Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Tegnap a Petőfi este 9 u…

#774868 walex

Tegnap a Petőfi este 9 után magasra tette a lécet, előkerült kiváló énekesünk, Kis Grófó.

Tudják-e még ezek a Fideszes "rendszerváltó" fiúk hová emelni ezt a magas színvonalat, ami 2016. június 1. óta tombol a rádióban?

Tele a párt és holdudvara tehetségekkel, nagyon jól mutatja ezt a Petőfi Rádióban végzett ámokfutás. Csak a Facebook oldaluk kedvelőinek száma ~12 ezerrel csökkent 1 hónap alatt, de azt állítják (ezek ugye sosem hazudnak, bezzeg az elmúlthatévelőttielmúltnyolcévben), hogy a váltás óta sokkal többen hallgatják a rádiót.

Biztos így van és ez a statisztika is valós lehet, mint a többi (munkaügyi, közbiztonság, gazdasági, stb.)

Re: nincs cím

#774811 Euroman Előzmény: #774808

jah, biztos...ez a nyomottfejű papageno raszputyin senkiházy geczyputtony....letelepedési kötvényárusok kilóra megveszik őt is és rogányt is.....meg még egy csomó fityeszvezért....

#774784 walex Előzmény: #774737

Sponsored by H. Árpi, akinek ugye semmi köze a "rendszerváltó" ex-liberális, jelenleg jobboldali komi párthoz.

#774630 prospero Előzmény: #774618

"Szeretem" az ilyen látványosan belemagyarázós cikkeket, ahol már az értelmezés is kész, ne kelljen sokat gondolkodni az ecceri embernek:

"Azt sajnos nem fejtette ki, hogy miért számít, ki kire szavazna, ha az adott kontinensnek úgyis vége van."

Pontosítanék: Nem az európai kontinensnek van vége, hanem az európai világnak, ahogy mi szerettük - és ennek már számtalan jele van.

"de Orbán az interjúban elismerte, hogy ő az egyetlen olyan európai politikus, aki jól ítéli meg a helyzetet:" Valójában:

"Több európai vezetőt ismerek, akinek ugyanaz a magánvéleménye, mint nekem. A nyilvánosság előtt azonban másképp kell beszélniük. Ez nem a bátorság hiánya, nem képmutatás, nem intellektuális gyengeség. Ez egyszerűen azon múlik, hogy Európában a baloldal uralja az értelmezési monopóliumot." - Magyarul Szily állításával ellentétben szerinte - több európai vezető jól ítéli meg a helyzetet, de ő az aki harcol a baloldali értelmezési monopólium ellen (baloldali értelmezési monopólium : a bevándorlók azok menekültek, akik védelemre szorulnak, a nők elnyomottak - ergo védelemre szorulnak - kivéve, ha bevándorlók (baloldali értelmezés szerint védelemre szoruló csoport támadja meg őket) - amiből már jön is az értelmezési problematika a baloldali - liberálisok értelmezési szintjén. Ebből groteszk dolgok születnek, pl. viselkedési kódex nőknek, vagy a nemzeti statisztikák lobogtatása a családon belüli erőszakról - amivel a nőket nem védték meg, de legalább támadták a fehér férfiakat akik tulajdonképpen az elnyomók az európai társadalomban, mondván ők sem jobbak a bevándorlóknál , vagy a ne sértsük a "menekültek" vallási érzéseit keresztény jelképekkel stb., Maga az agyhalál, mivel két vagy több "elnyomott"nak kikiáltott csoportnak egyszerre nem tudsz kedvére tenni, ha azok konfliktusba keverednek.

#774512 joepappa Előzmény: #774509

Én most kezdtem a cégemet építeni. Nem tudok érdemben mással foglalkozni, ráadásul már ott tartok hogy azzal foglalkozok amit szeretek.

#774509 Ibiza Előzmény: #774508

mindig csak a haszon..mit iszik a zenekar? rántotthusot 100as marbóróval.

:) én csak habonyja lennék a pártnak..

komolyabban..szerintem van benne ráció.. én már öreg vagyok ehhez..a saját dolgaimat kell kirendeznem.. max egy agytrösztben vállalnék melót.

#774508 joepappa Előzmény: #774505

35 ből mindenki betol egy misit akkor már van 35 misi déééé hááá monnnya mán meg kedves Ibizácskááá hát mikorra pörög az ki aztán mennyit fijal az öt hat év alatt ? :)