Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"Szavazás Csináljunk pá…

#774505 Ibiza

"Szavazás

Csináljunk pártot?

35 Igen

23 Nem"

még mindig ott vigyorog...és csináltunk pártot? egy nagy lóf..t :)

Hogyan alakítsunk pártot104 befejező

#774504 Ibiza

utolsó rész. a párt működési modellje.

Az alap az, jószándékú nagytudású elhivatott emberek összeállnak, tisztességesek buzog a jobbító szándék az országmentés nagy eszméje.

Tetszik nem ehhez pénz kell, van állami támogatás, amit szerencselovagok svihákok most le is húztak tehát valószínűleg szigorúbb lesz.

Első kőrben aláírást kell gyüjteni ahhoz felkerüljenek valamiféle listára, ehhez aktivisták kellenek, a pártban dolgozók is elhivatottak, de legalább a költségeiket fizetni kell.

Egy iroda fenntartása 1db Gizikével minimum 500e/hó plusz a kampány és útiköltségek már 1guriga/hó.

Már induláskor papíron össze kell rakni egy árnyékkormányt..lehetséges jelöltekkel..minden posztra több is.. ha már átmentünk az indulás próbáján akkor el kell kezdeni tárgyalni ezekkel az emberekkel.

Negatívumok amit már az elején ki kell szűrni:..nem könnyű.

Új pártoknál gyorsan megjelennek a "jóképességűek" a nagy kapcsolattal bírók.. akik majd elintézik..el is intéznek ezt azt.. egyszer csak vezető poziban vannak.. nem kérnek pénzt "csak" költségtéritést..szeretnek minket viszik a zászlót..de legalább a költségeiket..egyszer csak már havi 500 ezreket számláznak.

Kialakul vagy 20-30 ember aki pezseg a pártban..már havi 5-10 guriga a költség.. le kell fizetni tévéseket legyen promo.. Fb profil..

a pártban "társadalmi" munkában dolgozók..szólnak..nekik van egy ismerősük nagyon ügyes.. inkább őt mint egy idegent.. akkor a másik is..ha már a józsiét felvettük nekem is van egy.. kiderül ezek az emberek semmit nem tudnak..de hát a józsik ismerősei.. viszik a pénzt a vattaemberek.

A kinézett szakemberek egy részéről kiderül már elhivatott..vagy tartja a pozit..de nem mond igent..esetleg rejtett lobbistája valamelyik érdekcsoportnak..benne is van meg nem is..csakhogy jelenthessen...megismerje az "anyagot" a terveket...utolsó pillanatban mond/anak nemet..amikor már épp mennél a TV-be az összeállított agytröszt kormányoddal.

Kellenek szponzorok akik "Önzetlenül" segítenek,.. táskában hozzák a pénzt..jönnek a névtelen támogatások.. fogadásra hívnak ahol fényképek készülnek..lejattolsz sok jól öltözött ismeretlennel.. koccintasz velük.. ezek a képek már mennek is a baráti kutyákhoz..botránylapokhoz..megkeresnek vallási csoportok támogasd őket.. lobbisták kerülgetnek..

Végre összeáll minden, szerepelsz a tévében kedves vagy okos..feltesznek kérdéseket a jólfésült riporterek..van e maffia kapcsolatod van e offshore számlád.. persze nincs..neeeem olyan családból származol..mondod..erre megjelennek az ominózus képek..épp fecsegsz a portikkal vagy hasonlóval.. a névtelen támogatód offshore cégből utalt neked összeget, erről bizonylata is van a tényfeltárónak..Úgy érzed összecsapnak a fejed felett a hullámok egyszer csak jön egy befolyásos ember.."segít".. hirtelen mint kés a vajban.. mennek a dolgok.. riport riport hátán..szép és jó cikkek a lapokban..már mérhető a párt támogatottsága, elhiszed nagy ember vagy..már látod magad koronázási ceremóniáján.. a nagybefolyású megmondja hogy kell összerakni a pártot.. már csak te vagy fontos posztban.. hatáskör nélkül.. csupa ismeretlen és nagyon aktív ember mellet.. rádtelepednek..elveszik a pártod..(sztem schiffer is így járt)

