438 ért még egy pakk vétel
Máris plusszba lendültem a Telekom certikkel, köszönet a tegnapi eladónak.
Én már kicsit feljebb, a portfolióm likviditási részét,elkezdtem matyóvá konvertálni.Mit tartsak, pénzpiacit,vagy kötvényt?
Figyelj, a pf/es cikk szerint a következő évek a gazdagok és a szegények közötti szakadék csökkentéséről szólnak majd.
Nem tudom, hogy fogják majd csinálni.
Konkrét példákat sem tudok még, hogy mely részvények lehetnek a nyertesek. Ha eddig a luxus termékek gyártói, akkor most majd talán az általános termékek gyártói, forgalmazói lehetnek a nyertesek.
Lehet, hogy épp a magyar mobilinternet frontján kezdődik majd meg ez a harc...
nana, pontatlan a cikk, 1200 huf-é adják, a fél giga netet a telekomnál... a megmaradt 300 ft-ot el lehet sörözni, vagy telkó részvényt venni, kb 2 havonta másfelet :-DDDDD
Ezüstöt? Vámpírvadász Ön? Minek annyi ezüst? Ő.ő
Bár, ...Ezüst 2016.06.24. 17.78 +2.6%-ot ment a brexit másnapján. Jó lesz az.
Aranyat nem gyűjt?
Amúgy én sem foglalkozom a papírral, a papír foglalkozik velem.:(
Továbbra sem foglalkozom a papírral. Inkább veszem tovább a hétágú ezüst gyertyatartókat. Az a tuti! Ezt nyugodtam veheted jó tanácsnak! Megsúgom Neked, hogy egy év alatt dupláz! Mind 14 ágú lesz! :-)
Valaki nagyon bizakodik a holnapi nap kapcsán, mert kivásároltak a Telekom Long certimből hirtelen.
Most úgy viselkedik, mintha holmi menekülő eszköz lenne ???
Jóvanna'. Nem vészes a dolog. Hozott azért pár kopejkát, oszti is megjött- bár most éppen mínuszban áll a kis cuncimókus , de "változik ez majd és irány az 500+x"*
*nyugdíjig tuti.
Mit is javasoltam? Oszt mi ez a nyalifali? :-) Őszintén be kell vallanom, hogy még 42x sem vettem egy darabot sem mert vártam a brexit hisztériát. Azt gondoltam, hogy még egy pár napig kitart és majd akkor! De még jöhet a brexit és akkor a piacok durcás kisgyermekként fognak hisztizni. Éppen azon gondolkodtam, hogy ideje lenne valami nagyon "megbízhat" és "elismert" közvélemény kutató céget alapítani és rázúdítani a piacokra a "mindmeghalunk" vagy az örökkéfogunk(ef)élni" híreket. Hogy mikor melyiket az ugye attól függ....
Meg a rándom kápitál. Ő.o