Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

a dolog inkább azért ves…

#774122 Ibiza

a dolog inkább azért veszélyes..mert ha mindenki pozitív egyenleggel akar euban maradni akkor az hogy?

Az is tény a bal-liberálisok és tuggyukkik (jó pénzért bomlasztanak..win-win) által megszállt eu parlament nagyon nem hatékony..

Teljesen átalakítják eut? önálló országok lesznek kereskedelmi megállapodásokkal? szükségtelenné válik a sok eus siserehad...ennek lenne értelme...maradhatna a közös pénz is..

Tudtommal a népszavazás…

#774120 Ibiza

Tudtommal a népszavazás nem kötelezi semmire a kormányt.. de aztán még is..

Az a gond ilyen népszavazás megosztó.. a fele rész az elégedetlen lesz.

Ha többet képzelek bele akkor talán szándékos volt? megszűnik Nagybritánia? angolok kipaterolhatják az idegeneket? igen de az idegenek végzik azt a melót amit az angol nem nagyon szeretne..mondjuk erre kitalálhatnak valamit.

Csak mellesleg mintha szándékosan fel akarnák rázni a jólétben élő punnyadt nyugati polgárokat..németek a migránsokkal..angolok a szétszakadással..

Gondolom készültek hatástanulmányok.

Ha többet gondolok bele akkor angolok talán jól ellennének "egyedül" a GB szegényebb országai nem őket terhelnék lenne mellettük eu tag..kivonnák onnan az GBP-t.. usával meg megkötnék a kereskedelmi megállapodást..angolok inkább usa barátok és azok szövetségesei nem eu-é.

Re: nincs cím

#774118 Racional Előzmény: #774107

holland mintára a parlament a bennmaradást megszavazza (éljen a demokrácia) vagy talán még sem?

Na akkor az lesz a b.....meg

Az mindenki előtt világos, hogy nem az EU-val van a gond, hanem az EU vezetésével, de ez nincs még napirenden sem. Miért?

#774109 joepappa Előzmény: #774107

Faterommal beszélgettem pár éve, hogy Ő hogylátja ezt az Unio kérdést es Európai Egyesült államokat vizionált. Én meg egy max egy vámuniót szabadkereskedelmi zónát. Mindenesetre sok dollárom van. Tegnap csináltam is még hozzá.

#774104 Racional Előzmény: #774100

f.a.szok? 52%? Az elmúlt negyed századnál rosszabb nem jöhet a f.a.szoknak, szemben a nem f.a.szokkal.

Hát nem gondoltam volna,…

#774100 Tapasz

Hát nem gondoltam volna, hogy ezek a f.a.szok tényleg kiszavazzák magukat. Bár sohasem tartották magukat európainak. Gyökerek.

#771193 Kissherceg Előzmény: #770353

A holland újságíró, Joris Luyendijk 2011-től két éven keresztül blogot írt a The Guardian című lapnak Európa pénzügyi központja, a londoni City működéséről. Amikor odaköltözött, még hitt a globalizációban, mire végzett, már egyáltalán nem: az emberek, akik a világot irányítják, nem ijesztőek, de maga a rendszer rémisztő, és bőven benne van egy újabb gazdasági világválság kockázata – véli Luyendijk, akivel budapesti látogatásán beszélgettünk.

http://mno.hu/nagyinterju_magazinban/magyarorszag-penzugyeit-londonbol-iranyitjak-1343225