Közben a japán kormányfő cáfolta, hogy támogatná a helikopter pénzt.
Ez most ugyanaz, vagy ez más téma?
Közben a japán kormányfő cáfolta, hogy támogatná a helikopter pénzt.
Ez most ugyanaz, vagy ez más téma?
Múlt hét kedden indult erőteljes emelkedést azzal magyarázták,hogy a Japán jegybank gigantikus méretű élénkítő csomagot tervez,ez most úgy néz ki bukik,kíváncsi vagyok,hogy most mi lesz!
ATXen matgab kivételével ki mivel kereskedik? Matgab raiff, más?
Ha ez így van, akkor abban a pillanatban, hogy az EKB elkezd szigorítani, bezuhan minden.
mivel hozamsivatag van ezért állítólag a cégek saját papírjaikat vásárolgatják..ez a motorja a tőzsdei száguldásnak.. miközben eu szétesőben vallási háború a világban.. kína gazdasága csökken..
Amúgy is értékrendi válság van a világban..nem a produktív a termelő tőke hozza a pénzt hanem a spekulációs..valamint az amelyik a rabszolgaságra vagy a föld javainak kisajátítására tör. Rá kellene jönni a megfizetett munkaerő az amelyik az előállított javakat megveszi..amelyik a szolgáltatásokat igénybe veszi.
A környezet meg pusztul..olyan erős a nap sugárzása éget mint a fene..a virágok 2nap alatt kifakulnak elvirágoznak.
azé tegnap nyomtam egy shortot.. 250 fölé sztem nem megy.. lejárta már párszor a 10180- 9850-9250 utat.
A finanzen.de elemzései közül valamelyik mindig oda lyukad ki, hogy a Dax-index 180 pontos ugrásokkal operál mostanában.
Ez ma éppen stimmel.
Ezek szerint, ha holnap ugrik, akkor 10.340 körülig.
Remélem nem.
Pamela tudja ezt? Ő.o
Amúgy:
Ti is korán ugrottatok ki dax long certiből? Meg otp-ből? Mert én igeeen!
Állítólag, a coitus interruptus gyakorlásával kitűnően orvosolható a probléma.
ezzel a korai dologgal mindenhol csak a baj van :)
Meg a korai ki...
Tehát a korai ki-be. Röviden: korai.* Kivéve amikor késői ki, vagy késői be. Röviden: késői.
Ő.ő
*A Koránnal itt is csak a bajok vannak.
Jól nyomod, a profit legnagyobb ellensége a türelmetlen kereskedő és a korai beszállás.
felháborító hova száguldgat a dax, augusztusban szokott crashelni, kellene. Addig nyaralgatok, így nem tudtam vásárolgatni :)
Most nézem, hogy bár csak 15-e van, mégis 3. péntek.
Lehet, hogy az egész hajcihő csupán emiatt van:
Valaki fogadott, hogy ezen a napon az index 10.000 pont felett lesz és elég pénze volt, hogy megcsinálja.
Ez milyen már, hogy ilyen hajánál előrángatott indikátorokkal próbálnak operálni:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ritka_jel_a_gra...
Lehet, hogy a jövő héten a Day Traderek hirtelen elmennek nyaralni.
Az, hogy erre a mostani hirre hogyan reagál, sokat el fog árulni a piac állapotáról.
Nem tudom. De reggel 8-9 között sokszor nagy elmozdulások vannak. Megvan az a jelenség, hogy na kezdődik a nap tegyük meg a téteteket. Mindig helyezkedés van.
És - amennyiben ez igy van - akkor ma vajon milyen indikátor alapján vetették rá magukat a Day Traderek?
Mi a tipped?
EKB már olyan, mint az öreganyám, mindig bejelentkezik előre, hozza a házisüteményt, aztán nem győzzük köpködni a hajszálakat.
Legközelebb lehet, már be sem engedik.
Ez azért van vsz mert rengeteg a dt. Felébrednek ma van BoE vegyünk. :)
Hírre mit fog művelni dax. Kamatcsökkentés az 100 % csak a reakció a kérdés.
ECB jövő hét ott is várnék valami lazítást brexitre reakcióként . Előtte utánna dax mit művel.
Van ez az érdekes helyzet, hogy snp 1,5 év után áttört a régi csúcson, miközben dax rossz évet fut eddig.