A 8700-tól induló hullám fibok:
DAX fibo szintek: (ami nem fért ki rá: 127.2% 13.468, 138.2% 13.910
10.631 környékén figyelni kell, mert onnan felmehet 10.800 környékére.
10.800-nál is eldőlhet, hogy onnan fel, vagy le.
1. Ha 10.800-at törnénk felfelé, akkor irány 11.000
2. Ha 10.800-ról lefordulunk, akkor még továbbra is a cél 10.375 környéke.
Várom,várom én is!
Továbbá a 10.375 környékén nyitva hagyott rést sem ártana betölteni.
Szerintem is kellene egy lefelé kör és ha majd megnyugodtak a kedélyek akkor lesz jó Long beszálló
amúgy csak maszatolás van ... ha leviszik 10.4xx-3xx-ra akkor onnan megint lehet egy jól lekereskedhető emelkedés
Sziasztok, jó reggelt!
Régen volt ilyen bizonytalan a helyzet a DAX-ban. Benne lehet egy felmenetel és egy lefelé irány is (indik alapján a lefele irányt tartom nagyobb valószínűnek)
Longos abban az esetben, ha szignifikánsan átmegy a 10.804-es erős ellenálláson.
Shortos 10.631 -es támasz törése esetén. Ebben az esetben a cél minimum10.373 környéke.
Mint írtam a 10.553 támasz (órás MA200 is itt található) és az vissza
fordíthatja egészen 10.700-ig, majd ismét nekimehet a 10.375
környékének.
-------------------------------------------------
Hmmmm! Csak 10.679-ig ment ma fel.
Huhuhuhúúú! Akkor hajrá!:)
igen! Köszönöm teljesen jól mondtad!
sajnos nekem még régről, 2130-ról van egy beragadt short pakkom > akkor nem gondoltam hogy így túltolják az ATH-t
nagyon jól megérzed a piacok mozgását, iszom minden szavadta/bejegyzésedet
jó bulizást a hétvégén! ez az igazi rock-and-roll hétközben feszített daytrade > hétvégén állat rockendroll
Csütörtökön és pénteken két napig a Red Hot Chili Peppers együttessel leszek,.
Egyébként 10.555-n zártam a shortokat, mert holnap nem leszek.
Az attól függ, hogy jól tudom-e zárni az SAP shortomat szeptember 12-ig.
A kamatemelés réme most a short irányba nyom.
Mehetne tovább lefelé, mint az atom!
2016. augusztus 30. 9:53 Daxofon
az sp500-at megszakértenéd nekem?-----------------------------------------------------------
Szerintem lassan lefordulás előtt vannak.
Hát most nehéz megmondani. De, már látni a kifulladás jeleit a gyertyákon.
Támaszok, ami megfoghatja az esést jelenleg: 2.172, majd 2.154
Hetesen pedig jó tenne egy 2.086, de az hosszabb idő.
http://invst.ly/2bx17---------------------------------------------------------------------
2.159 már volt ma. Jól megszakértettem?
Mint írtam a 10.553 támasz (órás MA200 is itt található) és az vissza fordíthatja egészen 10.700-ig, majd ismét nekimehet a 10.375 környékének.
De erőből is lemehet a 10.375-ig. Itt várják a long nyitási ajánlataim.
Egyesek szerint a Fed könnyen belefuthat az Abilene-paradoxonba, amelynek az a lényege, hogy valójában senki sem akar kamatot emelni, de már annyian és annyit beszéltek róla, hogy azt gondolják a döntéshozók, hogy a csoport preferenciája a mielőbbi kamatemelés, miközben egyedi szinten a többség valószínűleg a tartás mellett lenne. Ezt hívják Abilene-paradoxonnak, a fogalmat egy menedzsment tanácsadó vezette be még 1974-ben. (Leírás a Wikipédián megtalálható.) Szerintünk hasonló dolog történ tavaly decemberben is. Mára eléggé világossá vált, hogy nem kellett volna még kamatot emelni. Így aggódhatunk, és valószínűleg egy potenciális szeptemberi kamatemelés komolyabb negatív hatást váltana ki a piacokon, hiszen a piaci szereplők szerint inkább decemberben kellene lépni, ha egyáltalán tenni kell valamit. Mindenesetre Fischer szerint a pénteki munkaerőpiaci adatok fontos szerepet fognak játszani a szeptemberi kamatdöntés tekintetében.
Maga a paradoxon felmerülése azért is fontos, mert a Fed valójában már nem követi olyan szigorúan a Taylor szabályt, mint régen. Azaz az egyes FOMC döntéshozók véleménye most sokkal fontosabb, döntése sokkal kiszámíthatatlanabb, mint korábban volt.