. Az ott lévők egy része remekül elfért Kiskunhalason a kiskunhalasiak "nagy örömére".

Siker minden téren

#779283 tozsdenyul Előzmény: #779276

banyaiz már egy évvel ezelött levezette, hogy visszaüthet a pedáns regisztrálgatás

Nihilizmus

#779281 banyaiz Előzmény: #779276

Kerítésről már nem tudok mit mondani mert én már ott letettem a voksomat elmondtam már sokszor mi a bajom vele . Maximum a kerítésről mint tevékenységről esetleg tudok még értekezni .:) Csúnya rossz dolog az kerítés elkövetésének jogállását kimeríteni.

Hazafiasság a gazemberek utolsó mentsvára. Vagy, levágják az akasztófáról és máris képviselőnek áll. Klasszikus régi gondolatok nem ok nélkül, nincs új a nap alatt.

Nihilizmus sajnos egy sokkal komolyabb probléma mint amit brüsszeli vezetés , vagy egy magyar politikus befolyásolni tud érdemben, főleg nem ezzel a felületes hozzáállással. Főleg pedig azért sem mert egyáltalán milyen értékrendet mutat milyen példát. Mondjuk Kereszténydemokrata párt Mo-n lejön ezekről az emberekről a mély vallásosság, vagy bármilyen érték amit közvetítenek? Vagy bármilyen polgári érték mondjuk egy fideszről? Kis dolog lenne az is ha lejönne, de még azt sem sikerül elérni.

Doszto papának az jó kis könyve Ördögök ajánlom elolvasásra ha még nem volt meg. Milyen mélységű könyv és hol vagyunk ahhoz képest amiket ő akkor problémaként említ. Most meglátná mi folyik közéletben, magánéletben, a világban . Akkor kezdett talán megrendülni sok érték amikor ő azt megírta. Világ forgását nem tudta vele érdemben befolyásolni. Hol vagyunk ahhoz képest manapság már. Már a folyamat vége felé, vagy nem tudom hol a vége , lehet ez még csak az elejének a vége.

Azért ma már ajánlottam komoly filmet , komoly könyvet , nem akármilyen kulturális tevékenységet fejtek ki. megveregetem saját vállamat. :)

Nihilizmus

#779276 Ibiza Előzmény: #779269

attól hiteltelen amit toltok a kerítés addig volt fasiszta amíg mi csináltuk..amíg eu határát védtük, amire szerződés és kötelezettség van... amikor már csináltak euban sok kerítést akkor a cica elvitte a kéknyelveket.. tipicsníj..hogy már németek és skandinávok kitoloncolják..akkor az van..mi az, hogy a zorbán nem fogadja be őket.. nem sokat gondolkodunk igaz? most azok toloncolgatnak (persze hozzánk) akik azt mondták ok gyertek.. mi bárkit bármikor.. mi nem vagyunk fasiszta magyarok...de ez nem nagyon zavar benneteket.

Tudod 2/3-os felhatalmazása van a kormánynak. Tetszik nem felhatalmazást kaptak arra vezessék az országot..függetlenül attól ki mit gondol mit hogy kéne..meg elfed meg pávatánc meg részhalmaz.. ez süketség..mert nem ez a lényeg..tetszettek volna megnyerni a választásokat.. és már kinézhetne a győzelem..a váltópolitika..de ahhoz tetszettek volna gondolkodni..jól viselkedni.. értelmeseket mondani.. eddig szopóág van az ellenzéknek..és nem a zorbán miatt.

Jó szó a nihilizmus..de újliberális is jó.. anarchizmus.. szofizmus..kiforgatni..átalakítani kisajátítani eszméket.. minden értéket, hagyományt szokást megkérdőjelezni..nevetségessé tenni.. mindig átlépni egy határt.. ma már természetes ami nem az a homárság.. jön a kiskorúakat szeretők jogászkodása.. testileg fejlettebbek a mai gyerekek..miért kellene 14 éves korig várni..majd 11..hiszen ráutaló magatartást tett....állatozás..kutyákat kecskéket ..gomárokat vesztek feleségül..férjnek..közben egy ág a homo állatos..pasi vesz feleségül kankutyát..utána ez csak pedofban.. kiskorú kutyát..stb stb

akkor még ott vannak a csököttagyúak ,) mindegy mi az csak a zorbánot bosszancsa..a másikoknak meg jöhet Magyarországra pestis kolera földrengés sárlavina sáskajárás.. ne nyerjünk olimpiai érmeket.. kapjon ki a válogatott..csak nehogy a zorbán..

Nihilizmus

#779269 banyaiz Előzmény: #779265

Van benne egy késztetés filozófiai magasságokba törjön. Ezt én értékelem, vidám perceket szerez vele néha. Mikor csak úgy bedob egy ilyen fogalmat a semmiből. :) Ez a legújabb a kedvencem annyira fajsúlyos téma, és ezt csak így csak a gonosz migránsozás közben fél mondattal. Erre csak a legnagyobbak képesek. :)

De én maradnék a kerítésnél a helyében. Mert az kézzelfogható. Nihilizmust hogyan mutatsz be az M1-en, le se lehet fényképezni, vagy felvenni videóra. Egy migránst se tudsz mutatni amint átmászik a nihilizmuson. Hagynám ezt inkább a helyében. :)

De ha megnézed megint ennek is van alapja. Mert azt senki nem vitathatja a világban értékválság van. Ingerküszöb emelkedés stb stb. Nagyon fontos téma is.

