Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ez a magyar lány!!

Ibiza Előzmény: #778631

szóval akkor csak te vagy elfajzott :) szenilis vagy..és eléggé keversz dolgokat...persze az elvárható sárdobálással..sokat sejtetéssel kádárszerű összekacsintással...hiányos a dossziéd? nem csak ruszki anekdotázás volt.. Volt a kék és a piros útlevél. szocreálban utazhattál pirossal emennyit akartál.. 88ban lett a "világútlevél" meg valutakeret..de hát ferdítesz maszatolsz ahogy szoktatok.Én a kéket soha nem kaptam meg. Amúgy meg a munkahelyem intézte a ruszki utakat, kiküldetés volt. Kollégáim nagyobb része nem volt komcsi, de egy jó képességű csapat voltunk...mindenki jó volt egy-egy területen. Tavarisik mentek volna de nem tudták megcsinálni a melót, ezért egy-két darabot ráraktak a nyakunkra ezekből. Utána már okoskodtak, mondtam két dolog van elhúz barkácsgépet búvárszivattyút venni a gúmba.. vagy azt csinálom amit mond és utána magyarázza miért nem megy a téma. Jut eszembe tavarisi fosott a repülőtől mondta vonattal megyünk moszkvába..mondtam lehet ő vonatozik 2napig.. én repülővel...persze kevert kavart..izmozott..mondtam én vonattal nem megyek.. a vége az lett ahogy mondtam..de mondták menjünk ki érte a pályaudvarra mert semmilyen nyelvet nem beszél.. mondtam ok.. egy órát ráhúztam a gyökérre..hagy főljön a levében..

Este meg el akart jönni velem, kérdezte merre mész mondtam ellenkezőleg :DD.. na elég.. akkor és ott abban a relációban jó volt.
Nem etettek kaviárral hanem én vettem én szereztem. Egy vacsi érkezéskor egy vacsi búcsúzáskor, ennyi volt a helyiek repikerete, többször az üzemi étkezőben, pár helyen a banyaba (szauna) hívtak meg minket az ott kajálós dolog.. Akikkel szorosabb kapcsolatba kerültünk a munka során ők hívtak meg magukhoz. Kellemetlen volt mert tudtam mennyit kerestek, de jó szívvel tették..magyaros vendégszeretettel, finoman igyekeztünk kompenzálni őket ne legyenek megbántva. Voltak olyan boltok ahol csak külföldiek vásárolhattak ott vettünk nekik amit kértek.

Nem gondolom a csúcspont volt életemben de kellett ez is..mint ahogy a többi is.