Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Emlékezz Bende, emlékezz…

#780849 rbbj11 Előzmény: #780843

Emlékezz Bende, emlékezz...

Azt mondtam mindenkinek, hogy nincs egy csomó embernek elszállásolási lehetöségem, de ha bärki erre téved, 2-3 föig meg tudom oldani. Tehát nem a tali helyszínének áthelyezéséröl beszéltünk, hanem arról, hogy nem vagy messze, és egyszer elugrasz vmelyik hétvégei napon ;)

Azota is värom az ígért jelentkezésed.

elkeveredett a meghívód?…

#780843 Bendeguz Előzmény: #780832

elkeveredett a meghívód? :) felőlem lehet idén a Rbbj haciendán az őszi stoki találkozó, oda tuti mennék! Viszont halottak napja környékén most Pécsre megyek. Az osztálytali egy héttel korábban lesz, azon nem veszek részt idén se.

azota se ugrottál el ide…

#780832 rbbj11 Előzmény: #778787

azota se ugrottál el ide a szomszédba se, pedig megnézhetnéd h jol vagyok-e szemelyesen ;)

Idén biztos én sem megyek az ország másik végébe, utaztam idén eleget.

d

#779397 Waszeitung Előzmény: #779396

Az nem az én számból hangzott el,és én már csobbantam az elsők között! :D

Rigó az aktuális hős! :DD

Hi! Eddig minden évben v…

#778790 KawaBazsy Előzmény: #778787

Hi! Eddig minden évben volt, de hát Csoki a házigazda, majd kiderül. Október végéig még van idő, elég..

Keri buliján Herceg tök jól nézett ki, ez biztos. A többiek is megvannak sztem..

élek, kicsit tré ez az o…

#778787 Bendeguz Előzmény: #771818

élek, kicsit tré ez az oldal, biztos nem Herczegh csinálta. most pl csak számokat látok nevek helyett. pedig csak 1 üveg Heidebodent ittam :D burgenlandi iható kategória :D

hiányoztok! de lehet idén kimarad bénye, mert osztálytalálkozóra kell menni. az elmúlt 3 évben mindig Bénye volt a prio, de most lehet nem tudom megúszni. mindenki jól van? minden oké veletek?

apropó, tudjuk már mikor lesz bénye buli? ha lesz egyáltalán.

hehe

#778510 Ibiza

Figyelőben kedvenc borsznobom egy erdőbényei borászatról mond jókat Hommona Attila birtokáról beszél.. eredeti természetes intenzív borok..és mint ajánlott olvasmány ír róla.

Ez a muki olvassa Ibizát tán..leszokott a fellengzős lilaködös sznobkodásról..de még várjuk ki a végét.

Re: nincs cím

#773259 KawaBazsy Előzmény: #773257

Lehet h annyi hálózsák van náluk, a táborban, h 1 ide vagy oda semmit nem oszt/szoroz.. :-)

#773257 joepappa Előzmény: #773252

Te odafele volt hálózsákod viszont otthon nem volt megérkezés után akkor valószínűleg a tied szóval van-e othol hálózsák vagy nincs. :)

#773255 Sumér harcos Előzmény: #773252

nekem nem volt bent,mert mikor már tudtam fogado lesz,biztam benne csak lesznek kulturált körülmények,ágynemű:)

szoval a tied?:)

#773252 Waszeitung Előzmény: #772218

Amúgy én vittem hálózsákot,ki tudja mi lesz alapon....szval ha nem volt hátizsák a kocsiban az előtt akkor ez is az enyém! :D

azóta vagy 600km-t utazt…

#772218 Sumér harcos

azóta vagy 600km-t utaztattam már a hálózsákot. vki?

eladom, átviszem az aprohirdetes topikba:)