Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

az új Európa - digitális kőkor az anyahajón

#778138 TrendMan

https://beta.welt.de/politik/ausland/article157812...

Merkel, Hollande és Renzi találkozója egy olasz repülőgép anyahajón.

Semmi új nem derült ki, azon kivül, hogy most Renzi is már nagyfiú lett.

Az újságirók eltüntek a hatalmas hajó gyomrában reggel, nem jöhettek elő egész nap, izzadtak, nem volt internet sem, sokan hivatalos panasszal élnének.

meghekkelték állítólag ezt a világcsúfja krumplibogarat

#778041 Ibiza Előzmény: #778040

hát legyetek..

az minősít amit teszel.

usának agyára ment valami..beképzelt majmok

#778024 Ibiza Előzmény: #778020

kínában szigorú szabályozás van.. ami nem piaci..anno beírtam hogy keres kínai azon ha beker félárán adja el a parabola antennát.

pedig 5éves tervek vannak..csak vannak 20 évesek is..mellesleg japánoknál is használják..és nálunk is kellene.. mert ennek az alapja egyáltalán egy fejlesztés terv amit qrvára hiányolok..

ha nem érzed a különbséget te dolgod.

#778020 rbbj11 Előzmény: #778017

Te komolyan nem tudod, h. Kínában pontosan ez van?? "Az irányított gazdaságban próbálják különböző ösztönzőkkel egyirányba redezni az ágazatokat....megjelölve a prioritásokat...állami beruházásokkal fejleszteni az országot, térségeket...külkereskedelmet."

Ugy csinálsz, mintha azt hinnéd, Rákosi 5 éves tervei vannak Kínában...

#778017 Ibiza Előzmény: #778015

a kommunizmus antagonisztikus ellentétben van (mszmp-seknek sikerült c3mp alatt feloldani) a piacgazdasággal. A kommunizmusban tervgazdálkodás van...központi elosztás...egyfajta kibuc

Az irányított gazdaságban próbálják különböző ösztönzőkkel egyirányba redezni az ágazatokat....megjelölve a prioritásokat...állami beruházásokkal fejleszteni az országot, térségeket...külkereskedelmet.

#778015 rbbj11 Előzmény: #778010

Kínában gazd-i szempontból iränyított piacgazdasäg van, csak politikai színpadon van kommunizmus

ezt most Én nem értem.

#778011 Ibiza

http://24.hu/kulfold/2016/08/19/nemet-belugyminisz...

Kellenek a migránsok meg húú de nagyon liberálisok meg még humanistákok is vagyunk..de azé ne hozza magával a szokásait?.. Nekem meg ez teljesen belefér..ha itt él vállaljon szerepet a társadalomban tartsa be a törvényeket szokásokat..adózzon hozza magával a szokásait...kultúráját...színesen szép a világ. Lesz valami bizottság..kultúrrendőrség?..akik azt mondják ok a romák szines szoknyája az belefér de a burka vagy csador az nem. a nagykalapos cigány jöhet de a turbán az nem? ez mi?

Azt mondják "tüntetőleg viselik" a népi ruházatot... és a buzifesztiválon? ott nem tpolgárpukkasztásnak megy a csőrözés meg a bőrtanga.. öreg löttyedtseggű bjuzikon?..

Tényleg nem normálisak..multikulti.kéne de majd kiválogatják?

#778010 Ibiza Előzmény: #777997

kína nem találta fel, náluk kommunizmus van, a hozzájuk visszakerült különleges gazdasági övezetek példáiból tanul..mert finanszíroznia kell a hatalmas országot.