http://ceginformacio.creditreform.hu/cr9317328761van árbevétel..érdemes lenne utánanézni.. ellenzéknek nem ezeket kellene tolni?.. de érvekkel tényekkel nem fröcsögő nyállal..
Allah akbar
http://ceginformacio.creditreform.hu/cr9317328761van árbevétel..érdemes lenne utánanézni.. ellenzéknek nem ezeket kellene tolni?.. de érvekkel tényekkel nem fröcsögő nyállal..
Allah akbar
Orbán rokonai potyognak ki a külügynek elzálogosított kukoricakonzervek közül is!! Sógor, unokapöcs meg pöcs! http://444.hu/2016/09/01/orban-rokonai-potyognak-k...
Potyognak a kommensták már mindenhonnan.Kukorcia János mega túró!
Kósher Rabbi TSZ elnőköt mikor tojnak már ki a migráncsok közül?
Shalom
További jó potyogtatást!
mert a saját életüket nem tudják rendbe tenni..és csak okoskodnak? Kell nekik a virtuális tér.. sok kis nick alatt kijöhet belőlük a sok kis lény? :)
van ez a vicc, a különféle diagnózisok illusztrálására:
A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus beköltözik, a pszichopata meg jön és beveri az ablakokat...
Na, van olyan fórumtárs, aki mindet tudja egymaga, ez a nem semmi :)
Nem gondolkodott el még senki, miért követi a fórumot sok picológus? Legalább 3-mal találkoztam, és ez csak az, aki felvállalta :)
Kánaán van itt :)
virtuálisan még nem megy ;)
Amúgy ez a net egyik hátránya, a neurotikusok kitombolhatják magukat (ha hagyják), és akkor a normálisak inkább kint maradnak, és rájuk zárják az ajtót.
:-)!Végtére is mindegy mi a foglalkozása,lényeg hogy a szóbanforgó tüneteket fel tudja ismerni és képes legyen azt kezelni.
Portás a délpesti korházban:)
Igazából még nem láttuk a diplomáját:)még az is lehet plagizált:)
lehet diatetikus,dubajozó főnőver:)
Nekem eddig ez jött le.Az biztos,hogy eü dolgozó.
:-):-):-)!!!Orvosként nem találkoztál még skizofrénnel?!:-)Ne bántsd,gyógyítsd!:-)
http://www.erdemrendek-kituntetesek.hu/tartalom/le...
Rosszul emlékeztem nem az űrhajós kitüntetése hiányzott, hanem a hős szovjet anya, és a hős szovjet város. : ) Szerette a kitüntetéseket van ilyen adományozott magának néhányat.
Röpköd már mindenféle kitüntetés. Úgy tudom a lovagkereszt amit Bayer kapott nem jár pénzzel. Visszaküldött cuccokban van már Kambodzsából előkerült vietkong emlékérem, és az egyetlen állami kitüntetés amit Brezsnyev nem kapott meg a Szovjetunió hős űrhajósa vagy vmi ilyesmi. :) Szóval van minden abban lehet van olyan is ami lóvés volt .
ez most nem igazán néztem utána melyik keresztről van szó,mert ugye több fokozat is van,vagy fokozattól függetlenül dobálózik itt már mindenki a kitüntetésével.
ez mennyi pénzzel járt?havi vagy egyszeri juttatás volt vele,mert ahogyan néztem,mintha pénzes lett volna?
mert akkor tessék a pénzt is visszadobni,illetve szétosztani rászorulók között,ha ennyire nem kell.
mert pénzdobálásról vhogy nem hallok.
lassan Bayer is bedobálja a Dunába már.
mi megy már itt...kicsit kezd ez a lépcsőre vágom is visszatetsző lenni...
ha majd ne adja Isten a libsibal kerül hatalomra akkor majd alulról felpillantva..kellően hunyászkodva boldogan veszi vissza..
az szdsz és lmp egy tőröl fakad..azonos fanklub...lmp az főnixskarabeusz..ami az szdsz hamvaiból száll fel. A balliberálisok mszmp-be tömörültek.."rendszerváltáskor" ébredtek öntudatra.
szóval akkor csak te vagy elfajzott :) szenilis vagy..és eléggé keversz dolgokat...persze az elvárható sárdobálással..sokat sejtetéssel kádárszerű összekacsintással...hiányos a dossziéd? nem csak ruszki anekdotázás volt.. Volt a kék és a piros útlevél. szocreálban utazhattál pirossal emennyit akartál.. 88ban lett a "világútlevél" meg valutakeret..de hát ferdítesz maszatolsz ahogy szoktatok.Én a kéket soha nem kaptam meg. Amúgy meg a munkahelyem intézte a ruszki utakat, kiküldetés volt. Kollégáim nagyobb része nem volt komcsi, de egy jó képességű csapat voltunk...mindenki jó volt egy-egy területen. Tavarisik mentek volna de nem tudták megcsinálni a melót, ezért egy-két darabot ráraktak a nyakunkra ezekből. Utána már okoskodtak, mondtam két dolog van elhúz barkácsgépet búvárszivattyút venni a gúmba.. vagy azt csinálom amit mond és utána magyarázza miért nem megy a téma. Jut eszembe tavarisi fosott a repülőtől mondta vonattal megyünk moszkvába..mondtam lehet ő vonatozik 2napig.. én repülővel...persze kevert kavart..izmozott..mondtam én vonattal nem megyek.. a vége az lett ahogy mondtam..de mondták menjünk ki érte a pályaudvarra mert semmilyen nyelvet nem beszél.. mondtam ok.. egy órát ráhúztam a gyökérre..hagy főljön a levében..
Este meg el akart jönni velem, kérdezte merre mész mondtam ellenkezőleg :DD.. na elég.. akkor és ott abban a relációban jó volt.
Nem etettek kaviárral hanem én vettem én szereztem. Egy vacsi érkezéskor egy vacsi búcsúzáskor, ennyi volt a helyiek repikerete, többször az üzemi étkezőben, pár helyen a banyaba (szauna) hívtak meg minket az ott kajálós dolog.. Akikkel szorosabb kapcsolatba kerültünk a munka során ők hívtak meg magukhoz. Kellemetlen volt mert tudtam mennyit kerestek, de jó szívvel tették..magyaros vendégszeretettel, finoman igyekeztünk kompenzálni őket ne legyenek megbántva. Voltak olyan boltok ahol csak külföldiek vásárolhattak ott vettünk nekik amit kértek.
Nem gondolom a csúcspont volt életemben de kellett ez is..mint ahogy a többi is.