Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Két napig nem voltam, mo…

#778271 Csusza Előzmény: #778220

Két napig nem voltam, most látom, hogy meglódult. De mintha kevesen várnák, nem nagyon vannak beírások, fura. (Mindenki még pecázik meg ázik a vízekben?)
Pedig szerintem mostanában jókat lehetett-lehet keresni vele.

Ja, még tartok mindent.

Dr. Csere Bálint, az OTP…

#778140 Sumér harcos

Dr. Csere Bálint, az OTP Management Committee tagja tegnap tőzsdén kívüli ügylet keretében 4090 forintos átlagáron összesen 4128 darab OTP-részvényt vett, ezeket tegnap a BÉT-en 7093 forintos átlagáron adta el.

komolyan mondom,tényleg,legyen tánc........

Ne siettessünk semmit...

#778101 Stef Előzmény: #778084

Nem lehet minden nap egy irányba vágtázni :)

Kellenek a sávnapok is. Mint a mai és a pénteki. "türelemjáték"

Ne siettessünk semmit...

#778021 Stef Előzmény: #777995

Beírásom után beesett 100Ft-ot. Erről beszéltem. Kell egy kis korrekció. Ma nem várnám 7000 alá.

Az esés vége 7009-re mutat. Onnan szerintem felfelé kellene mennie legalább 7100-ra. Majd újra le 6900 környékére, onnan meg felfelé. De ez már nagyon, nagyon spekuláció és üveggömb féle boszorkányság :)

Tegnap a 7150-en nyitott shortot bővítettem 7200 környékén mert újabb jelet adott, szeretném profittal lezárni. Fókusz! Fórumozást gyors abba is hagyom mert elvisz :|

Plan your trade, trade your plan!

Ne siettessünk semmit...

#777995 Stef Előzmény: #777955

Amit megtanultam az elmúlt 7-8 évben, hogy nem szabad siettetni a piacot. Lesz az 7200 felett, mert benne van a chartban.

Amit itt írtam:

http://stockland.hu/tozsde-forum/temak/19-otp-resz...

az havi/hetes chartra érvényes. Innen most kellene egy kis visszaesés, pár száz forint és majd mehetünk 7200 fölé nyár után...

"mi lett jobb? mi változ…

#777983 Csusza Előzmény: #777972

"mi lett jobb? mi változott? jobbak lettek az eredmények?"

Igen, nagyok jók lettek, sokkal jobbak a vártnál.
Ettől persze nem biztos, hogy most elmegy 7250 fölé.

nem ngyon értem 7250 föl…

#777972 Ibiza

nem ngyon értem 7250 fölé miért várják sokan..számomra érthetetlen.. mi lett jobb? mi változott? jobbak lettek az eredmények? magasabb az osztalék? ha igen akkor lemaradtam nem kicsit..

Hozamsivatag van.. ez az egyik vásárlási motor..a másik a srv.. és talán a harmadik..Herceg cikke kapcsán a britektől kimenekülő pénzek eus befektetése...esetleg van erre vonatkozó előírás az alapokban..

Szándékosan nem olvasok …

#777963 Csusza Előzmény: #777962

Szándékosan nem olvasok más fórumot, ne befolyásoljanak :-), elemzéseket is csak ritkán.
Elvileg én is felfelé látom, ki kellene törnie, de ismerjük a cafkát, tud ez meglepetést okozni, ezért félek. Na meg mert mindenem benne áll... :-)

össz fórumok,pedig minde…

#777962 Sumér harcos Előzmény: #777955

össz fórumok,pedig mindenki long és euforia még mindig,mindenhol a ki fog törni a szlogen 7250-7300-7500-8000 ezeket hallani mindenfelé célárként,de azonnal.

azóta léptem már néhány lépést,a legmeglepőbb,hogy adódott egy richter longom-ebből már nagyon régen nem volt.

erre meg inkább esést mondanak még...igy nemtom örüljek-e neki.