Tehát ellenőrzött és komoly szaktudású emberek kerülhessenek poziba, kellenek ismert arcok..szinészek médiás emberek..bio diszlet..lecsekkolt PR-osok

még orbánt is meg tudták vezetni.. barna zakó barna vass cipő..a jólfésült sötétkék zakós megyóval szemben..megyót pont szemből..nyugodt kamerával veszik.. szemére fókuszálnak.. orbánt alulról a talpa felöl veszik..mozog állandóan a kamera.. nem mondták neki tartsa a talpait a földön..nem egyeztettek milyen szögből vehetik orbánt..régi tréfa a sztájliszt finomcsíkos zakót vetet fel az " emberével" nem csinálnak kamerapróbát..az élő műsorba a zakó szivárvány szinben vibrál.. amit lát magáról a monitoron az ember.. zavarba jön.. de a műsor elött megváratják.. utolsó pillanatban bestresszelik.. 50mp..30...15.. húúú nem jó a mikrofon azonnal ki kell cserélni..2-1mp tessék.. aztán szerepelj jól.

szóval sztem ezek :)

nem vagyok negatív..sőt..de a jószándék nem elég..egy működési modellt össze kell rakni..keményen vinni kell a vonalat.. sztem 100millió kell egy párthoz..20-al el lehet kezdeni..lehet az emberektől támogatást kérni.. Fb kampány..adományvonal.."mentsük meg MO-ot".. ha a csalódottak a bizonytalanok az elvakultak (mindegy csak gyurcsány vagy zorbán ne) egy része megvan akkor már valami alakul...akár be is jöhet.

a jól felépített csapaton és árnyékkormányon túl Kell biztonsági szakember Pr-os.--médiás..egy jó szóvivő.. egy polititológus agytröszt...banki kapcsolatos..tudományos egyetemi kapcsolat.. külügyes..

Szerintem össze lehet rakni ilyet..van sok ember akik megcsömörlöttek ettől a mocsártól..már nem autóra gyüjtenek.. akarnak valami jót tenni..alkotni valamit...akiket megsértettek..

csak egy párat említenék: gattyán frei havas friderikusz..bogár.. boros..ezeket mint szakértőket.. nem mindegyik tud egymással dolgozni..de más más feladattal megbízhatóak..gattyán simán tudná az informatikai részt a frei meg ezek ismerik a médiás trükköket..van kapcsolatrendszer.. Bogár a tudományos oldalról tudna embereket..kapcsolatokat..stb stb.. boros hozhatná a banki kontaktokat.. pl jeszenszky a külügyes részt..az mdf kormány sok jószándékú de megvezetett értelmes de gyakorlatlan emberből állt.. ma már értékes tapasztalatokkal..ezeket sztem érdemes lenne kihasználni.

Ezek még mindig nem vett…

#774496 walex

Ezek még mindig nem vették észre,hogy az MSZP-nek vége? Megy le a klotyón?

Nyilván lesz még egy ciklusuk a Parlamentben, de utána 2022-től vége, mert addigra kihal a táborukat adó vérkomi réteg.

hogyan alakitsunk pártot 102

#774478 Ibiza

Milyen pártot alakitsunk:

- ha már valamilyen izmus akkor nekem speciel a konzervativ liberalizmus ami tetszene..a szabadság és a nemzeti identitás...rendpártiság.de sima néppárt is lehet..ami egy semleges középpárt.

- mint irtam egy kidolgozott fejlesztési tervvel

- valamiért..nem valami ellen kampányolni..

- magyararcú ember (nekem női miniszterelnöknő) actalan arcoskodásoktól mentes semleges szakértői kormány.

Most mindenki láthatta mekkora erő a foci..megmozdult a nemzet..nemzeti büszkeség és összetartozás hiányzó érzése tört elő..volt a forza itália.. ilyenre lehet épiteni

Én tisztességes embernek gondolom a mai politikai palettáról schiffert..öt elfogadtam a pártja többi tagját nem..látszik..ki is piszkálták.

Szerintem nagy esélye lenne új pártot szervezni..bevezetett arc.. maga mellé venne egy csajszit..aki pártja miniszterelnök jelöltje lenne..a részleteket dolgozzák ki a szakértők..

Vagy emlegettem korábban a habsburg fiút..(értem én a történelmi zöngét..) de hiteles egyén..kevés támadás érné.

Azt gondolom bevezetett arc nélkül nehéz gyors eredményt elérni..de lehet ennek ellenkezője is..de mindenképpen egy karakteres ember kell...nem megosztó de egy arc.el kell érnia fiatalokat a középréteget az időseket

- Pozitiv kisugárzás pozitiv program.. fejlesztési terv..kimondani csak olyanokkal működünk együtt akik elfogadják és aláirják a fejlesztési tervet.

