:) csak így többesszámban.."baszkodtuk"..
Elmúltak a régi szép komcsi idők igaz.. "hej te bunkócska te drááága.." tudod csak úgy magadban.. önbuzdítás célzatával.. :) azéé hozod a színvonalatokat...ezek feszülnek a libsibalban.
:) csak így többesszámban.."baszkodtuk"..
Elmúltak a régi szép komcsi idők igaz.. "hej te bunkócska te drááága.." tudod csak úgy magadban.. önbuzdítás célzatával.. :) azéé hozod a színvonalatokat...ezek feszülnek a libsibalban.
tudja ő mit válaszoltam ne aggódj..ügyeskedik.. velem akarja kimondatni amit ő gondol..ez már az oviban sem jött volna be.
láttad milyen választ ad a konkrét kérdésekre.
a beírásban te jellemezted magad.. "Komonista" :DDD ez jó..új szót alkottál.. döntsétek már el mi vagyok.. egyeztess a nyúl ET-vel.
Nagy szavak.. természetesen társadalmi problémává próbálod emelni a saját idétlenkedésed eredményét..mozgalmat szervezel majd az élére akarsz állni UTÁÁÁNAAAAM.. hát így jártál.. volt itt már pár ilyen.. utána visszasunnyogtak.
szégyen biza a sunnyogásod a lázításotok.a békétlenkedés az ügyeskedés..pipa vagy mert itt nem jön be amit a társadalomban meg gondolom a munkahelyeden..(ha van)..
Ez egy sima fórum..egy ember egy vélamény..állítás és annak alátámasztása... a cáfolathoz nem elég a trollkodás..az így van és kész tipusú..szdsz-es kinyilatkoztatás..
Azért nem bírod prosperót sem mert pontról pontra cáfolja a ferdítéseidet.. ja bosszantó.
Írtam rakd be konkrétan az anyád szidását...
Tudom a libsibal oldal legnagyobb ellensége a liberalizmus.
Valóban az. Én pl. az egészségpénztári és önyp befizetések adókedvezményét felemelném 20-ról 30%-ra, mert egyre fontosabb lesz, mivel valószínűleg mindkét téren az állam visszavonul és minimál nyugdíj lesz előbb-utóbb minimál eü-i ellátással.
Spade, rémeket látsz. Ez csak egy összeesküvéselmélet, Soros célja csak az európai értékek terjesztése, az elesettek, elnyomottak felkarolása, a világ jobbá tétele. Ha félremegy a projekt, hát ki a hibás? A nacionalista, zsidógyűlölő rasszista, fasiszta xenofób keresztények, akik nem vallják a demokrácia értékeit.
Neo-komcsI !!! Ide vonzanod ???? Szerintem te vagy a kágyilló, tudod? a meztelen csiga.
gratulálok nyuszifül, sikerült idevonzanod egy másik őrültet illuzió személyében:-)!
Idézd már vissza, hogy konkrétan melyik keresztény minimumra gondolsz, ezzel kapcsolatban, mert rohadt nehéz keresni.
Itt ugyanis most nem arról van szó, hogy én mit gondolok a kereszténységről, hanem arról, hogy Te milyen keresztény minimum alapján vontad le a következtetést, hogy 1.nekem kellett volna elsőként tiltakoznom 2. álkeresztény vagyok.
mi a sajnos Spade? Hogy a fidesz malmára hajtja a vizet?
tudom, ebben annyit írt nem kedveli, ezt szerettem volna, ha kifejti, ezért kérdeztem mit nem szeret benne - konkrétan
Nem azt kérdeztem, mi a véleménye, hanem ha már nem kedveli, akkor miért nem.
Nem véletlen érdekel, az sem, hogy nem válaszol.
már leírtam, fordulj útmutatásért azokhoz a keresztény konzervatívokhoz, akik tiltakoztak
Felsoroltam neked néhányat
Amúgy magánvéleményként, ha te nem találsz semmilyen mimimumot sem, ami alapján tiltakozhatsz, akkor te kurva nagy megvilágosodás elött állsz még
Neokomcsi paraszt, a Te fajtádat baszkodtuk szájba régebben, csak sajnos kezdünk kiöregedni ebböl a müfajból, de ne keseredj el, télre-tavasz, nyárra-ősz jön.Van más módszer.Nem mindig a toll ereje a legjobb megoldás.!
okíts már arról, hogy mi az a keresztény minimum szerinted ami alapján tiltakoznom kellett volna Bayer kitüntetésével kapcsolatban?
Az is Sajnos h Soros a malterosok táskahordójává vált, nem csak a migráncs EU importálás tervével ami egy agybaj, hanem civil szervezetek támogatásán keresztül durván beavatkozik EU országok belügyeibe (mondjuk az amcsikéba is Clinton néni támogatásával), és nagyban keveri ott a szart. Egy tehetséges és jószándékú ember tünik el így a sülyesztőben aki valszeg az egyik leggyűlöltebb személy lesz az EU-ban nem csak Angliában, főleg a migráncs terve után ami szinte 100% h kisiklik majd
itt lehet olvasgatni dokumentumokat:
"popsinyalónak nem tetszett a reakcióm"...itt konkrétan milyen sértésre gondolsz irányodba? Hogyan nem tetszett? Mitől érezted felhatalmazva magad arra hogy anyázzál? Mesélj már nyuszifül hogy mi az a szó ami kétségtelelenül szerény egódat oly mértékben megérintette, hogy már csak az anyázás volt ezzel egyenértékű sértés? Mellesleg lerángatva saját anyádat a legalja szintre, meg úgy általában az anyaságot. Gratulálok! Új színfoltot hoztál a fórum életébe...mindez azért mert a romános példád követő liberálnáci kirohanásodnál (mindössze azért mert nem volt igazad) nem lettél jól szájba baszva általam. Én szóltam. :-)!
Mondtam, hogy gyűlöletkeltésben senki nem veszi fel a versenyt a libernácikokkal.
Persze lehet közben szemforgató módon sírnod, hogy milyen szörnyű lett a közbeszéd színvonala...:-)
Sivalkodj! :-)!
#778184 -es hsz: Bayer számomra érdektelen...egyéb munkásságáért is kapta a díjat..amit én nem ismerek... nem kedvelem a pacekját..nincs róla véleményem.. egy műsorát szoktam nézni de Bogár és a volt pénzügyes miatt (aki marha jókat mond de amikor miniszter volt teljesen jellegtelen volt)..
Kérdeznék valamit?Amennyiben kapnál egy kitüntetést a munkád elirmeréseként, ami neked erkölcsi elismerés,dicsőséggel-büszkeséggel tölt el, ezt meg kapja pár évvel késöbb egy általad f@sznak tartott személy, egy lapon említenek vele, Neked ez nem lenne megalázó? Mit kezdenél a kialakult helyzettel? Miképpen cselekednél? Hogyan tíltakoznál?
Sajnos aki azt gondolja h a muszlimok majd integrálódnak az EU-ba (különösen a németo-ba) az egy idióta barom. Ez simán levezethető a mémek harca alapján is, de filózás helyett Itt egy kis vizuális ízelítő mennyire is az:
Bármennyire is a fidesz malmára is hajtja a vizet az októberi szavazás, sajnos el kell menni és nemmel kell szavazni ha nem akarunk hasónlót látni Mo-n is