Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#775472 Euroman Előzmény: #775467

2002-be kapott rendesen....haverokkal néztüka tv-ben a vitát, utána pezsgőt bontottunk, mert tudtuk, hogy amit ott is hadovált, az kevés lesz a választásokon.....én már 98-02 között is hánytam tőle...

#775467 banyaiz Előzmény: #775463

:D Vszínű a 2002-es vereség ment az agyára azóta nem válogat az eszközökben.

Ebben a kvóta ügyben is vsz ha azt fogja látni ahogy közeledik a szavazás necces a részvétel ki fog belőle hátrálni vmilyen ürüggyel. Ha azt látja meglehet az 50% -os részvétel akkor menni fog mint a nemnormális. :)

Azt akartam csak neked mondani, hogy elég ravasz számítás van ezek mögött az ügyek mögött. Persze ezt már gondolom észrevetted. Témaválasztásban is időzítésben , és ellenzék annyira impotens, hogy semmit nem tud ezzel kezdeni.

#775463 Euroman Előzmény: #775461

na azért szvsz ahol senki nem látta őt, ott belerúgott vagy beleöklözött a falba.....a kis geczy maffiózó méregzsák nem bírja ám, ha nem mindenki úgy ugrál, ahogy az ő zavaros alcsuti paraszt fejében van....szerintem ő olyan, hogy ha reggel a xar nem úgy megy le a fajanszban, ahogy ő elképzelte, akkor még annak is lebax egyet....

#775461 banyaiz Előzmény: #775446

Nincs is más választása ellenzékként mint reagáljon ez a poén Viktor féle taktikában. Ravasz dolog ez a maga egyszerűségében.

Egy játszmát kezdett ellenzék is a kardinális kérdés vasárnapi nyitvatartás ügyben. Eleve már azért szégyellném magam ilyen témában népszavazást kezdeményeznék. Szánalmas kategória vsz.

De ott is mi történt amint komolyra fordult visszavonta a törvényt és okafogyott az egész ügy.

#775446 Euroman Előzmény: #775444

az ellenzéki politikusoknak azért illene valamit legalább mondani, mert fizetést kapnap azért, hogy ellenzékiként dolgozzanak....nekem nem kell semmit mondanom, úgymond megillet a hallgatás joga....és én ezzel élni is fogok....erre a mongyuk meg bruxellesnek kampányra kiszórt rengetegt pénzt sajnálom, de elfér a többi elherdált, ellopott több 100 mrd mellett....

#775444 banyaiz Előzmény: #775433

Most is kijelölte a parti témáját gonosz migránsok. Elfoglalja azt a mezőt, ország megvédése tőlük.

Bármi történik a világban , a témában ő arról nem vesz tudomást ezt nyomatja. Aztán mondja az ellenzéknek most ti léptek. :) Azt nem mondhatják nem játszok mert mégis valamit csak kell szólniuk a témához. :)

Még el se kezdődött a játék már game over. Ha felvállalják az emberi értelemre alapozást amit én javasolnék , az pedig kockázatos út .

Ennyi a sztori. Nem bonyolult de már legalább 10 ügyben elsütötte, és mindig jól jött ki belőle.

#775442 banyaiz Előzmény: #775433

Vsz ebben a kvóta migránsos őrületben is hasonlót kellene . Csak ahhoz racionálisan végig kellene vinni ezt. Nem első lépésként azon agyalni hogyan mondjak nagyobb butaságot Viktornál mert akkor másnap népszerű leszek . :) Mert én úgy látom ezen a szinten ha Viktoré a kezdőlépés a játékban, ő határozza meg mi legyen a parti témája és ő is kezdi el eléggé verhetetlen.

Most talán a részvételi kedvet rosszul saccolja. De gondolom nem fogja a véletlenre bízni.

#775441 banyaiz Előzmény: #775433

Olyasmire gondolnék pl dev hiteles mentés sztoriban ugyanezt a sakk matt helyzetet összehozta.

De egy párt következetesen végigvitte volna azt a vonalat, hogy miért beszél ostobaságokat Viktor. Mi is történt volna? Először is első számú közellenség mert a gonosz bankok oldalán áll.

Viszont mire a sztori befejeződik talán valami az emberek agyában ködösen de motoszkált volna, jé nem is beszélt ez olyan hülyeségeket. Ilyen felismerés féleség ahogy összerakják a mozaikokat. :)

Kicsit utópiának tűnik , de mégis el tudok képzelni egy ilyen folyamatot. :)

#775440 banyaiz Előzmény: #775433

Azért nem talál rajta fogást, mert az határozza meg a politikai közgondolkodást , hogy vajon ha tök hülye lennék mit gondolnék a migránsokról a bankokról az országról stb. :)

Ennek a fajta harcmodornak Viktor a vitathatatlan bajnoka, többszörös világbajnoki címmel rendelkezik már nálam ezen a téren. :)

Talán emelni kellene a szintet és hirtelen annyi fogást lehetne rajta találni, hogy azt se tudná melyikkel kezdje. Aki ezen nem tud fogást találni Parlament közelébe se szabadna engedni vsz.

#775439 banyaiz Előzmény: #775433

Megint sakk matt szituba hozta ellenzéket.

Folyamatosan ilyen dolgokkal szívatja őket. Meg is érdemlik ha állandóan azon taktikáznak vajon ha féleszű lennék mit gondolnék a világról. Ezen a pályán Vitya előttük jár pár lépéssel.

#775275 Euroman Előzmény: #775273

Budoár===Női szoba, pihenés és öltözködés számára. Választékos ízléssel rendezik be, és a ház asszonya pihenésre, egyedüllétre visszavonulhat ide, valamint olykor a (hölgy) vendégeit is itt fogadhatja.

A férfiak a szalonban, a hölgyek a budoárban beszélgettek a vacsora után. A budoár megtelt a parfüm illatával, ahogy reggel öltözködéskor a nő illatosította magát. (wikipédia)

Bocs, de nem vagyok meleg.....se transzveszcica....

#775266 Euroman Előzmény: #775262

Csakis....ez minden vágyam....mondjuk fotozni szeretek van is 1-2 jó gépem még a "régi" időkből....