- felelős gondolkodás ..kimondani nem igérhetnek előre semmit meg kell ismerni a valós helyzetet

-minden erővel felvenni a kapcsolatot..kecsegtetni őket..ha látják a nemzet kiáll a program mellett akkor betagozódnak..utána ha megvan a választás akkor arányositani őket.

Re: hogyan alakitsunk pártot 101

#774474 Ibiza Előzmény: #774472

miért ne lenne, sokan egy magas mércével mért életet élnek.. amúgy szándékosan idealizálom..mert mindig egy etalonhoz kell mérni.. ebből lehet kiindulni...egy amorf nem lehet a kör etalonja..

te nem vagy feddhetetlen?

Re: hogyan alakitsunk pártot 101

#774472 joepappa Előzmény: #774471

Nincs fedhetetlen ember akinek vezetői ambició vagy már poziciója van. Vagy te vagy naiv vagy en vagyok szkeptikus. :) Vagy mindkettő. :)

hogyan alakitsunk pártot 101

#774471 Ibiza

ez már gyakorlatiasabb rész lesz a terveim szerint.

tetszik nem vannak különböző erők az országban..akik nem akarnak kimaradni a vezetésből vagy nem akarják azt csökkenjen a befolyásuk.

- ilyenek a jelentősebb gazdasági szereplők..azok lobbistái

- a liberális erők.

- a különböző értelmiségi rétegek

- a zsidó vallási, értelmiségi és liberális erők

- a vallások képviseletei

- a külföldi erők helyi képviselői -kollaboráns tetvek.

- a különböző izmusok kisebb erői

- kispályás kijáróemberek..bűzlő titkosszolgák..onnan ellopott infókkal eszközökkel zsarolgató kis tetvek...megerősödött szaros bűnözői csoportok.. ezek papircsákos bohócai.

Amitől mocskos a politikánk ezek az erők nekiálltak pénzelni politikusokat, pártokat, hiszen akkor is élni kell amikor nincsenek hatalmon..de ha hatalomra kerülsz ezek benyújtják a számláikat..többszörös haszonnal akarják látni a pénzüket..és persze megtartják befolyásukat..mindegy mivel fizetsz..infóval..kamu teljesitéssel személyre szabott pályázatokkal..(Fidesz korábban -ahogy én láttam- infóval fizetett, de most hatalmas pénzeket eszközöket koncentrálnak baráti kezekbe. )

Ezt kell kellene nagy erővel tisztába lenni..a fenti képviseleteket arányositani, mederbe terelni.. a nyomásgyakorlásukat zsarolásukat azonnal megtorolni.. nyilvánosságra hozni.. ehhez olyan ember kell aki feddhetetlen.

hogyan alakitsunk pártot 100

#774466 Ibiza

ez is egy alapértelmezés egy politikai alapértelmezés, amit a sok majom politikus elfelejt.

-ideális az lenne. Egy ország minden polgára javasolhatna valamit és erről minden polgár szavazna.. a többségi szavazatot elért dolgok érvényre jutnának szabályba vagy törvénybe foglalnák.

de természetesen ez nagyon bonyolult és időigényes lenne és nem lenne hatékony..lennének olyan dolgok amihez nagy szaktudás vagy szélesörű tájékozottság háttérmunka kellene ezt sem lehet simán logikai vagy érzelmi alapon eldönteni.

-Ezért a különböző területeken élők delegálnak egy képviselőt, olyan jó képességű embert aki kellően képviseli érdeküket..és akiben megbiznak..

-ezen a képviselők összessége dolgozik az ország és a szűkebben vett képviseltjeik érdekében.

- vannak különböző társadalmi csoportok..akik érdekképviseletekbe, szövetségekbe tömörülnek..ha kellően erősek és magas a számuk akkor már képviselniük kell magukat a törvényhozásban.

és amit korábban irtam:

Természetes és szép hogy nem vagyunk egyformák..különbözőek a indíttatásaink.

vannak kollektívista és individualista emberek.. vannak akik erősen zöldek..sokaknak erős a nemzeti öntudatuk..mások a klasszikus (nem lbibsi csőcselék) liberalizmus szabadságeszméit vallják.. másokat a vallásos parancsolatok vezérelnek..

kellenek ilyen tematikus pártok is.

ezeket az igényeket kell lefedni a pártoknak.

