Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Na végre! Erre vártam. E…

#776165 Csusza

Na végre! Erre vártam. Egy pakkom eladva. 6360-6715

Tankjú Csuszának. Bár, t…

#776139 polgarmester

Tankjú Csuszának. Bár, tudod, ha most adtam volna. Volna. volna....több jutna csemperagasztóra.:( De ennek is öröm, boldogság, holala...+ Ki a kitsit...

Bár még tébéeszen figyel egy kis csomag. amúgy vettem ricsit.

Még délelőtt beraktam 66…

#776079 polgarmester

Még délelőtt beraktam 6630-ra eladásra egy pakkot. Most jövök haza, és lőn...záróár.:) Pont. Hee...

Amúgy köszönöm a big vevőnek.

én vok,de nincs mit irni…

#775970 Sumér harcos

én vok,de nincs mit irni.

mára egy beverés bevásárlás stratégiám lett volna,ez nem jött.

nekem ez itt semmi,forgalom nincs,általam figyelt indik középen,szűkül két vonal naposon,de árfolyam ott is középen.

egy longom van készleten.

várok.

Gyerekek, mi van itten? …

#775966 Csusza

Gyerekek, mi van itten? 4 nap alatt nincs hozzászólás? Mindenki nyaral?
Én most jöttem haza, most hallom, mik történtek két hét alatt, voltak kemény dolgok a világban. (szándékosan nem kerestem a híreket, csak az otp-t néztem meg kétszer :-) )

Jól bírja a papír a viharokat, nemsokára kapaszkodhatna felfele 7k-hoz -szerintem-, ha nem robbantják fel a fél világot, meg olasz bankok nem dőlnek be, meg hasonlók nem lesznek.

De persze valamik úgyis lesznek, tudjuk...

Figyuka, vételi oldalon …

#775728 polgarmester

Figyuka, vételi oldalon a robotikát- nagy tétel- kis tétel-nagy tétel- kis tétel. Díszítősor. Még nem elég ócó nekik. Ez a drága jó papper ...hát (kérdem én) mennyiért kéneee?

És ehhez Boris Johnson k…

#775723 Euroman

És ehhez Boris Johnson külügyminiszterként....

tegnap előtt eladva 6618…

#775719 Tapasz

tegnap előtt eladva 6618-ért, tegnap visszavéve 6478 ért.

Még ez is elképzelhető. …

#775682 banyaiz

Még ez is elképzelhető. Új miniszterelnök brexit ellenes. Mekkora kavarodás. Cameron lemond mert nem akar kilépést levezényelni. Az új jelölt szintén brexit ellen volt. Miközben a brexit győzött, és nem tudnak egy arcot felmutatni miniszterelnöki pozícióra aki brexit mellett kampányolt.

Ebben így dióhéjban az egész őrület benne van.

Ha egyáltalán kilépnek, …

#775663 Janicroft Előzmény: #775660

Ha egyáltalán kilépnek, mert szerintem lesz még ebben csavar, és nem fognak....

Úgy néz ki. Nem lehet …

#775660 banyaiz

Úgy néz ki. Nem lehet megnézni most hányan vannak az oldalon, elbeszélgetünk magunkkal max.

Megütötte azért ez a brexit otp-t. Nem örülök ennek. Bux viszont keménykedik. Richter Mol brexit nyertese. :) Több gyógyszer fogy majd . Brexit után több olaj is kell. :) Nem igazán látom át miért súlyozták így át de hát biztos megvan az oka.

pénteken kiszortam szint…

#775518 Sumér harcos

pénteken kiszortam szinte minden longot.

maradt 1pakk.

nyilt 1 sort is.

nem történt felminősités pénteken,ezzel kapcsolatban 2016 évre 3 dátumot kell minden műkedvelőnek megjegyeznie:

Standard And Poors-2016 Szeptember 16

Moodys-2016 November 4

Fitch Ratings-2016 November 18

ezen dátumok közelében,ismét találgatások,mozgások várhatóak:)