Azért ez az "egyre távolabb a kiindulási ponttól" helyzet kezd egyre durvábbá válni. Persze én is kiülöm, mert nem hiszek a nagy forintszáguldásban, különösen hosszabb távon semmiképpen.
Azért ez az "egyre távolabb a kiindulási ponttól" helyzet kezd egyre durvábbá válni. Persze én is kiülöm, mert nem hiszek a nagy forintszáguldásban, különösen hosszabb távon semmiképpen.
ez is igaz. de a tőkeáttétel elsődlegesen a felvehető pozíciók méretére és számára van befolyással..
a rollover-nél most demóban figyelgetem, hogy melyik devizapár a legolcsóbb ebből a szempontból (+ mekkora a spread)
ha nagy áttétellel nyomja, és van roll over, akkor ő "ér rá" a legkevésbé. A certi egy kimondottan nyugis értékpapír ;)
igen,
csak te fx-en "ráérsz" certiben van kiütési ár is... Ezt nem szabad figyelmen kívülhagyni. + lejárat is. Bár nem hiszem hogy szeptember 15-ig tartósan ilyen alacsonyan marad...
A forintnál hosszú távon csak azok parázhatnak, akik az erősödését játsszák meg. Én is veszteségben ülök az USD/HUF longomban, de nem idegesít, az iső nekem dolgozik.:)
nem érdekel pár nap eseménye, multkor is volt egy érdekes csevej matgab és az mtelekom kapcsán: akkor is az hangzott el, hogy hiába longolom, mivel matgab is vett belőle, esni fog. És lám, a kettő nem árta ki egymást, egy ideig esett is, de én 10% feletti nyerővel szálltam ki belőle.
Szoval nekem aztán tök mindegy, hogy a 275-ön vett eur/huf longok most épp minuszban vannak-e
napos grafikonon nekem a 272 támasznak tűnik
alatta van talán valami minimális rés 268.50 körül jan 8-nál?
én is, de már kifogytam a kpból, mint jádi pap azt imádságből...
Elkapkodtam volna a betankolást? Nekem is van magasabbról is, és most megint a rossz irányt vette. _Minnyá megyek a dühibe...:)
most nézem ersténél bevezetésre váró certifikátok
USDHUF is lesz 07.02-től
EBEURHUFTL02
az áttétet pontosan nem tudom, azt hiszem, menet közben is változik.
pontos leírás van róla
272.23 most nálam...