Re: nincs cím

#774465 polgarmester Előzmény: #774456

Nagy térben? Hmm, nekem tavaly egy római hotelszoba volt nagyon tanulságos, hogyan lehet 18nm-en dizájnosan, a lehető legtöbb funkciót kihozni. Majd 1x megcsinálom. A mediterránnal vigyázni kell, mert könnyen giccsbe fordulhat. http://www.localidautore.com/schede/hotel-villa-ducale-taormina-7550.aspx Nekem bejön. Csak itthon már óvatosan kezelendő. Persze a tulaj személyisége a meghatározó.

hogyan alakitsunk pártot 5.

#774462 Ibiza

ez az utolsó..alapértelmezés..ezt követően jön a valóban a hogyan alakitsunk pártot.

Az 1-5igben azokat irtam le ami szerintem egy társadalom alaphelyzete..egy egészséges alap amire épitkezni lehet..

tehát még az utolsó rész az alapokról:

Az ember és a természet:

Az ember egy faj a természet palettáján nem különb csupán egy ága az élet megjelenési formájában..most épp sikeres és okos..de a természet rendje megjelennek eltünnek fajok..időlegesen túlszaporodnak..mutálódnak.. élvezzük az életet és legyünk nagyvonalúak a természettel..azért mert megtehetjük ne pusztitsuk ne irtsuk.

Nekem az egyfajta analfabétizmus ha valaki nem ismeri nem érti a természet rendjét..a fajokat nem tud rácsodálkozni az élet számos megjelenési formájára.

Lássuk át mi hova hat a természetben...minek mennyi az "ára" ne nyugtassuk meg magunkat zöldek vagyunk ha szelektiven gyüjtjük a hulladékot..esetleg komposztot csinálunk..

Sokan túltolják.. nem öli meg az undok bogarat mert hát ő nagyon zöld.. ha te mennél az undi bogár lakásába akkor azonnal betámadna..ha tehetné leharapná a fejed.

Csupán annyi..ne a jelvényekért hanem mert értjük a természetet azért tegyünk valamit.

Én a magam részéről nem szemetelek, annyi állatot ölök meg amennyit én vagy családom elfogyaszt..amit minimum 75%-an elfogyasztunk.. ha pl halat fogok azt a helyszinen megpucolom és a hulladékot visszaadom a természetnek... a természetes anyagok azok nem szemetek..azokat a természet visszadolgozza...az a szemét amit kukába dobsz...gondolkodj el mekkora a lábnyomod..mennyi szemetet gyártasz naponta évente..életed során.

Aki járt tengeren láthatta műanyag poharakkal és nejlonzacskókkal van tele..amik soha nem oldódnak fel..

A lényeg..ismerni érteni a természetet..kikövetelni a hulladékfeldolgozás magas fokát a politikusoktól..tudni csupán egy faj vagyunk a..a természet egyik megjelenési formája.

hogyan alakitsunk pártot ez a valóban 4.

#774459 Ibiza

hogyan alakitsunk pártot4

legyen tiszta:

vannak alkalmazottak és vannak munkaadók.

Az alkalmazott1 az kölcsönadja munkaerejét tudását elvárható tőle kidolgozza munkaidejét teljesitse a részfeladatát..egy terv egy részfeladatát..fogaskerék a gépezetben...ha van jobbitó ötlete szól felettesének.. aki vagy felhasználja vagy sem..alkalmazott ne irigykedjen a munkaadók vagy tulajok pénzére..ha jobb ajánlatot kap elmehet..ha letelt a munkaideje akkor leteszi a cerkát és teszi a dolgát..a saját dolgát..nem kell aggódnia miből fizesse ki az alkalmazottat vagy beszállitókat..nemez a dolga.

alkalmazott2.. ő is részfeladatot lát el..de érdekli a nagy terv nagyobb a lojalitása a cég felé.. nagyobb részt vállal..karriert akar épiteni a cégben...folyamatosan naprakészen tartja a tudását..

munkaadó: rendszerben gondolkodik..tervet készit és annak megvalósitási tervét..működési modelljét.. az önmegvalósitás és a nagyobb pénz a motivációja.. a terve megvalósitásához alkalmazza a megfelelő alkalmazottakat..delegálja a feladatokat..számonkéri azokat a középvezetőktől.. A munkaadó feladata a terve pénzügyi hátterét biztositani..az alkalmazottak bérének kifizetése.. a haszon az övé..az ő döntése mit tesz vele...ha akar visszaoszt a munkavállalóknak.. Ha szüksége van más alkalmazottakra akkor elbocsát és újakat vesz fel. Kifizeti ami jár és annyi.

