Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

"...mindenkinek oké mind…

#778860 Csusza Előzmény: #778859

"...mindenkinek oké minden?hihetetlen-ez nem igy szokott lenni"
Többen nem értjük. Velem például tényleg nem így szokott lenni. :-)

Holnapra talán kiderül, ki veszi ilyen komoly erővel.

kezdem nem érteni a mozg…

#778859 Sumér harcos Előzmény: #778858

kezdem nem érteni a mozgását,utoljára ilyen akkor volt részemről mikor Csányi belenyult márciusban.

akkor sortokkal baxtam rá,

és két sortom éppen most is van beragadva.

minden formumon minden longos kisbüfi köszöni nyerőben zárni tudott?ez hogy? mindenkinek oké minden?hihetetlen-ez nem igy szokott lenni,longjaimat én is zártam már.

mivel minden longos zárt nyerőben,sortos nincs,kibaxból meg kellene huzniuk 8000ig is akár,ott beragasztani a kilépett longhivőket és pillanat alatt rotty- sort.

7536, elég volt, eladva …

#778858 Csusza Előzmény: #778853

7536, elég volt, eladva az utolsó adag is. Gatya letolva.
Csak nem nőnek már ezek a qrva fák az égig...

7582 van egy sortcerti,a…

#778853 Sumér harcos

7582 van egy sortcerti,azt tuti kiütik még ma- holnap.

miért hagynák ott,ha már itt van az árfolyam.

meglepő lenne.

Olyasmi a szabályozás ma…

#778837 banyaiz Előzmény: #778821

Olyasmi a szabályozás matgab célok teljesítéséhez van kötve van e opció vagy nincs.

Emlékeim szerint volt olyan Csányi 400 k db/év ez volt a csúcs amikor nagyon pörgött a bank. Aztán volt olyan is ,hogy nincs mert rossz év volt.

Közgyűlés hagyja jóvá. Elvileg ott lehet szólni ellene. Nem emlékszem lett volna erre példa nagy tulajok elégedetlenkedtek volna menedzsment díjazás miatt. Kisrészvényesnek pedig először át kellene rágni pontos szabályozását valami kifogást lehessen tenni. Ami azért elég összetett.

Nem emlékszem rá ez nagy vitatéma lett volna a múltban.

Másik része mi alapján tudom megítélni, hogy egy egy részterület tervei mennyire reálisak? Általánosságban oké pl felszólalsz elmondod alacsonyak lehetnek a tervek ha szinte mindig teljesülnek. Ebben lehet, hogy van igazság is, csak a részvényesek 50%-át kellene ez mögé felsorakoztatni . + kell mindjárt egy reálisabb javaslat tervekre bónuszokra. Elég nehéz ügy.

Akkor lenne vsz ez reális ha nagy intézményi tulajok elégedetlenek lennének a menedzsment munkájával bank irányvonalával, működésével stb és utána mennének a dolognak .

Vagy ha nemzetközi összehasonlításban giga bónuszok lennének. Annak lehet utána menne egy egy alap. Tartok tőle, hogy banki igazgatóságokban 100 millió ft bónuszban az nem ez a kategória nemzetközileg se. Mondjuk egy mezei igazgatósági taghoz hozzávágnának néhány mrd Ft /év bónuszt arra már vszínű felkapnák a fejüket .

Ez a bónuszuk részben. …

#778836 banyaiz Előzmény: #778818

Ez a bónuszuk részben. Az már egyéni valaki eladja azonnal vagy spekulál. Igazán az árf különbözet számít na meg a db-szám ha azonnal eladja amint megkapta. Ilyen szempontból mellékes mennyi éppen az aktuális árfolyam ha mondjuk 3k a különbözet 4k-nál is 7 k-nál is. Nem tudom pontos szabályozást.

Valaki Otp igazgatóságban lehúz pár évet anyagi gondjai már nem nagyon lesznek.

ezek akkor is kitáraznán…

#778821 matgab Előzmény: #778818

ezek akkor is kitáraznának , ha 5500 lenne az árfolyam...

