ebben a fórumban kb semmit nem lehet a keresövel megtalálni, 9000 találatot ad többnyire, és a legrégebbitöl...használhatatlan.
de kicsit ravaszabb keresöszóval próbálkozva már csak 40 találatot lapoztam végig, és egy ilyet találtam, ha akarod te megkeresed a többit hozzá
"Gyerekek, itt valami nagyon félrement.
Alapjaiban ott ment félre h Tigrincske megmondóember lehetett – h királlyá nőtt itt és nem lett orrbabaszva közben. En szóltam :-) de nem vettétek komolyan, olyan szórakoztatóan hülye v nemtom, liberség hadd mondja, meg az is baj h töketlen faxok lettetek mind…
Ibiza meg az önismétlő köldöknéző papagájkirály tarol és a legmélyére süllyed h Tőzsdenyúl családja alázásával jön, kedélyesen fedve a szennyet."
Megkeresi aki akarja, konkrétan milyen szavú fos jött ki belöled éppen, ami sok volt már, az elmúlt három nap alatt volt még hozzá tucat, mert folyamatosan jön belöled.
Én még le se anyáztalak úgy igazán rendesen, csak a tényszerü dolgokat soroltam, hülye, paranoid, antiszemita - ha egyszer ilyen vagy, nevezzük nevén a dolgokat, tudnám mindet tényszerüen is alátámasztani, ha lenne müködö keresö. De nincs.
Neked meg annyira futja, hogy baromarcú, sunnyogó, miután a te részedröl 3 napja egy szimpla kérdés a neten kifog a rettentö bátorságodon.
De ha erre van igény, no problem. Akkor ez lesz. töketlen faxok :)
Amúgy csak onnantól vagyok alpári veled meg a popsinyalóval, amióta anyáztál, popsinyalónak meg nem tetszett a reakcióm, de a te indító alpári futamoddal nem volt gondja. Ja, ha ezt így elfogadjátok, ti keresztény konzervatív nyelvápolók (nem, amúgy ha ö kapja, azt érzékeny lelke mindjárt nem szereti)
Ha adjátok, akkor viseljétek csendes kussban ha kapjátok, ne picsogjatok mint valami szopós malac.
Milyen szégyen már ez, vazze.