Hülyeség maximalizálása minimalizálása helyett azért nem Orbán találmány. Kétségtelenül jeles képviselője sokszor, de azért vannak még vetélytársai politikai életben.
Bármit tettünk volna az országban vszínű 2x év alatt nem tudod behozni a lemaradást. Nem vagy versenyképes bérekben pl Angliával még a hülyeséget minimalizáltuk volna első perctől 89-ben akkor se. Az is nyilván egy illúzió minimalizálni , törekedni rá az lehetséges.
Jóindulattal sem tudom ennek a nyomait felfedezni pl ebben a migrációs rohamban, krízisben.
Viszont indirekt módon lehet olyan hatása ha már szóba kerültek az angol vendégmunkások, hogy az ottani ideggyűlölet fokozódás miatt hazajönnek többen.
Tudod olyasmi logikai alapon, hogy ott ő a cigány. Itthon a mumus nem tudom ki éppen egy kerítésmászó Azerbajdzsánból, ott pedig éppen ő lesz a mumus vagy a mumusok közül az egyik és akkor davaj haza.
Ilyen bonyolult összhatások is vannak tehát még azt is el tudom képzelni idegengyűlölet fokozódás elő fogja segíteni kevesebben költözzenek külföldre. De azért ez nem az az ok amit el szeretnénk érni a hazaköltözésre. Gondolom én. :)
Tudod meginterjúvolják a csókát a reptéren miért választotta a hazajövetelt. Várják ,hogy csillogó szemmel beszámol arról mi minden vonzotta haza. Aztán elmondja, hogy megverték mert magyar Angliában . Akkor gyorsan lekeverni egy reklámblokkal a tudta, hogy utálni kell a nem tudom kit.