Kerítésről már nem tudok mit mondani mert én már ott letettem a voksomat elmondtam már sokszor mi a bajom vele . Maximum a kerítésről mint tevékenységről esetleg tudok még értekezni .:) Csúnya rossz dolog az kerítés elkövetésének jogállását kimeríteni.
Hazafiasság a gazemberek utolsó mentsvára. Vagy, levágják az akasztófáról és máris képviselőnek áll. Klasszikus régi gondolatok nem ok nélkül, nincs új a nap alatt.
Nihilizmus sajnos egy sokkal komolyabb probléma mint amit brüsszeli vezetés , vagy egy magyar politikus befolyásolni tud érdemben, főleg nem ezzel a felületes hozzáállással. Főleg pedig azért sem mert egyáltalán milyen értékrendet mutat milyen példát. Mondjuk Kereszténydemokrata párt Mo-n lejön ezekről az emberekről a mély vallásosság, vagy bármilyen érték amit közvetítenek? Vagy bármilyen polgári érték mondjuk egy fideszről? Kis dolog lenne az is ha lejönne, de még azt sem sikerül elérni.
Doszto papának az jó kis könyve Ördögök ajánlom elolvasásra ha még nem volt meg. Milyen mélységű könyv és hol vagyunk ahhoz képest amiket ő akkor problémaként említ. Most meglátná mi folyik közéletben, magánéletben, a világban . Akkor kezdett talán megrendülni sok érték amikor ő azt megírta. Világ forgását nem tudta vele érdemben befolyásolni. Hol vagyunk ahhoz képest manapság már. Már a folyamat vége felé, vagy nem tudom hol a vége , lehet ez még csak az elejének a vége.
Azért ma már ajánlottam komoly filmet , komoly könyvet , nem akármilyen kulturális tevékenységet fejtek ki. megveregetem saját vállamat. :)