Irigylem a problémáidat! :-)!
Tegnap a Petőfi este 9 után magasra tette a lécet, előkerült kiváló énekesünk, Kis Grófó.
Tudják-e még ezek a Fideszes "rendszerváltó" fiúk hová emelni ezt a magas színvonalat, ami 2016. június 1. óta tombol a rádióban?
Tele a párt és holdudvara tehetségekkel, nagyon jól mutatja ezt a Petőfi Rádióban végzett ámokfutás. Csak a Facebook oldaluk kedvelőinek száma ~12 ezerrel csökkent 1 hónap alatt, de azt állítják (ezek ugye sosem hazudnak, bezzeg az elmúlthatévelőttielmúltnyolcévben), hogy a váltás óta sokkal többen hallgatják a rádiót.
Biztos így van és ez a statisztika is valós lehet, mint a többi (munkaügyi, közbiztonság, gazdasági, stb.)
jah, biztos...ez a nyomottfejű papageno raszputyin senkiházy geczyputtony....letelepedési kötvényárusok kilóra megveszik őt is és rogányt is.....meg még egy csomó fityeszvezért....
Nyilván semmi köze a Fideszhez.
Főleg ha külön Mr. 20% mondja ezt. :)
"Ribanc!":))*
*ez a tipical női reakció. asszem sárga irigység motivation.
Sponsored by H. Árpi, akinek ugye semmi köze a "rendszerváltó" ex-liberális, jelenleg jobboldali komi párthoz.
"Szeretem" az ilyen látványosan belemagyarázós cikkeket, ahol már az értelmezés is kész, ne kelljen sokat gondolkodni az ecceri embernek:
"Azt sajnos nem fejtette ki, hogy miért számít, ki kire szavazna, ha az adott kontinensnek úgyis vége van."
Pontosítanék: Nem az európai kontinensnek van vége, hanem az európai világnak, ahogy mi szerettük - és ennek már számtalan jele van.
"de Orbán az interjúban elismerte, hogy ő az egyetlen olyan európai politikus, aki jól ítéli meg a helyzetet:" Valójában:
"Több európai vezetőt ismerek, akinek ugyanaz a magánvéleménye, mint nekem. A nyilvánosság előtt azonban másképp kell beszélniük. Ez nem a bátorság hiánya, nem képmutatás, nem intellektuális gyengeség. Ez egyszerűen azon múlik, hogy Európában a baloldal uralja az értelmezési monopóliumot." - Magyarul Szily állításával ellentétben szerinte - több európai vezető jól ítéli meg a helyzetet, de ő az aki harcol a baloldali értelmezési monopólium ellen (baloldali értelmezési monopólium : a bevándorlók azok menekültek, akik védelemre szorulnak, a nők elnyomottak - ergo védelemre szorulnak - kivéve, ha bevándorlók (baloldali értelmezés szerint védelemre szoruló csoport támadja meg őket) - amiből már jön is az értelmezési problematika a baloldali - liberálisok értelmezési szintjén. Ebből groteszk dolgok születnek, pl. viselkedési kódex nőknek, vagy a nemzeti statisztikák lobogtatása a családon belüli erőszakról - amivel a nőket nem védték meg, de legalább támadták a fehér férfiakat akik tulajdonképpen az elnyomók az európai társadalomban, mondván ők sem jobbak a bevándorlóknál , vagy a ne sértsük a "menekültek" vallási érzéseit keresztény jelképekkel stb., Maga az agyhalál, mivel két vagy több "elnyomott"nak kikiáltott csoportnak egyszerre nem tudsz kedvére tenni, ha azok konfliktusba keverednek.
ibiza, megfertözted a hüleségeddel???
http://444.hu/2015/11/12/orban-vegre-elarulta-kik-kuldtek-rank-a-menekultaradatot
ez egy pozíciójukba belekövült, komcsi banda:
Összetartanak, mert különben lehet, mind mehetne börtönbe.
Foglalkozol, foglalkozol.. cider meg még mindig nix. :-)
Én most kezdtem a cégemet építeni. Nem tudok érdemben mással foglalkozni, ráadásul már ott tartok hogy azzal foglalkozok amit szeretek.
mindig csak a haszon..mit iszik a zenekar? rántotthusot 100as marbóróval.
:) én csak habonyja lennék a pártnak..
komolyabban..szerintem van benne ráció.. én már öreg vagyok ehhez..a saját dolgaimat kell kirendeznem.. max egy agytrösztben vállalnék melót.