A menekült oda megy szabira, ahonnan menekült

#779267 banyaiz Előzmény: #779264

Két felkészült sakkozik az egyik suszter mattot akar adni a másik meg beleszalad. Aztán nagy győzelem van. Kb így tudnám summázni a dolgot.

Abban igaza volt az ellenzéknek mi Orbán megfontolása amiért ennyire rácuppant , csak arra nem gondoltak ha az események fokozódnak akkor ez az álláspont bármekkora is a valóságtartalma védhetetlen lesz politikailag. Máris sakk matt. Ha még túl is tolják a médiában akkor még jobban beleszaladtak a késbe. :)

Alap felállás az egyik fél a haza megvédése , a másik nem is olyan rosszak ezek a migránsok, és Orbán figyelmet akar elterelni.

Szerinted mik az előzetes esélyek ? :)

Orbán bármennyire egyszerű eszközökkel operál azért arra mindig figyel legyen valami valóságalapja is annak amibe beleáll, és az olyan legyen ami eleve népszerű. Ilyen ügyekben sakk mattot már pár alkalommal kiosztott.

Nihilizmus

#779265 Ibiza

Tetszik, Orbán nihilezett most már simán nihileznek olyanok is akik nem olvassák :DD legközelebb már az lesz ők nihileztek előbb.

#779264 Kiss Zoltán Előzmény: #779261

Túltolják,kétségtelen,nincs is vita!De tavaly májusban is azt mondták a ballibentek "migráns válság" olyan nincs is,csak a dolgokról való elterelés!Nincs mit egymás szemére vetni,a ballibent média,tavaly ilyenkor úgy festette le mintha csak nők és gyerekek jönnének,pedig a 90% fiatal férfi volt!Na akkor ki hazudott folyamatosan?

#779261 banyaiz Előzmény: #779254

Ott tartanak színvonalban nem is érdemes azt vizsgálni mit mondanak, elég azt is hogyan mondják.

Kb olyan görcsösen, mint aki azonnal befosna ha véletlenül egy hangsúly nem a gonosz migránsokról szólna. :) Arra nem is merek gondolni mi történne műsorvezetővel pl ha véletlenül valami értelmes kérdést is feltenne minden 10. alkalommal. Leesne a székről ijedtében , hogy mit tettem.

Bár nem mondom éjjel nappal követem mi folyik ott. :) De nekem kb ez jött le néhány beszélgetős műsorból. Még az interjúalany is mint aki bemagolta a leckét .

Ez, jóindulattal mondom , kontraproduktív.

#779253 banyaiz Előzmény: #779249

Szívesen . :) Sumi igényelte szélesebb látókörben mi is az értelmezése a tragikus eseménynek. Megszólított, hát mondom segítek. Ilyen Teréz anya vagyok ahol tudok segítek. :)

Most mondhatnám azt nihilizmus elleni harc része , csak nem vagyok meggyőződve arról látókör szélesítése az nihilizmus ellen hat. Sajnos.

De most, hogy ezen így elgondolkodtam rájöttem milyen módon küzd vezetőnk a nihilizmus ellen. Leegyszerűsíti a világ dolgait a valóságot amíg meg nem felel az elképzeléseinek. Ez lehet ilyen szempontból hasznos is, vagy lehetne recept akár. Nem veszem be ezt a gyógyszert de lehetnek hasznai is bizonyos eseteknél. Bár nem hinném ezt ilyen humanitárius okokból teszi.

Megnéztem közben ezt az Aleppos videót. Nem semmi. Rommá lőtték a fél várost másik negyedben strandolnak élő zene mellett. Nem lehet mondani ideggyengék lennének.

#779247 banyaiz Előzmény: #779241

Jövök. :)

Először is ajánlanék neked mint filmrajongónak egy témába vágó filmet war zone . De figyelmeztetlek olyan film ami nem fog kimenni a fejedből. Főleg ha az ember belegondol mennyi helyen történik hasonló mint a film témája. Szóval nem biztos meg kell nézni orvosát gyógyszerészét mindenki kérdezze meg előtte. :)

Amúgy az esetről 2 észrevételem van a nyilvánvalókon kívül.

1 . M1 persze rácuppan és jó ebédhez szól a nóta alapon leadja. Miközben a bíróság a kiskorú védelmére tekintettel semmi részletet nem közöl az ügyről . De ők azért nyomják, hogy török volt stb stb gondolom reggel délben este éjszaka . még jó nem készítenek egy interjút a kislánnyal is eszük megvan hozzá.

2. az illető török volt. Igaz menedékjoggal , gondolom pol okokból kérhette menedékjogot. Török annyi van Európában mint égen a csillag a mostani migrációs világvége helyzettől függetlenül is.