Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

tényleg nem normálisak..

#778331 KawaBazsy Előzmény: #778326

Úttörő én is voltam, a Kisz meg akkor szűnt meg, amikor (kötelezően) beléptettek. :-)

Dínóláb

#778329 tozsdenyul

Én imádom az ilyen logikai játékokat, ahol nem ördögpata lóg ki (by Ibiza állítólag), hanem egy bazinagy dínóláb. Mindig öröm olvasni az utólag ellenállókat.

Egy ilyen logikai feladvány az is, hogy az ideológiák között rotációs kapaként forgó, mocskos szájú, antiszemita, cigányozó pacákon mit nem kedvel egy népmesei múltú, mocskos szájú, antiszemita, cigányozó pacák?

Nyilván a frizuráját.

Persze nem jönnek válaszok az ilyen feladványokra, attól maradhatnak érdekesek :)

tényleg nem normálisak..

#778327 tozsdenyul Előzmény: #778325

kétségtelenül izgalmas körök :)

Ibiza harcos hazafias nemzeti forradalmárként azzal töltötte az idöszakot, hogy a birodalom jóvoltából bejárta a keleti blokk minden zugát, hol kaviárt majszolni, hol beszólni a szovjet nagykutyáknak, nem tudom hogy bonyolítsuk-e a kérdést ilyen cizellált mesés elemekkel? :)

Már csak hogy tudjuk ki akar kit milyen minöségben baszktunkni :)

tényleg nem normálisak..

#778326 Illuzio Előzmény: #778325

Kisdobos voltam, üttörő 2 évig, mert nem voltam hajlandó őrsgyűlésre járni.A pufajkáról ennyit.Ebből kikövetkeztedheted, milyen nézetet vallok.

tényleg nem normálisak..

#778325 Sumér harcos Előzmény: #778290

Te vmi pufajkás voltál a régi szép időkben? Kezdek fonalat vesziteni, a Fidesz vonal a neokomcsi?Gondolom, ti a régi kiahalófélben leledző,lassan szavazóbázisban jelentéktelen,öreg munkásőrök-alias ostoba fakabátok a 70es-80as évekből,volt identitás nélküli pártitkárok stb stb-ti vagytok az igazi komcsik,azaz nem neo?

Most akkor komcsi akar komcsit "szájba baszkodtunkozni"????

illetve régen csináltátok is...

vagy nem ez a társadalmi réteg boldog tagja vagy?

de ha nem,akkor kik vagytok ti?és kik voltak régen a neokomcsik,akiket szájba baszkodtatok?akik akkor még nem lehettek neo-k...

tényleg nem normálisak..

#778324 tozsdenyul Előzmény: #778313

Konkrét kérdésre válasz

1. Nem vagyok autentikus a válaszra, de elmondom röviden amit gondolok én, hogy legyen mit kiügyvédkedned.

Krisztus az út, krisztusi alapelvek pedig a szelídség, türelem, megbocsátás, szeretet... elfogadás, irgalom, kegyelem, áldozat... Az ellenséged szeretete...

Én vélek némi minimumot találni, ahol a gyülöletbeszéd és a bayerizmus ezzel nehezen egyezik.

2. Mondtam fordulj keresztény forrásokhoz ez ügyben, úgymint pl a pápa (tudod, az a gazember), vagy mint pl a KDNP.

http://kdnp.hu/news/hiteles-keresztenyseg-jelent-v...

"határozottan úgy vélik, nincs alapja semmiféle elméletnek vagy gyakorlatnak, mely ember és ember, nép és nép között diszkriminál az emberi méltóság vagy az abból fakadó jogok tekintetében. Elítélik az antiszemitizmust, mert az nem egyeztethető össze "az evangéliumi igazsággal és Krisztus szellemével"

http://index.hu/velemeny/olvir/davidilev032/?token...

A keresztényeknek kötelező szót kérni akkor is, ha a jobboldalon lépnek át egy határt és egy közismert publicista tudatos zsidózásba kezd. Az MDF elnöke az Indexnek küldött nyílt levelében maga követi meg a Bayer-írásban kiszerkesztett közírókat.

http://nepszava.hu/cikk/1083102-kereszteny-nem-leh...

Ferenc pápának megnyilatkozását, amely szerint keresztény nem lehet antiszemita.

Mert a zsidó és keresztény meggyőződés alapján „nem lehet sem az erőszaké, sem a halálé az utolsó szó Isten előtt, aki a szeretet és az élet Istene.

http://krisztusbanegyek.blog.hu/2009/06/15/kereszt...

tényleg nem normálisak..

#778313 prospero Előzmény: #778308

ha már válasznál tartunk, várom a szerinted releváns keresztény értéket ami alapján nekem kellett volna először tiltakozni Bayer kitüntetése ellen.

tényleg nem normálisak..

#778308 tozsdenyul Előzmény: #778304

Persze, hogy tudom, pontosan semmit nem válaszoltál, de az oviban dologban tévedsz

Megkérdezem jucikát, mi nem tetszik neki a pistikén, simán válaszol hogy a kék inge

Te erre a szintre már soha nem fogsz eljutni...

