Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

halihó

#775986 matgab

nocsak nocsak, mi történik itt?

GME.US +7%

LC.US:2,2%

SDRL:US: +2,2%

4IG: +1,91%

OTP: +1,3%

ITX: +1,05%

Ageas: +2,24%

Rankprogress +0,5%

ODP.US +1,2%

Mylan+0,5%

Commerzbank+0,5%

Nike -0%

K+S: -0,2

MO.US: -0,7 (de itt még várunk a faktor hatásra...) :-)

Ha még így menne minden 10 napig,akkor pozitívban lenne majdnem minden...

halihó

#775981 matgab

így múlik el a világ dícsősége...:-)

Viszont ma egész szép nap van a tőzsdén eddig...

halihó

#775975 prfecó

Richter topicban a portfoliő.hu alatt már nem ismerik Matgab Mester-t . Kérem azonnali éntézkedést!!!!!!!!!!!!!!!

freesoft

#775838 Janicroft

Nem vagy ezekkel egyedül ám. 2015-től meglévő RAiffeisen pakkomat eladtam 12-én, kb 6%-os nyerővel, azóta csak 3 nap alatt ment majdnem 7%-ot... Ennyi, ez így működik sajnos.

freesoft

#775836 matgab

kedd este este mikor megláttam, hogy az LC.US esett 7%-ot, gondoltam, hogy eladom inkább a csába.

Szerencsére szerdán nem voltam gépközelben, és most már emelkedett vagy 10%-ot azóta... :-)

freesoft

#775835 matgab

Brexites freesoft eladásom óta már 23%-ot ment a freesoft árfolyama (szerencsére csak a pakk egy részét adtam el).

Monsanto

#775795 Janicroft

Én meg vettem Monsanto-t (NYSE:MON), 104-en, hátha engedik magukat felvásárolni a Bayer által. A BAyer ma emelte meg az ajánlatot 122-ről 125 dollárra, nem tűnik nagy különbségnek, de azt írják hogy a Monsanto-val való több hetes tárgyalás után történt ez. Reménykedem hogy végre rábólintanak. 1,5 mrd USD vigaszdíjat is adna a Bayer ha a versenyfelügyelet nem hagyja jóvá a tranzakciót. Van Bayer résézvéynem is, persze akkor szakadt be amikor megvettem, mert akkor jelentették be először ezt a felvásárlási szándékot, és az a Bayer befektetőknek nem tetszett. Szóval vagy így vagy úgy, valamelyiken illene már nyernem. Ha nem lesz felvásárlás akkor a Bayernek vissza illene menni a beszakadás előtti szintre, ha meg lesz, akkor a Monsanto résézvényeken nyerek kicsit.

Altria

#775794 matgab

69.1.

Vigyázz vele, ez dohány gyártó cég (Marlboro) és nagyon matgab rezisztens részvény, múltkor is csak 5%-ot esett a vételem után.

Ez minden időtávon veri a Coca-t, legfeljebb nem nézted az osztalékokat...

http://stooq.com/q/?s=mo.us&d=20160714&c=1y&t=l&a=...

Itt nézd pl.

Ez a cég az elmúlt 35 év egyik legsikeresebb legstabilabb cége... Kár volt múltkor eladni, csak nem akartam USA osztalékadót fizetnem. Nem kellett volna.

Altria

#775793 Janicroft

Nem ismerem ezt a céget, de a chart nagyon jól néz ki, szép emelkedő trendben van évek óta. Mikor először ránéztem, az volt az érzésem hogy olyan a chartja mint nekem egy pozíciómnál, a Coca-Colánal (KO). Rátettem a kettőt egymásra, nagyon érdekes, 5 éves távon az Altria bőven lehagyja a KO-t, viszont tíz évesen épp az ellenkezője igaz.
Nade, most a kérdés, és esküszöm megjétszom: mennyiért vetted az Altriát? Még ma beállok -10%-ra, aztán ha lesz ezen nyerőm akkor meghívlak egy sörre (minimum) ;)

Re: sdrl

#775782 matgab

most nézem, cde.us már 40%-ot ment amióta eladtam. De fogadjunk senki nem vett eladásomat követően...

#775768 matgab

csak felvásárolja már ezt is a BAYER/Monsanto/BASF vagy valamelyik nagy... De szép lenne mondjuk 40 EUR-on...

#775767 matgab

na olyan mintha a K+S valami életjeleket produkálna az elmúlt 3 napban,,,

sdrl

#775670 matgab Előzmény: #775609

Azért az mennyire idegesítő, hogy a hasonló típusú seadrill 12-ről 3 USD-re esett azalatt amíg a RIG.us kb. 16-ról csak 12-ig esett. Mármint az az idegesítő, hogy nekem sdrl van...

Re: ricsi célár

#775609 polgarmester Előzmény: #775600

Zseniális. Le vagyok nyűgözve. Figyu, ez is tehetség. ...mondanám, h fogadj magad ellen,de akkor elveszne a köznép számára a matgab faktor.:(