Keményen hangzik de ezekkel tisztában kell lenni..ezek az alapok

lehet árnyalni kedveskedhet a munkavállalóknak, ökörsütés, családi nap...de a lényeg ez.

egyik sem minősités..csupán részfeladat a társadalmi palettán.

#774456 Ibiza Előzmény: #774452

szerintem a minimal..pont a hatalmas terekben jó...tiszta letisztult.. Én inkább az eklektikusat szeretem.. legyen egy kis keleties sarok kávézni..újságot olvasni reggel.... a dolgozószoba/könyvtár régies.. ahol van hangulat..háló ahol nagy ágy...sok pakolás..nappali kényelmes.. sok pihenőrésszel..italsarokkal.. konyha az házias..praktikus..otthonos hangulatú..ebédlő nagy nehéz asztallal tálalóval..a fürdőszoba nekem mediterrán.. modern káddal tusolóval..nagy tükörrel..nagy mosdóval..

Ha nagy a ház vagy lakás akkor egy fogadószoba..ahova a vendégeket lehet fogadni..lehet játszani..mozizni...

#774452 polgarmester Előzmény: #774428

A jó szaki ritka. A jó burkoló naptára szeptemberig tele. Csak referenciával. CSak úgy a netről, ismeretlenül- nem merek már.Van nagyon rossz tapasztalatom is a trükkös szakikról. Hát megtanítottak pár dologra... Pl. nincs haveri bájcsevej, ez meló.

Alap cikk: http://index.hu/gazdasag/2013/11/04/mekkmester/+ olyan, hogy jó+olcsó+gyors- nincsen.

A minimál kislakásban teljesen jó. Persze ez stílus, személyiség függő. a minimál praktikus. A dolgozó szobában ma már csak azt. Pl. Könnyű, praktikus bútort. +keverem a stílusokat.:) A lengyelek nagyok jók csempében.

pl. http://www.gres-massimo.hu/Csempe_padlolap.htm

Családi házban már lehet vadulni. Lehet klasszik, mediterrán, art. Ez utóbbinál az Ape kinálatából néztem ki egy nagyon jót.

hogyan alakítsunk pártot4

#774439 Ibiza

Azért nekünk embereknek is változni kell...már aki nem ilyen.

1. a társadalomban vannak feladatok, ha elvállalod csináld tisztességesen, mindegy mi az.. a hullamosó és a agysebész is egyformán fontos munkák. akkor is csináld rendesen ha nem látják.. képességeid és tudásod legjavát tedd bele...ez adja a munka az alkotás örömét, azt a jó érzést te megcsináltad és megkaptad érte a pénzed. (értékén kell megfizetni mindenki munkáját)

2. elsőnek kellett volna; annyit várj el másoktól amit te megteszel..azt kívánd másoknak amit magadnak kívánnál.. ez egy alap.

3. csináld a saját életed..építsd azt..legyél lokálpatrióta..vállalj ebben szerepet.. egy politikától független egységes mércével mérj.. magadat is.. nincs nem lehet kettős mérce...ne hagyd magad megosztani a megosztott társadalom szart sem ér.. és csak a pojácák..haszoneső kis szaros rogánok mészárosok gyurcsányok szarnak a fejedre és jót röhögnek rajtad amikor titkos kocsmájukban összejönnek.

4. a világ szinesen szép.. élnek itt magyarok zsidók örmények svábok cigányok.. mindenkinek joga van emlékhelyeket állítani..szomorkodni emlékezni.. az orosz és ss katonák is emberek voltak.. nem elvből harcoltak hanem mert katonák.. senki ne tolja előtérbe a pofáját..senki ne kicsinyítse vagy gyalázza mások sérelmét..búját baját...ekkora tolerancia mindenkinek jár.

5. A magyar ember barátságos és vendégszerető, jó szívve fogadja be a vendégeket a külföldieket de elvárja azok vendégként viselkedjenek, ismerjék meg alapszinten nyelvünket..kultúránkat..tartsák tiszteletben azt.. tartsák be törvényeinket..ha itt maradnak akkor legyenek hasznos adózó tagjai a társadalmunknak..természetesen tartsák szokásaikat..

ha ez nem megy vagy nem illeszthető be az itteni kultúrába akkor könnyes búcsú.. ez ránk is vonatkozik ha külföldön vagyunk.

6. ember. magyar. a kisebbséged a sorrend.

hogyan alakítsunk pártot3

#774438 Ibiza

Azért nekünk embereknek is változni kell...már aki nem ilyen.

