Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

OTP phishing mail

#786628 banyaiz Előzmény: #786624

A növekedési ciklusnak kellene jönnie, a válságkezelés után. A klasszikus recept alapján. Ezt már csak a világnak kell biztosítania a számunkra. "Csak". :D

Ha megteszi ezt a szívességet akkor most van arra lehetőség, hogy az első helyen már a hitelezés bővülése legyen végre.

Tetszik ez az ingatlanáremelkedés egyébként mi környékünkön is érezhető belőle valami. Olyan helyeken ahol 2 éve 6 milliókért adtak el lakásokat 10 milláért hirdetnek. Nem tudom mennyi üzlet is jön létre. :) De tetszik az irány.

A Merkantil Mobil Betéts…

#777404 walex

A Merkantil Mobil Betétszámla bezárta kapuit, új már nem nyitható és utalni/befizetni se lehet a számlára. Kár érte.
Remekül ki lehetett kerülni vele minden a Fidesz-KDNP által 2010 után bevezetett banki "átnemháríthatónemmegszorítást".

Számlavezetési díj 0, kp felvétel 0, bankkártya se kellett hozzá, fizut simán rá lehetett utaltani.
Gondolom, egyre többen rájöttek erre a kiskapura és inkább bezárták azt, mert túl nagy biznisz ez nem volt nekik.

erste

#776549 matgab

igen , én eléggé odafigyelek arra, hogy lehetőleg a legkevésbé szivassanak a bankok...

Az Erstenel van hitelkártyám és egy évre kétszer terhelték rá az éves kártyadíjat és nem sikerült még megegyeznem velük, hogy az egyiket írják már jóvá.

Rég átvittem volna hozzájuk a lakáshitelemet is, de azt mondják, hogy a díjmentes előtörlesztést nem tudják vállalni, de majd ha törlesztek, akkor kérjek egyedi elbírálást... Na mondom persze, amikor azt a kva kétszer kiterhelt jogosan törlendő kártyadíjat nem tudom töröltetni, akkor biztos aláírok velük egy olyan szerződést, ahol a jóindulatukon múlik a pénzem...

Az Unicreditnek meg olyan szar deviza árfolyamai vannak, hogy ihaj.

azt hiszem kiakadtam, er…

#776547 Kissherceg

azt hiszem kiakadtam, erstetől elutaltam HUF számláról 25€ és költségnek levontak 2240 Forintot. derék bank

Van Magyarországon olyan…

#760327 Tucsok

Van Magyarországon olyan bank ahol most számlát nyitok és nincs az átutalásnál a 0,3%

tranzakciós díj?