A neten mindenféle hülye elöfordul, akik azt hiszik, ha a neten mondanak, vagy nem mondanak ki valamit, akkor az nem tünik fel, vagy nem értik majd, miért nem mondja ki

Attól, hogy a neten nincs visszajelzés, még ugyanaz lesz az eredmény, mint a való világban

Mondjuk ennek megértéséhez is kell minimális képesség, hát istenem, nem adatik meg mindenkinek, hogy elérje jucika szintjét az oviból

(egyébként van a hülyeségnek az a szintje, amire válaszolni sem érdemes, tolod az LMP témát, mert olvasni nem tudsz, és hajt a paranoiád - minek válaszoljak egy ilyen kombinációnak, ha már a kiinduló mondatot sem érted, és egyébként sem változtatna semmit a beteg agyadon, folyamatosan "rólunk" beszélsz, ha hozzám szólsz...)

tényleg nem normálisak..

#778305 Ibiza Előzmény: #778290

:) csak így többesszámban.."baszkodtuk"..

Elmúltak a régi szép komcsi idők igaz.. "hej te bunkócska te drááága.." tudod csak úgy magadban.. önbuzdítás célzatával.. :) azéé hozod a színvonalatokat...ezek feszülnek a libsibalban.

tényleg nem normálisak..

#778304 Ibiza Előzmény: #778284

tudja ő mit válaszoltam ne aggódj..ügyeskedik.. velem akarja kimondatni amit ő gondol..ez már az oviban sem jött volna be.

láttad milyen választ ad a konkrét kérdésekre.

már tgm is visszaadta..miért nem egyszerre..mi ez riadólánc?

#778303 Ibiza Előzmény: #778280

a beírásban te jellemezted magad.. "Komonista" :DDD ez jó..új szót alkottál.. döntsétek már el mi vagyok.. egyeztess a nyúl ET-vel.

tényleg nem normálisak..

#778302 Ibiza Előzmény: #778279

Nagy szavak.. természetesen társadalmi problémává próbálod emelni a saját idétlenkedésed eredményét..mozgalmat szervezel majd az élére akarsz állni UTÁÁÁNAAAAM.. hát így jártál.. volt itt már pár ilyen.. utána visszasunnyogtak.

szégyen biza a sunnyogásod a lázításotok.a békétlenkedés az ügyeskedés..pipa vagy mert itt nem jön be amit a társadalomban meg gondolom a munkahelyeden..(ha van)..

Ez egy sima fórum..egy ember egy vélamény..állítás és annak alátámasztása... a cáfolathoz nem elég a trollkodás..az így van és kész tipusú..szdsz-es kinyilatkoztatás..

Azért nem bírod prosperót sem mert pontról pontra cáfolja a ferdítéseidet.. ja bosszantó.

Írtam rakd be konkrétan az anyád szidását...

Tudom a libsibal oldal legnagyobb ellensége a liberalizmus.

járulékcsökkentés vagy sem, és kinek a számlájára?

#778300 walex Előzmény: #778243

Valóban az. Én pl. az egészségpénztári és önyp befizetések adókedvezményét felemelném 20-ról 30%-ra, mert egyre fontosabb lesz, mivel valószínűleg mindkét téren az állam visszavonul és minimál nyugdíj lesz előbb-utóbb minimál eü-i ellátással.

sajnos

#778298 prospero Előzmény: #778286

Spade, rémeket látsz. Ez csak egy összeesküvéselmélet, Soros célja csak az európai értékek terjesztése, az elesettek, elnyomottak felkarolása, a világ jobbá tétele. Ha félremegy a projekt, hát ki a hibás? A nacionalista, zsidógyűlölő rasszista, fasiszta xenofób keresztények, akik nem vallják a demokrácia értékeit.

tényleg nem normálisak..

#778296 Illuzio Előzmény: #778295

Neo-komcsI !!! Ide vonzanod ???? Szerintem te vagy a kágyilló, tudod? a meztelen csiga.

tényleg nem normálisak..

#778295 prospero Előzmény: #778290

gratulálok nyuszifül, sikerült idevonzanod egy másik őrültet illuzió személyében:-)!

Konzervatívoknak...

#778294 prospero Előzmény: #778291

Idézd már vissza, hogy konkrétan melyik keresztény minimumra gondolsz, ezzel kapcsolatban, mert rohadt nehéz keresni.

Itt ugyanis most nem arról van szó, hogy én mit gondolok a kereszténységről, hanem arról, hogy Te milyen keresztény minimum alapján vontad le a következtetést, hogy 1.nekem kellett volna elsőként tiltakoznom 2. álkeresztény vagyok.

tényleg nem normálisak..

#778292 tozsdenyul Előzmény: #778284

tudom, ebben annyit írt nem kedveli, ezt szerettem volna, ha kifejti, ezért kérdeztem mit nem szeret benne - konkrétan

Nem azt kérdeztem, mi a véleménye, hanem ha már nem kedveli, akkor miért nem.

Nem véletlen érdekel, az sem, hogy nem válaszol.

Konzervatívoknak...

#778291 tozsdenyul Előzmény: #778288

már leírtam, fordulj útmutatásért azokhoz a keresztény konzervatívokhoz, akik tiltakoztak

Felsoroltam neked néhányat

Amúgy magánvéleményként, ha te nem találsz semmilyen mimimumot sem, ami alapján tiltakozhatsz, akkor te kurva nagy megvilágosodás elött állsz még