1. a társadalomban vannak feladatok, ha elvállalod csináld tisztességesen, mindegy mi az.. a hullamosó és a agysebész is egyformán fontos munkák. akkor is csináld rendesen ha nem látják.. képességeid és tudásod legjavát tedd bele...ez adja a munka az alkotás örömét, azt a jó érzést te megcsináltad és megkaptad érte a pénzed. (értékén kell megfizetni mindenki munkáját)

2. elsőnek kellett volna; annyit várj el másoktól amit te megteszel..azt kívánd másoknak amit magadnak kívánnál.. ez egy alap.

3. csináld a saját életed..építsd azt..legyél lokálpatrióta..vállalj ebben szerepet.. egy politikától független egységes mércével mérj.. magadat is.. nincs nem lehet kettős mérce...ne hagyd magad megosztani a megosztott társadalom szart sem ér.. és csak a pojácák..haszoneső kis szaros rogánok mészárosok gyurcsányok szarnak a fejedre és jót röhögnek rajtad amikor titkos kocsmájukban összejönnek.

4. a világ szinesen szép.. élnek itt magyarok zsidók örmények svábok cigányok.. mindenkinek joga van emlékhelyeket állítani..szomorkodni emlékezni.. az orosz és ss katonák is emberek voltak.. nem elvből harcoltak hanem mert katonák.. senki ne tolja előtérbe a pofáját..senki ne kicsinyítse vagy gyalázza mások sérelmét..búját baját...ekkora tolerancia mindenkinek jár.

5. A magyar ember barátságos és vendégszerető, jó szívve fogadja be a vendégeket a külföldieket de elvárja azok vendégként viselkedjenek, ismerjék meg alapszinten nyelvünket..kultúránkat..tartsák tiszteletben azt.. tartsák be törvényeinket..ha itt maradnak akkor legyenek hasznos adózó tagjai a társadalmunknak..természetesen tartsák szokásaikat..

ha ez nem megy vagy nem illeszthető be az itteni kultúrába akkor könnyes búcsú.. ez ránk is vonatkozik ha külföldön vagyunk.

6. ember. magyar. a kisebbséged a sorrend.

Hogyan alakítsunk pártot2

#774436 Ibiza

elvileg a különböző pártok a társadalom különböző rétegződéseit kel, hogy lefedjék

Természetes és szép hogy nem vagyunk egyformák..különbözőek a indíttatásaink.

vannak kollektívista és individualista emberek.. vannak akik erősen zöldek..sokaknak erős a nemzeti öntudatuk..mások a klasszikus (nem lbibsi csőcselék) liberalizmus szabadságeszméit vallják.. másokat a vallásos parancsolatok vezérelnek..

kellenek ilyen tematikus pártok.. DE!!!!!

Az alapdolgok nem változhatnak.. minden pártnak kutya kötelessége az emberek alapigényeit figyelembe venni..az alapján munkálkodni.. kutya kötelessége figyelembe venni azokat az alapértékeket amik alapján az emberek irányultságuktól függetlenül dolgoznak. Ez alapján ezt erősítve segítve munkálkodni.

Én azt gondolom már ezer éve de minimum a rendszerváltást követően meg kellett volna csinálni egy magyar FEJLESZTÉSI TERVet...már írtam párszor.

Van a csodálatos országunk a csodálatos emberekkel,

Elemezni és kihasználni adottságainkat, emberi szellemi képességeinket..amik a vágyaink és a jóérzéseink irányába mutatni...ez alapján kell felépíteni az államirányítás vázát.. a társadalmi felépítést.. Ez egyfajta kompozíció..zenei mű.. a szinergiák csodás összhangja..

. ha nem ilyen akkor szar... akkor is szar ha a sok kis pénzéhes senkiházi kis szaros..belelobbizik.. azért rakat bele valamit mert ő pont azt gyártja..

Ezt a fejlesztési tervet minden pártnak kutya kötelessége követni..hozzáadni saját képességeét tudását.. ettől váltógazdaság a gazdaság..valakik esélyt kapnak ha jól csinálják maradnak..ha nem akkor a következő brigád jobban csinálhatja.

A pártok attól mások ezt a FT.-et saját értelmezésükkel képességükkel irányítják.

Ha zöld párt kerül hatalomra akkor valamennyivel többet költenek a zöld programokra..ha szocialista párt (de valódi..nem ez a pénzéhes csürhe) akkor valamennyivel több megy szociális ellátásra.. stb stb.