ha gyurcsácsra szavaznak emberek és még a mai napig is istenként tisztelik.. akkor?
amikor megjelent a színen ez a tramp fiú és sorban nyerte a k.kutatásokat akkor mondtam azért kell, megnyerhesse a választást az amúgy soha nem nyerő nyomi csaj...jobban elkel egy ronda csajszi ha két sokkal fertelmesebb van mellette.
De úgy látszik homokszem került a gépezetbe.. elég ramatyul néz ki a clinton leány.. és az idő meg fogy..
Most két dolog van, mindenki szopja usa f..t..mekkora jó demokrácia van ott micsoda piacgazdaság..utána fura módon nyávognak, hogy trump fiú komoly esélyes..ezt nem értem.. vagy demokrácia van vagy sem.. ez a mentalitás látszik nálunk is.. addig jó és f..a a demokrácia amíg az van amit a lbibsik akarnak.. ha a zorbánot választják nagy többséggel akkor már nem olyan frankó..
Mellesleg trump sok állítása megállja a helyét.. nem tudom direkt ilyen.. vagy egy jól átgondolt stratégia.. de valami van.
Mivel a világban régóta semmi nincs véletlenül ezért nem gondolom ne lenne valami oka a történéseknek. Az usa elnökök használati eszközök.. ha megválasztják őket akkor is számos lehetőség van fordítani a történelem kerekén.
Magyarország szempontjából jobb a trump mint a clinton leány..