2002-be kapott rendesen....haverokkal néztüka tv-ben a vitát, utána pezsgőt bontottunk, mert tudtuk, hogy amit ott is hadovált, az kevés lesz a választásokon.....én már 98-02 között is hánytam tőle...
2002-be kapott rendesen....haverokkal néztüka tv-ben a vitát, utána pezsgőt bontottunk, mert tudtuk, hogy amit ott is hadovált, az kevés lesz a választásokon.....én már 98-02 között is hánytam tőle...
:D Vszínű a 2002-es vereség ment az agyára azóta nem válogat az eszközökben.
Ebben a kvóta ügyben is vsz ha azt fogja látni ahogy közeledik a szavazás necces a részvétel ki fog belőle hátrálni vmilyen ürüggyel. Ha azt látja meglehet az 50% -os részvétel akkor menni fog mint a nemnormális. :)
Azt akartam csak neked mondani, hogy elég ravasz számítás van ezek mögött az ügyek mögött. Persze ezt már gondolom észrevetted. Témaválasztásban is időzítésben , és ellenzék annyira impotens, hogy semmit nem tud ezzel kezdeni.
és akkor elmondhatja: "adtam a s*arnak egy pofont." :)))))
na azért szvsz ahol senki nem látta őt, ott belerúgott vagy beleöklözött a falba.....a kis geczy maffiózó méregzsák nem bírja ám, ha nem mindenki úgy ugrál, ahogy az ő zavaros alcsuti paraszt fejében van....szerintem ő olyan, hogy ha reggel a xar nem úgy megy le a fajanszban, ahogy ő elképzelte, akkor még annak is lebax egyet....
Nincs is más választása ellenzékként mint reagáljon ez a poén Viktor féle taktikában. Ravasz dolog ez a maga egyszerűségében.
Egy játszmát kezdett ellenzék is a kardinális kérdés vasárnapi nyitvatartás ügyben. Eleve már azért szégyellném magam ilyen témában népszavazást kezdeményeznék. Szánalmas kategória vsz.
De ott is mi történt amint komolyra fordult visszavonta a törvényt és okafogyott az egész ügy.
az ellenzéki politikusoknak azért illene valamit legalább mondani, mert fizetést kapnap azért, hogy ellenzékiként dolgozzanak....nekem nem kell semmit mondanom, úgymond megillet a hallgatás joga....és én ezzel élni is fogok....erre a mongyuk meg bruxellesnek kampányra kiszórt rengetegt pénzt sajnálom, de elfér a többi elherdált, ellopott több 100 mrd mellett....
Most is kijelölte a parti témáját gonosz migránsok. Elfoglalja azt a mezőt, ország megvédése tőlük.
Bármi történik a világban , a témában ő arról nem vesz tudomást ezt nyomatja. Aztán mondja az ellenzéknek most ti léptek. :) Azt nem mondhatják nem játszok mert mégis valamit csak kell szólniuk a témához. :)
Még el se kezdődött a játék már game over. Ha felvállalják az emberi értelemre alapozást amit én javasolnék , az pedig kockázatos út .
Ennyi a sztori. Nem bonyolult de már legalább 10 ügyben elsütötte, és mindig jól jött ki belőle.
Vsz ebben a kvóta migránsos őrületben is hasonlót kellene . Csak ahhoz racionálisan végig kellene vinni ezt. Nem első lépésként azon agyalni hogyan mondjak nagyobb butaságot Viktornál mert akkor másnap népszerű leszek . :) Mert én úgy látom ezen a szinten ha Viktoré a kezdőlépés a játékban, ő határozza meg mi legyen a parti témája és ő is kezdi el eléggé verhetetlen.
Most talán a részvételi kedvet rosszul saccolja. De gondolom nem fogja a véletlenre bízni.
Olyasmire gondolnék pl dev hiteles mentés sztoriban ugyanezt a sakk matt helyzetet összehozta.
De egy párt következetesen végigvitte volna azt a vonalat, hogy miért beszél ostobaságokat Viktor. Mi is történt volna? Először is első számú közellenség mert a gonosz bankok oldalán áll.
Viszont mire a sztori befejeződik talán valami az emberek agyában ködösen de motoszkált volna, jé nem is beszélt ez olyan hülyeségeket. Ilyen felismerés féleség ahogy összerakják a mozaikokat. :)
Kicsit utópiának tűnik , de mégis el tudok képzelni egy ilyen folyamatot. :)
Azért nem talál rajta fogást, mert az határozza meg a politikai közgondolkodást , hogy vajon ha tök hülye lennék mit gondolnék a migránsokról a bankokról az országról stb. :)
Ennek a fajta harcmodornak Viktor a vitathatatlan bajnoka, többszörös világbajnoki címmel rendelkezik már nálam ezen a téren. :)
Talán emelni kellene a szintet és hirtelen annyi fogást lehetne rajta találni, hogy azt se tudná melyikkel kezdje. Aki ezen nem tud fogást találni Parlament közelébe se szabadna engedni vsz.
Megint sakk matt szituba hozta ellenzéket.
Folyamatosan ilyen dolgokkal szívatja őket. Meg is érdemlik ha állandóan azon taktikáznak vajon ha féleszű lennék mit gondolnék a világról. Ezen a pályán Vitya előttük jár pár lépéssel.
Budoár===Női szoba, pihenés és öltözködés számára. Választékos ízléssel rendezik be, és a ház asszonya pihenésre, egyedüllétre visszavonulhat ide, valamint olykor a (hölgy) vendégeit is itt fogadhatja.
A férfiak a szalonban, a hölgyek a budoárban beszélgettek a vacsora után. A budoár megtelt a parfüm illatával, ahogy reggel öltözködéskor a nő illatosította magát. (wikipédia)
Bocs, de nem vagyok meleg.....se transzveszcica....