Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ez a magyar lány!!

Ibiza Előzmény: #778596

keversz a családoddal füles..akiknek a szovjetek felszabadítók voltak..

szdszes korotokban is megmondtátok mszp az szdsz természetes szövetségese.. ugye akkor is hazudtatok hiszen a választások előtt azt mondtátok mszp-vel soha nem álltok össze..erre kaptátok a szavazatokat..persze véretekben a takonyság..

igen egyre nyomibb vagy.

Nyomikám én 31 Ft-os napidíjért jártam vidékre.. oroszoknál napi 21 rubel volt.. az üzleti érzékemmel kerestem 10x ennyit..:)..persze szaros kis komi cimboráid próbáltak bemószerolni..akik 2 farmerben mentek át a határon..csak ennyire futotta.. mi az, hogy 12 órát dolgozik csajozik pezsgőzik kaviározik minden nap..és könyékig jár a valutában..rendőrök katonák hozzák neki az italokat..örmény és grúz konyakokat.. gyezsúrnaja árulja a cuccait..és a váza alá teszik a pénzt. :)..

tehát ez a véretekben van..igazgatómban volt annyi azt mondta a szarzsákoknak..megcsinálja a munkáját? szégyent hoz a cégre? ha nem akkor a többi az ő dolga.

nektek ennyi jutott..így jártatok.

Komik voltatok most próbáljátok másra ragasztani megtaláltátok az új identitásotokat..persze más a hibás mert gyáván nem mertétek felvállalni.... szánalmas..és egyben jellemző.