Senki nem panaszkodott semmire. Leírtad rég, h rövid időtavon kereskedsz. Mindenkinek megvan a maga időtávja. A saját rövid idötávodon fantasztikus az arányod.
Senki nem panaszkodott semmire. Leírtad rég, h rövid időtavon kereskedsz. Mindenkinek megvan a maga időtávja. A saját rövid idötávodon fantasztikus az arányod.
Igaz a napos Stochastic nem ért le, ezért már a profitvédő stopok betéve, hátha a napos miatt még engedik lejjebb, vagy az is lehet, hogy oldalazással megoldják.
Dátum: Kedd, 2016-08-23, 11:13
10.362-ről pedig, ha lemenne addig, nagyon jó long nyitási lehetőség adódna. Napos Stochastic addigra leérne.
Nekem már napok óta van ide betéve ajánlatom.
------------------------------------------------------------
Augusztus 23.-án beírtak szerint tartottam magam. A betett vételi ajánlataim távollétemben teljesültek. Igaz egy kicsit csaltam, mert alá is szoktam tenni megbízást 30-40 ponttal, mivel túlszokták húzni. (mint most is)
Attól függetlenül, hogy felfelé várom be szoktam tenni a támaszokat is, mert az azért ott van a charton. Mivel mint korábban betettem a 4/c hullámban vagyunk és a 10.319-el minimálisan teljesült a 4. hullám (már 10.375-el is), de semmi nem zárja ki, hogy lejjebb viszik az értékét.
Az órás támaszok: 10.230, 10.084, 9.978.
Ha felfelé megindul 10.439-nél és 10.569-nél figyelni kell, mert ezek az értékek már ellenállások.
De a 10.650 környéke is.
Mutassatok egy elemzőt, aki mindig pontosan leírja, hogy mi fog történni. A találati arányimra nem panaszkodhattok. A minimum 10.375 környékét már augusztus első felében leírtam, akkor amikor még mindenki felfelé várta.
Most értem haza, de egyébként elindultunk felfelé.
Pont igy szokta! :-)
Ráadásul a Dax és az SAP el is térhet egymástól, legalábbis mértékben.
de ha mégse, akkor modositja hamar a célärakat és iränyt is, mivel ö csak napon belül, és nem hetekre trédel
ìgy én szélesebb közönségnek tettem fel a kérdést
engem az érdekelne legjobban, középtávon ez ismét csak 1-3 napos esés lesz, ami után uj csucs jön vagy egy tartósabb korrekció?
akkor onnan fel?
Jöhet a 11k vagy még a fölé, ez volt a várt korreckió vagy most elindult valami lejtmenet?
DAX Indikatív már volt 10.309.
05:20 órakor 10.340. Nyitáskor teljesítve lesz a 10.375 környéke.
meg is szabadultam a beragadt 2130as shortomtól... Ujra nyilt a játszma
Azért a jövőhéten is megszakérthetnéd megint nekem, hogy most jókor szálljak be jó irányba...
Mert az vettem észre itt ez a lényeg ... ;-)
2016. augusztus 30. 9:53 Daxofon
az sp500-at megszakértenéd nekem?-----------------------------------------------------------
Szerintem lassan lefordulás előtt vannak.
Hát most nehéz megmondani. De, már látni a kifulladás jeleit a gyertyákon.
Támaszok, ami megfoghatja az esést jelenleg: 2.172, majd 2.154
Hetesen pedig jó tenne egy 2.086, de az hosszabb idő.
http://invst.ly/2bx17---------------------------------------------------------------------
Közeledünk a 2.086-hoz. Ma már 2.120 az alj.
2016. augusztus 18. 21:13 Lenthor
Viszont nem feltétel, de lejöhet a Kijun (kék) vonalig is. ami 10.357-en található.------------------------------------------------
Várom már egy ideje.