Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Egyébként nagyon érdekes…

#777667 TrendMan Előzmény: #777664

Egyébként nagyon érdekesnek tartom, ahogy a banki 'szakemberek' és az elemzők értetlenkednek afelett, hogy a kisember nem hordja ki a pénzét a bankokból a negativ kamatok láttan.

Ez nagyon jól mutatja azt a szakadékot, amely a két réteg élete és gondolkodása között feszül.

Sziasztok, jó reggelt!Ma…

#777658 Boby.

Sziasztok, jó reggelt!Mai elképzelésem,hogy lövésem sincs.Először vagy lemegyünk, vagy fel,majd a nagyok eldöntik, hogy hová akarják vinni.Végül is mindegy is az irány,a lényeg, hogy én mindíg keresek rajta.....és nem kicsit, hanem sokat!Ha esetleg nem....akkor is...!Amúgy szerintem folytatjuk az utat az ath felé.Ha nem ma,akkor a jövőhéten.Nem kell izgulni, a fősodor iránya egyenlőre a fel!Jó kereskedést,mindenkinek!

Nem jó ómen,de szerintem…

#777635 Boby. Előzmény: #777634

Nem jó ómen,de szerintem megyünk még fel egy darabig.Nyugodtabb lennék,ha a nyersanyagok is megemberelnék magukat egy kicsit.

Tegnap egy oldalon már 1…

#777634 TrendMan Előzmény: #777633

Tegnap egy oldalon már 18.000-es Dax becslést adtak két éven belülre.

http://www.portfolio.hu/…

#777633 Boby.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/ennek_a_piacnak...

"Az elmondottak alapján véli úgy Rosenberg, hogy ennek a piacnak egész egyszerűen semmi értelme. Kötvény long, rövid kockázatmentes hozam short. Részvény long, de ezzel együtt kötvény long. Arany long, de egyben részvény long is. Dollár long és közben nyersanyag long. Ember legyen a talpán, aki ebből épkézláb következtetéseket von le."

Nem értem mit nem ért Rosenberg?!A jegybankok annyi pénzt pumpáltak a rendszerbe,hogy abból egyszerre,lehet venni minden.Ezért megy a dax is,nem azért mert olyan fényesek a fundamentumok.

khmmm

#777478 Ibiza Előzmény: #777477

ilyenkor már szívja az öccáz.. :) innen már le kéne menni a 10k irányába de ha eléri a 10600at akkor utána sc...meg sem áll 750ig

Afelől, amúgy nekem sinc…

#777438 Boby. Előzmény: #777436

Afelől, amúgy nekem sincs kétségem,hogy amikor kidurran majd a tőzsde lufi, az nagyot fog szólni, de szerintem ez egyenlőre nem holnap lesz.

Nem állítom, hogy mostan…

#777436 Boby. Előzmény: #777435

Nem állítom, hogy mostanában ezen agyaltam volna,de ha már megkérdezted, szerintem valahol itt maradunk...esetleg ha az usa tőzsdéből kiengednek egy kis luftot és azt az eu piacokra áramoltatják,akkor talán egy kis eur erő is mutatkozhat.....,de ez még tippnek is kevés.

És az euró/dollár alakul…

#777435 TrendMan Előzmény: #777434

És az euró/dollár alakulásáról mit gondolsz az év további részében?

Ha már a kutyus példánál…

#777434 Boby. Előzmény: #777432

Ha már a kutyus példánál tartunk....,akkor nem hiszem, hogy Eu nagyon felülértékelt lenne, inkább az usa kutya ami nagyon elől járhat.

a félelem index félelmetesen alacsonyan jár

#777433 Ibiza Előzmény: #777415

hozamsivatag van, a cégek a saját részvényeikbe fektetnek.. ez mozgatja a piacokat. Daxban van egy ciklikusság is ilyenkor nem egyszer volt, hogy nagyon felment. Volt olyan kb ilyentájt voltam nyaralni voltak dax longjaim, kabalából nem néztem rájuk, 2.héten ááá mondom rápillogok.. olyan magas volt gyorsan eladtam..kifizette a nyaralásunkat :DD

Kostolany szerint ez biz…

#777429 Boby. Előzmény: #777428

Kostolany szerint ez biztos jele a longnak.Az összeomlás, szerintem nem megengedett most.

Meglehetősen alacsony fo…

#777428 TrendMan

Meglehetősen alacsony forgalom mellett történik ez a tili-toli.

Tulajdonképpen a Brexit óta az egész emelkedés jóval kisebb forgalom mellet zajlik.

a félelem index félelmetesen alacsonyan jár

#777427 Boby. Előzmény: #777426

Véleményem szerint, a mostani rali mögött, direkt és indirekt módokon a jegybankok állnak most.Némelyek deklaráltan teszik ezt, némelyek nem.