Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#77698 Balázs István Előzmény: #77596

Azért ez az "egyre távolabb a kiindulási ponttól" helyzet kezd egyre durvábbá válni. Persze én is kiülöm, mert nem hiszek a nagy forintszáguldásban, különösen hosszabb távon semmiképpen.

#77635 Amatoregy Előzmény: #77614

ez is igaz. de a tőkeáttétel elsődlegesen a felvehető pozíciók méretére és számára van befolyással..

a rollover-nél most demóban figyelgetem, hogy melyik devizapár a legolcsóbb ebből a szempontból (+ mekkora a spread)

#77614 rbbj11 Előzmény: #77608

ha nagy áttétellel nyomja, és van roll over, akkor ő "ér rá" a legkevésbé. A certi egy kimondottan nyugis értékpapír ;)

#77608 Amatoregy Előzmény: #77603

igen,

csak te fx-en "ráérsz" certiben van kiütési ár is... Ezt nem szabad figyelmen kívülhagyni. + lejárat is. Bár nem hiszem hogy szeptember 15-ig tartósan ilyen alacsonyan marad...

#77603 Sanguis Előzmény: #77596

A forintnál hosszú távon csak azok parázhatnak, akik az erősödését játsszák meg. Én is veszteségben ülök az USD/HUF longomban, de nem idegesít, az iső nekem dolgozik.:)

#77596 rbbj11 Előzmény: #77547

nem érdekel pár nap eseménye, multkor is volt egy érdekes csevej matgab és az mtelekom kapcsán: akkor is az hangzott el, hogy hiába longolom, mivel matgab is vett belőle, esni fog. És lám, a kettő nem árta ki egymást, egy ideig esett is, de én 10% feletti nyerővel szálltam ki belőle.

Szoval nekem aztán tök mindegy, hogy a 275-ön vett eur/huf longok most épp minuszban vannak-e

#77554 Rowan Előzmény: #77549

napos grafikonon nekem a 272 támasznak tűnik

alatta van talán valami minimális rés 268.50 körül jan 8-nál?

#77547 Balázs István Előzmény: #77522

Elkapkodtam volna a betankolást? Nekem is van magasabbról is, és most megint a rossz irányt vette. _Minnyá megyek a dühibe...:)

#77523 Rowan Előzmény: #77522

most nézem ersténél bevezetésre váró certifikátok

USDHUF is lesz 07.02-től

#77518 Amatoregy Előzmény: #77515

ebeurhuftl02.

Tőke áttétel mindig változik. Lásd linkajánló itt, certifikátok leírás. Lejárati napra figyelj..