Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Nintendo

#776445 Koffein

shortolja valaki közülünk? :)

"Közel 18 százalékot zuhant a Nintendo részvénye a tokiói tőzsdén, ami a maximális a japán tőzsde szabályai szerint. Az esésre azt követően került sor, hogy a cég elmondta, a Pokémon GO eredményekre gyakorolt hatása limitált lehet."

Nintendo

#776344 Janicroft

Ja és eladtam a Monsanto-t is, 106,21-en (103,99-en vettem), úgyhogy tuti hogy most már felvásárolja a Bayer, minimum 125 dollárért, vagy többért.....

Nintendo

#776341 Janicroft

Nah, 36,9800 USD -ért vettem, azóta esik egyfolytában, ma 28,3700 USD -ért eladtam. Annyira tudtam hogy ez lesz. Napokig emelkedett ész nélkül, semmi különdbség nem volt a napok között, nem voltak igazából új/más információk és most sincsenek. Egész egyszerűen én ilyen szerencsétlen vagyok, amikor belevettem akkor onnantól kezdve elkezdett esni mint az állat. Most hogy 28,7-en eladtam, tuti hogy fordulni fog..........

durva :-))

#776262 matgab

Mylan papírom mozgását nem értem, tegnap +5% ma pluszban nyit, erre most már -2,3%...

Nintendo

#776150 Kissherceg

apple q2 jelentése lehetne rossz is akár, mert q3-q4 már javuló lesz. Ősszel új macek, iwatch,iphone, app felfutások, szóval lehet benne potenciál

Nintendo

#776107 Koffein

Fene se tudja, hogy meddig futhat, engem az érdekel, hogy kinél marad a zseton nagy része, amíg tart az őrület.

Akik profitálnak Apple/Google a store révén, a Googlenek több morzsa is leeshet, mert a Niantic-ben van egy nagyobb részesedése. Most nézem, a Nintendonak ugyanakkora részesedése lehet, mint a Googlenak https://angel.co/niantic

Nintendo

#776097 matgab

de hogyan és meddig termel ez a szar napi 6 milliót?

Max pár hónapig... meg sacc per kb 6 milliót mindig a legnagyobb kamuk esetében szoktak írni, láttam már máshol is! :-)

Nintendo

#776081 Koffein

bázzz :D

"...fontos tudni, hogy a becslések szerint a teljes bevétel mindössze 20 százaléka vándorolhat a Nintendohoz (30 százalék az Apple, 30 százalék a szoftverfejlesztő, 20 pedig a Pokémon Company-é lehet). És hogy mégis mit jelent ez a cégnek? Vegyünk egy példát, amit az eddig ismert rendkívül kevés információra, illetve egy-két durva becslésre alapozunk. Tegyük fel, hogy az applikáció napi 6 millió dolláros bevételt tud termelni, és ezt a következő három hónapban tartani tudja a melegebb időjárásnak köszönhetően. Ez összesen 540 millió dollárt jelent, melyből a Nintendo része nagyjából 108 millió dollár lehetne. Ha ezt összevetjük a cég legutóbbi pénzügyi negyedévben elért 684 millió dolláros bevételével, azért látható, hogy jelentős összegről van szó, ám a napokban látott emelkedést még mindig nem indokolja. És azt is nehéz egyelőre elképzelni, hogy ezt hosszú távon tartani tudná a vállalat. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy ezek csak becslések, és csupán szemléltetés céljából hoztuk fel.

http://www.kbcequitas.hu/befektetesi-blog/nem-tul...

Nintendo

#776066 matgab

ejj, tudhatnád, hogy ha van egy meglátásom, de technikailag nincs mód rá lekereskedni, akkor az tuti, hogy életem nyerője lenne (ilyenek voltak: CIG short jegyzés után, Norbi short jegyzés után, vagy alibaba jegyzés). Hát úgy néz ki ilyen lesz a Nintendo short is.

Amúgy te milyen platformon vettél?

Nintendo

#776064 Janicroft

Elkéstél vele....

36.980-on vettem ma, azóta estt is 6%-ot, hogy baszódjon meg......
Tudtam hogy ez lesz. Napokon keresztül tépték napi 10-15%-ot ment, ahogy belevettem, bazdmeg egyből esik 6%-ot.

Tudom hogy a dühibe való, de az *sten b*ssza meg!!!!

Nintendo

#776020 Janicroft

De most komolyan, ez mindne nap megy 10-15%-ot, én beleveszek ma, tuti hogy esni fog onnantól kezdve.

Nintendo

#776010 Fornit

A trükkös midenit, belevennél egy Matgab short előtt mi? :)))