Hihetetlen, hogy a bank ennyire kedvezményes áron juttatja részvényekhez az igazgatóit. Egy feltétellel ez elképzelhető lenne az én olvasatomban, hogy ha olyan szerződések lettek volna, hogy épp aktuális árfolyamon vehetnének X darabot, amit jövőre kell csak kifizessenek. Ha az árfolyam jóval magasbb, mint az egy évvel azelőtti, akkor esetleg a mennyiség nőhetne, mint bónusz. De ez pl. azt jelentené, hogy ha rosszabb az árfolyam, mint tavaly, akkor is kötelező lenne nekik megvenni egy adott részvénymennyiséget...

Más lenne a vezetők hozzáállása, az biztos...

szép kitárazó árfolyamuk…

#778818 Sumér harcos

szép kitárazó árfolyamuk adódik.....

azért mondja vki, hogy a mutyi igy-mutyi ugy szlogen nem állja meg a helyét ezen az 1papiros szemétdombon....

"

Múlt hét pénteken Bencsik László, az OTP vezérigazgató-helyettese 4892 forintos átlagárfolyamon 7313 darab OTP-részvényt vett az OTP részvényopciós programjának keretében piacon kívül (OTC) az OTP-től, ezeket 7370 forintos átlagáron el is adta a BÉT-en, vagyis 35,8 millió forintért vett, 53,9 millió forintért adott el papírokat, ezzel 18,1 millió forint nyereségre tett szert (adózás előtt).

Szintén múlt hét pénteken Kovács Antal, az OTP igazgatósági tagja 4892 forintos átlagáron 7240 darab OTP-törzsrészvényt vett tőzsdei kereskedésen kívül (OTC) az OTP-től, és még aznap 7395 forintos átlagáron el is adta a részvényeket, vagyis 35,4 millió forintért vett és 53,5 millió forintért adott el a menedzser, ezzel 18,1 millió forint nyereségre tett szert (adózás előtt)."

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/bencs...

Szeptember 8 ecb kamatd…

#778740 banyaiz Előzmény: #778739

Szeptember 8 ecb kamatdöntés. Aztán majd mit vállal be Draghi papa.

Elvileg kellene menjünk ecb előtt.

Nem túl régről. A feljeb…

#778729 Csusza Előzmény: #778728

Nem túl régről. A feljebbről azt jelenti,hogy kb itt van nullàban.

És kösz!

Gratula. Ha fentebbről v…

#778728 Tapasz Előzmény: #778727

Gratula. Ha fentebbről van, akkor azt nem mostanában vetted, ugye?

7350-en kistoppolódott a…

#778727 Csusza

7350-en kistoppolódott az utolsó mai adag. (7220-as beker) Kész vagyok erre a körre.

Maradt még egy tized tőkényi, mert az eléggé fentről van, meg hát ne álljak letolt gatyával, ha mégis átmenne a 400-on.

Eladtál? Villanyász amúg…

#778724 Csusza Előzmény: #778723

Eladtál?
Villanyász amúgy nagy lehúzós banda, megígérnek mindent, hogy hogyan fogják csinálni, aztán a végén sokkal kevesebb és olcsóbb anyagból, sokkal egyszerűbben megoldják, ár persze marad szerintük.
Tisztelet a kivételnek, ha van olyan.

7400-at még nem vitte át.

Ja. Megyek el is verem v…

#778723 polgarmester

Ja. Megyek el is verem villanyszerelőre. Fene rafkós 1 banda. maxivisszaélnek azzal, hogy (hálistenek) senki nem mer hozzányúlnia a villanyhoz.:( Piszok drága társulat.:((

Amúgy 7400.

Nagyon szép az, gratulál…

#778720 Csusza Előzmény: #778719

Nagyon szép az, gratulálok!

Nekem is elment két következő adag 7392-n. (beker ~ 7150)

halihó#778707 2016. szep…

#778719 matgab Előzmény: #778718

halihó

#778707 matgab Előzmény: #778647

Elkezdtem OTP pakkom csökkentését. 6503-as bekerülési árú pakk kidobva a hajóból...

hát persze, hogy azonnal kilő...