Sziasztok, jó reggelt!
Mai elképzelés, hogy a DAX felmegy 10.645-ig. (lehet benne 30-40 pont túlhúzás.
Majd elindulhat lefelé 10.440, vagy az alá 30 pont túlhúzással 10.370 környékére, ahová már régóta várom.
Sziasztok, jó reggelt!
Mai elképzelés, hogy a DAX felmegy 10.645-ig. (lehet benne 30-40 pont túlhúzás.
Majd elindulhat lefelé 10.440, vagy az alá 30 pont túlhúzással 10.370 környékére, ahová már régóta várom.
Az augusztus is szeret esős lenni,aztán idén meg inkább derüs volt.
Hónap végén inkább erösködni szoktak a zindexek.
Aztán a szeptember inkább shortos, de ha mégsem, akkor majd a Zoktóber.
Úgy látszik,ennyi volt mára a daxban.A shortosokat hagyják még éjjelre főni a levükben....,no meg várják az irány megerősítését az amcsi indexektől.
Lejáró certik:
Nagy a bizonytalanság.
Ez abból is látszik, hogy a volatilitás indexek alacsonyan állnak.
:-D
A meglepetést nem hozó jegybanki konferenciára kipánikolhatta magát aki akarta, meg volt a hétfői esős nyitás.Nem lepődnék meg, ha szép csendben visszaállna az alapvető trend felfelé,majd egy nagy ugrással az elmúlt napokban nyílott shortok is zárulnának.
Én nem görcsölök, fut a robotom, csak leírtam, mit várok. Lassan kaja, aztán szieszta, aztán tenger. Bár mindenki így görcsölne :D
A héten már valszeg kitart ez a korrekciós szakasz.Kár itt görcsölni!Meg kell várni minimum a hétfőt, és az a mai elképzelésem szerint, még nagy esővel fog indulni.
Ilyenkor jut eszembe a régi vicc, csak röviden:
Horgász mondja a barátainak, hogy egész hajnalban kint volt pontyozni, de nem fogott semmit. Barát kérdése: Akkor honnan tudod, hogy pontyozni voltál? :)
Szép fogás :)
Mai szintem 10 460, lássuk, kitart-e? Mint már mondtam, ha nem, akkor több napos esést várok.
----------------------------------------------------------------
Sziasztok! Bocs! Kimentem horgászni. Fogtam egy 50 cm-es 4 kg-os pontyot és egy 55 cm-es márnát.
A beígért 10.659-es ellenállás még kitartott. Mai tető 10.653.
Lenthor, ha belefér, vajon mit látsz az ezüstnél most?
Csökkenő vagy növekvő dinamikát?
Mit mutatnak a vonalak?
Köszönöm.