nem próbáltam. Van benne fantázia, de nagyon nyomja a Kbc és az árfolyam meg nem igazolja a nagy fantáziát.
nem próbáltam. Van benne fantázia, de nagyon nyomja a Kbc és az árfolyam meg nem igazolja a nagy fantáziát.
mi a faszom ez az új oldal? meg mi a prémium tagság???
már vettem, most kb. 1,5 hónap után végre ismét pozitívban a 6995-ös vételem, pedig volt azóta 6200 is...
otp-t kellene venni most:)
CDE vétel. Jellemzően ilyenkor szokott a rally megállni... (a múltkori eladásom óta ment több, mint 60%-ot, rossz élni nélküle..)
Lending Club +9%... :-))
Ez már döfi. Pedig 2 napig remegett az eladás gombon a kezem... Mondtam, hogy -8%-on venni kellett volna...:-)
maga az ötlet nagyon trendi, nagyon modern iparág, ami nagyot szólhat hosszú távon. Rövid távon botrányok tépázták meg a céget és már sok negatív scenariot beáraztak sztem. Az aljáról nagy forgalommal fordult, gondoltam ez amolyan trendfordító. Elkezdett felfele menni, 4,7 körül vettem, onnan bezuhant 4-re kb. (nem emlékszem, hogy csak 4,1 vagy 4 alá is bement -e) és azóta széepn visszajött... El tudom képzelni, hogy simán felmegy 6-9-ig is egy lendülettel, ha nem lesz globális para..
vételi ötleted honnan jött, azon kívül, hogy sokat esett
Mylan jobbat jelentett mint a várt, erre most majdnem 4% minuszban??
miért tartod jó vételnek?
uff nem értem a mozgást... Lehet, hogy most venni kellett volna még és nem tegnap eladni?
Lássuk meg a nap végét...
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/it/hatalmas_...
Bazz, hogy lehet egy online közvetítő rendszernél 80 millió USD-s veszteséget összehozni? Mindjárt jelentkezek oda pénzügyi vezetőnek és rendbe kapom az egész kócerájt...