Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Kein Hubschrauber-geld

#776578 TrendMan

Közben a japán kormányfő cáfolta, hogy támogatná a helikopter pénzt.

Ez most ugyanaz, vagy ez más téma?

Múlt hét kedden indult e…

#776567 Kiss Zoltán

Múlt hét kedden indult erőteljes emelkedést azzal magyarázták,hogy a Japán jegybank gigantikus méretű élénkítő csomagot tervez,ez most úgy néz ki bukik,kíváncsi vagyok,hogy most mi lesz!

Törést érzek az erőben.M…

#776565 TrendMan

Törést érzek az erőben.

Múlt kedden is korrekció volt.

olcsó pénz, drága pénz

#776558 Kissherceg

ATXen matgab kivételével ki mivel kereskedik? Matgab raiff, más?

olcsó pénz, drága pénz

#776423 TrendMan

Ha ez így van, akkor abban a pillanatban, hogy az EKB elkezd szigorítani, bezuhan minden.

mivel hozamsivatag van e…

#776299 Ibiza

mivel hozamsivatag van ezért állítólag a cégek saját papírjaikat vásárolgatják..ez a motorja a tőzsdei száguldásnak.. miközben eu szétesőben vallási háború a világban.. kína gazdasága csökken..

Amúgy is értékrendi válság van a világban..nem a produktív a termelő tőke hozza a pénzt hanem a spekulációs..valamint az amelyik a rabszolgaságra vagy a föld javainak kisajátítására tör. Rá kellene jönni a megfizetett munkaerő az amelyik az előállított javakat megveszi..amelyik a szolgáltatásokat igénybe veszi.

A környezet meg pusztul..olyan erős a nap sugárzása éget mint a fene..a virágok 2nap alatt kifakulnak elvirágoznak.

azé tegnap nyomtam egy s…

#776296 Ibiza

azé tegnap nyomtam egy shortot.. 250 fölé sztem nem megy.. lejárta már párszor a 10180- 9850-9250 utat.

180 pont le meg fel?

#776191 TrendMan

A finanzen.de elemzései közül valamelyik mindig oda lyukad ki, hogy a Dax-index 180 pontos ugrásokkal operál mostanában.

Ez ma éppen stimmel.

Ezek szerint, ha holnap ugrik, akkor 10.340 körülig.

Remélem nem.

opciós kifutás

#776180 polgarmester

Pamela tudja ezt? Ő.o

Amúgy:

Ti is korán ugrottatok ki dax long certiből? Meg otp-ből? Mert én igeeen!

opciós kifutás

#776174 Boby.

Állítólag, a coitus interruptus gyakorlásával kitűnően orvosolható a probléma.

opciós kifutás

#776167 polgarmester

Meg a korai ki...
Tehát a korai ki-be. Röviden: korai.* Kivéve amikor késői ki, vagy késői be. Röviden: késői.
Ő.ő

*A Koránnal itt is csak a bajok vannak.

opciós kifutás

#776160 TrendMan

Jól nyomod, a profit legnagyobb ellensége a türelmetlen kereskedő és a korai beszállás.

opciós kifutás

#776155 Kissherceg

felháborító hova száguldgat a dax, augusztusban szokott crashelni, kellene. Addig nyaralgatok, így nem tudtam vásárolgatni :)

opciós kifutás

#775877 TrendMan

Most nézem, hogy bár csak 15-e van, mégis 3. péntek.

Lehet, hogy az egész hajcihő csupán emiatt van:

Valaki fogadott, hogy ezen a napon az index 10.000 pont felett lesz és elég pénze volt, hogy megcsinálja.

indi car?

#775741 banyaiz

Nem tudom. De reggel 8-9 között sokszor nagy elmozdulások vannak. Megvan az a jelenség, hogy na kezdődik a nap tegyük meg a téteteket. Mindig helyezkedés van.

indi car?

#775733 TrendMan

És - amennyiben ez igy van - akkor ma vajon milyen indikátor alapján vetették rá magukat a Day Traderek?

Mi a tipped?

hajszál van az EKB házisütijében, pfujjj, pfujj, pfujjj

#775727 TrendMan

EKB már olyan, mint az öreganyám, mindig bejelentkezik előre, hozza a házisüteményt, aztán nem győzzük köpködni a hajszálakat.

Legközelebb lehet, már be sem engedik.

suttyó

#775718 banyaiz

Ez azért van vsz mert rengeteg a dt. Felébrednek ma van BoE vegyünk. :)

Hírre mit fog művelni dax. Kamatcsökkentés az 100 % csak a reakció a kérdés.

ECB jövő hét ott is várnék valami lazítást brexitre reakcióként . Előtte utánna dax mit művel.

Van ez az érdekes helyzet, hogy snp 1,5 év után áttört a régi csúcson, miközben dax rossz évet fut eddig.