hmm. sztem óráson művészien megcsinálta az ideálist.
a trendje pedig long.
de hátha gerjesztenek még egy kis pánikeladást a kifárasztás után és akkor meglesz a 4órás ideálisa is.
hmm. sztem óráson művészien megcsinálta az ideálist.
a trendje pedig long.
de hátha gerjesztenek még egy kis pánikeladást a kifárasztás után és akkor meglesz a 4órás ideálisa is.
Akkor szeritem előbb ráznak ki, nézd meg a 10h körüli felhúzást, persze ez a ha kategória:))
Nem hittem hogy elsőre letolják 71-ig:(
Most kaptam 4h elkadási jelet, na illenkor szokott megszívatni, tehát ülök a kezeimen:))
71 alatti zárásnál, amit ha holnap adattal nem rontanak el akkor nálam ismét lefele áll a rúd:))
Nem lehetett rá számítani, hogy tovább le. Talán a követő stop a megoldás legközelebb.
Zárás megtörtént, továbbiakban is figyelgetem, de ma félévzárás szerintem már nem piszkálom:))
Semmi mogul, tegnap a nyílt végére oda tették az ék felső szárához, kitöretésre spekáztam, a többi adódot:)
Nagymogul....:))
Jelentem longoltam:)) óráson ékkitörési skalp eltéve, visszatesztre onnan sell, stop nyerőbe húzva, cél 72 alatt:))
Put opció vételi lehetőség figyelése 71-72 között:))
ez volt nálam az ideális kori.
írtam is hogy ideális korira beálltam :o) éjjel megkaptam.
Jó helyen, jó időben, jó pozival:))
Ha mégis lefordulna azért résen leszek:))
Hidegvérrel hagytam ki ezt a felfele kört:( Pedig pénteken valami ilyesmit vártam, csúsztak:)) Na de végülis nyár van, vagyis keresem a rövidgatyom, valahol itt lehet:))
Tegnapi záró körüli zárot, vagyis mintha mi sem történt volna, csak naposon nézne ki csúnyán, föleg ha hétfő esést mutatna:))
az fogalmam sincs mi.
beálltam; bár 69,1 volt az első belépési gondolatom; de ideális korira tettem be az ajánlatot; majd meglátom jó ötlet volt-e.
Péntek van és messze még a záróra, igazából eltudok képzelni egy szép doji napot mára:))
hát ha eur jön le akkor ezt is adnifogják a robotok.
nem nyúlkálok most bele
Én csak addig látok, ott meg ha úgy lesz ahogy szeretném, akkor kezdődik: a riszálom, úgyis, úgyis...:))