Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

USA kamatdöntés pontosan…

#779431 TrendMan

USA kamatdöntés pontosan mikor?

Jövő csütörtök? Péntek?

Ksz

passive investing worse than marxists? than communism? than Stalin?

#779405 rbbj11 Előzmény: #778542

vettem is Under-t, jo hogy beleolvastam ide, mert el is felejtettem mär AEO-t és GAP-ot, lehet ideje lesz visszavennem az eladott pakkjaimat bennük

MON

#779404 Koffein Előzmény: #779403

a hatóságok miatt paráztak most rá, hogy nem engedélyezik a dealt, politikai gazdasági kockázat...

MON

#779329 Koffein

monsanto elfogadta a bayer 128$os ajánlatát. már csak a hatóságoknak kell rábólintani. most már poziból figyelem a sztorit...

Arcelor

#779157 Bekker

A napokban belevettem az acélipari óriásba.Az acélára felfele korrigál de még mindig olcsó.Ez szerintetek korrekció vagy van most valami fundás felhajtóerő az acél piacán?

#778732 matgab Előzmény: #778542

nem tudom mit csináljak a Mylan részvénypakkommal... Minden nap azt hiszem, hogy ennél jobban már nem ütik tovább, aztán másnap a piac bizonyit , hogy tévedek...

#778542 matgab Előzmény: #778484

általam figyelt USA ruházati kiskereket jobban ütik, mint a nyersnyagokat, ami nem semmi teljesítmény mostanában...

AF&F -17%

de szépen esik a GAP, az AEO, és az Under armour, sőt még a VF Corp is. Még jó, hogy az Inditex szépen tartja magát. Egyszer törje már át azt a tetves 32 EUR-os ellenállást és akkor mehet megint 35-ig... Jó év lesz ez ott sztem.

Ez a Yelen ismét felkava…

#778423 Koffein

Ez a Yelen ismét felkavarta a piacokat... egyszerűen nem bír a vérével :)

MON

#778165 Koffein

lassacskán csak felvásárolják a monsantot, csak kéretik magukat

"Közeledhettek az álláspontok a Bayer és a Monsanto között a felvásárlással kapcsolatban,írja a Bloomberg ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. Már hónapok óta húzódik az akvizíció, ugyanis az amerikai cég kevesellte a Bayer ajánlatát, amiben 125 dollárt fizetne a Monsanto részvényeiért. Úgy tűnik, a Bayer hajlandó lehet emelni ajánlatán, bár még egyáltalán nem biztos, hogy nyélbe ütik az üzletet. A Monsanto árfolyama 4 százalékos pluszba ugrott nyitás előtt, míg a Bayer 0,5 százalék körül emelkedik."

AVP

#778161 Koffein Előzmény: #778113

van benne fantázia, figyelőlistára fel is került. pozitív, hogy a bennfentesek is csipegetik és nem adogatják

AVP

#778123 Kissherceg Előzmény: #778113

öröm látni, hogy Bill Gates milyen gazdag, de 8 éve még közel 800 millió db MS volt neki, most van 180 millió darab :) jó az öreg jótékony a háznál

AVP

#778105 Koffein

Kb év elején néztem az Avonra, most meg eszembe juttatta a kedves párom, így gondoltam gyorsban ránézek... mit ne mondjak, a fordulat kezd bekövetkezni... januári szintekhez képest enyhén duplázott, a q2 ahogy nézem meg is verte a várakozásokat...