Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

1-2 szer előfordult az i…

#779272 banyaiz Előzmény: #779262

1-2 szer előfordult az is indítás után még semmi nincs nyitva már egér is lefagyott.

Most pl nyitva van 10 oldal, zene is megy, kereskedési rendszer is és nem fagy. De pl fél órája beszéltem skype-on és még kicsörgött nálam miközben hallottam beszél a másik fél. :) Le van lassulva a gépezet.

Nézem a folyamatokat és firefoxnál mutat nagyobb értéket semmi más nagy igényű nincs.

Víruskereső nekem Avast az alap, kínomban tettem fel most a többit.

ott a dumcsi erre a célr…

#779262 Ibiza Előzmény: #779255

ott a dumcsi erre a célra. Nekem win 10van fent és firefox..elég jó.

Én csak a gyári víruskeresőt a win deffendert használom... nem kell szétbiztosítanod magad.. a legújabb vírusokat úgy sem ismerik a keresők a régebbieket meg az alap is kiszűri.

Időnként lefuttatok egy víruskeresőt ami nincs feltelepítve vagy feltelepítem de a futtatás után letörlöm. Az a tapasztalatom nagyon lelassítja a gépeket főleg ha mindenféle v.kereső van fent. Ne nyitogass meg minden szart, főleg aminek nem ismered a küldőjét..főleg zippesek, sex és játék oldalak ontják a vírusokat.

A win az idő múlásával hajlamos a lassulásra minden helyet elfoglal ezért sokan időnként újratelepítik.

Nekem még bevált a Jet clean, és a jet boost.. A munkámhoz időnként sokat böngészek akkor lelassul ezek a programok kipucolják. A töredezettség mentesítést egy évben kb 1x megcsinálom.

Fontos még megnézd milyen programok indulnak el amikor bekapcsolod a gépet, csak azok menjenek amiket naponta használsz. indítópult Vagy hasonló menükben van benne a lista.

Ha megy 10 tőzsdei 3 levelző..fb..akkor ne csodálkozz.

Nekem ezek jöttek be.. 1 asztali gép és 3 laptopon. Semmi guruság csak felhasználói tapasztalat.

szerk: sokan sokezer fényképet videót tartanak a gépükön ezek ellenőrzése is rengeteg idő a víruskeresőknek, Én általában két külön külső tárolón tárolom a képeket.

Egy kérdés nem ez a jó …

#779255 banyaiz Előzmény: #779250

Egy kérdés nem ez a jó topik hozzá, elnézést.

Nincs gondotok az új firefoxxal? kb mióta frissült nem tudom azért e de időnként fagyogat a gépem.

Fut már vagy 5 vírusölő, firefoxnál cookiek megjegyzése kivéve , lemeztöredezettség oké, ccleaner futtatva és 4 giga ram, és 3 gigás processzor mellett cpu használat felugrik 100% -ra időnként és még az egér se üzemel.

Futtattam még egy wincsi és processzor ellenőrzés már nem tudom milyen programmal nem talált hibát és túlmelegedést se. Mert gondoltam hátha túlmelegszik de nem jelzett hibát.

+ meghajtók félig sincsenek betelve 270 gbájtból 120 kb.

Már arra gondolok hátha ez az új firefox okoz valamit.

Számítógépes guruk segítsetek. :)

Ez tényleg szörnyű. Most…

#779250 Euroman Előzmény: #779244

Ez tényleg szörnyű. Most, hogy írtad ezt a posztot felmentem Microsoft Edge böngészővel, és megrémültem...azon nincs beállítva ad block, így most szembesültem azzal, mi folyik ott...én alapesetben Opera Beta vagy Developer böngészőt használok, többszörös ad block-kal, így ezeket a fosokat nem is látom...

T. Origo!Kérem szives tá…

#779244 TrendMan

T. Origo!

Kérem szives tájékoztatásukat azzal kapcsolatosan, hogy mikor szünik meg cimlapjuk lefedése egész oldalas reklámokkal?

Ebben az esetben lehetőségem nyilna visszatérni az Önök oldalára.

Addig is marad az X,

Üdvözlettel,

Egy távolmaradó

Azért vicces, hogy a gáz…

#779232 walex

Azért vicces, hogy a gázszerelő, Tóni + szomszédja, vejkó, lézerfélék mellett mást korrupcióval vádol. Hát ha még olyan kommunistázik, akinek pártja mindent megtett és megtesz a mai napig a "rendszerváltó" ellenzékkel együtt, hogy az ügynöklisták ne kerüljenek nyilvánosságra.

baloldali településekre mennek a migránsok

#779228 TrendMan Előzmény: #779226

Mit tehetünk, ha azt tapasztaljuk, hogy országunk irányadó párja agymosásra vetemedik? És a másik oldalnak pedig még irányvonala sincs?

Hallgassunk Beatlest!

kitüntették a rendőrt

#779227 banyaiz Előzmény: #779221

Az igen. :) Rendőrfőkapnak nem léptették mindjárt elő? Ilyen briliáns helyzetfelismerő , és problémamegoldó képességgel, párosulva éles logikával.

Nagyon elhibázott dolognak tartanám ha ezt az intézkedést példaként állítanák be. Na de ennél nagyobb gondunk ne legyen.

baloldali településekre mennek a migránsok

#779226 banyaiz Előzmény: #779207

Csak küzd a nihilizmus ellen. :) Egészen komoly magasságokat és mélységeket jár meg szellemileg.