Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: nincs cím

#773609 Razamanaz Előzmény: #773606

Igaz.Az Angoloknak és a Walesieknek is győzni kell ma este,és akkor szerdán ha ki sem megyünk a pályára legjobb harmadikként jöhet a következő kör.Wales az Oroszokkal játszik.

#773608 rbbj11 Előzmény: #773604

"most senki nem gondolhatja komolyan,hogy 30.000 főnyi tömegben nincs 300-500 hülye,van és mindig lesz is."

És egy sem kezdett sem petárdázni, sem a lelátón bunyózni! De kívánom neked, h. mondjuk kis gyerekkel kerülj ezek közé a lelátón, amikor petárdáznak, fejed felett repüljön a görögtüz, és töled pár méterre a bunyó. Ugyanis normális magyar szurkolók is ott voltak ezek közt az állatok közt a lelátón, pechükre.

És milyen k. érdekes, hogy nem 500 ultra, hanem egy izlandi ultrát sem láttam, akitöl félnem kellett volna!! Mik vannak...

#773607 rbbj11 Előzmény: #773604

Te is ott ültél a fekete pólósok közt?? Nem tudom, miért kéne arra büszkének lenni, ha fehéren-feketén leírt biztonsági szabályokat megszegve verekednek emberek és tüzveszélyes tiltott cuccokat dobálnak + peterdáznak a stadionban?!!!!?? Vannak barom megszólalásaid.

Hogy van ez? Most hallom…

#773606 Csusza

Hogy van ez? Most hallom a híradóban, hogy ha ma az angolok verik a tótokat, akkor mi biztosan továbbjutunk, mert akkor ott vagyunk a továbbjutó harmadikok között, bármi is lesz a portugálok elleni eredmény.

Ez igaz? Mert akkor este rohadtul drukkolni kell az angoloknak. (Ez így kicsit perverz dolog, de ha ez kell...)

#773604 Sumér harcos Előzmény: #773585

miért mit gondolsz az angol ultrák milyenek?az angolok jobb,ha hallgatnak.

otthon 30éve ülnek,mint a kisangyal kerités nélkül,bekamerázva,megfigyelve a stadionokban,ahogy kimennek EB,VB 30éve cirkuszolnak -ott mindent szabad,ne tartsam már jogosnak a kis drágák aggódását,mintha angyalok lennének.

A magyar ultrák ugyanolyanok,a horvátok még kemények-azok szintén.

most senki nem gondolhatja komolyan,hogy 30.000főnyi tömegben nincs 300-500 hülye,van és mindig lesz is.

hogy nem voltál büszke a népedre,meg is lepődtem volna ha ilyet nem irtál volna,azért a csapat eredményei remélem csak büszkeséggel töltenek el:)

#773602 rbbj11 Előzmény: #773589

http://www.origo.hu/foci-eb-2016/magyarok/20160619-a-szelsoseges-magyar-ultraktol-tartanak.html

Még én is kerültem öket magyarként...egyiket nem tudom mennyi üldözés után, épp tölünk 10m-re teperték földre a kommandósok. Hihetetlen volt, a stadionhoz legközelebbi metró megállóban. Kb. 20 jól felfegyverzett, pajzsos kommandós és / vagy rendörök egy gyürüt alkotva középre cibálták a fekete pólósat, a békés tömeg felé felemelt gumibotokkal hátráltak, mert több nagyobb darab magyar ki akarta szabadítani. Az egyik kiszabadítással próbálkozó fekete pólós kapott is sprayt kb. 15 m-re tölem, csak azért nem kapott gumibotot, mert feltett kézzel hátrálni kezdett.

Orbán és Csányi szerintem különösebb örizet nélkül is elvolt, hisz a tömeg nagy része békés volt, és egyszerü volt kerülni az ultrákat, mert csak fekete pólósat láttam veszélyesnek. A stadionban meg VIP helyen lehettek a gazdagjaink, így ott semmi nem fenyegethette öket.

Érdekes volt, hogy stadionban elökerültek a mi szektorunkban lengyel szurkolók és albánok is.

#773596 Euroman Előzmény: #773595

én nem szeretném tudni, hány TEK-es van velük kint, de szerintem több, mint ahány focistánk és a focistákat kísérő technikai személyzet....

#773595 Euroman Előzmény: #773593

szinte biztos...itthon mj város látogatáskor úgy védik, mint a hímestojást, pedig itt csak pár nyugdíjas várja a városháza előtt....akkor mi lehet még ott, ahol ennyi "vadember" van.....ultra-super-hyper biztonsági kockázat...

#773593 TrendMan Előzmény: #773590

Láttam néhány fotóbeállitást, ahol nem ott voltak.

Persze lehet, hogy azok kiválasztott szurkolók vagy szurkolónak öltöztetett biztonságiak voltak:-)

#773589 TrendMan Előzmény: #773585

Kösz a helyszini jelentést.

Ilyen részletek sajnos a nemzeti hiradóból kimaradnak.

Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy Orbánt meg Csányit hogyan őrzik a tömegben.

#773587 rbbj11 Előzmény: #773586

javítanám a cikket: én magam 3 görögtüzet láttam landolni a pályán, nem egyet. Több nem érte el a pályát.

#773585 rbbj11 Előzmény: #773570

Teljesen jogosan tartottak, én is ott voltam, nem volt sem veszélytelen, sem békés, amit a stadionban műveltek....akkor már csinálták volna az utcán!! Verekedés, görögtüzezés...és baromira nem egy....egyiket nem is tudták eldobni a pályáig, egyik sárga mellényest találta telibe. Nagyon nem voltam a népünkre büszke, mikor láttam, h. izlandi lelátót teljesen jogosan kb. tizedannyi biztonságis és rendőr kellett őrizze, mint a mienket. Persze az összes hulladék magyar szurkoló a legolcsóbb szektorban volt....gondolom, a sok agyatlan kisebbségivel.

#773580 Kiss Zoltán Előzmény: #773531

Pót selejtezős csapatok EB-je!

1.Magyarország 211- 3-1 4.pont

2.Svédország 2-11 1-2 1.pont

3.Irország 2-11 1-4 1.pont

4.Ukrajna 2--2 0-4 0 pont