Igaz.Az Angoloknak és a Walesieknek is győzni kell ma este,és akkor szerdán ha ki sem megyünk a pályára legjobb harmadikként jöhet a következő kör.Wales az Oroszokkal játszik.
Igaz.Az Angoloknak és a Walesieknek is győzni kell ma este,és akkor szerdán ha ki sem megyünk a pályára legjobb harmadikként jöhet a következő kör.Wales az Oroszokkal játszik.
"most senki nem gondolhatja komolyan,hogy 30.000 főnyi tömegben nincs 300-500 hülye,van és mindig lesz is."
És egy sem kezdett sem petárdázni, sem a lelátón bunyózni! De kívánom neked, h. mondjuk kis gyerekkel kerülj ezek közé a lelátón, amikor petárdáznak, fejed felett repüljön a görögtüz, és töled pár méterre a bunyó. Ugyanis normális magyar szurkolók is ott voltak ezek közt az állatok közt a lelátón, pechükre.
És milyen k. érdekes, hogy nem 500 ultra, hanem egy izlandi ultrát sem láttam, akitöl félnem kellett volna!! Mik vannak...
Te is ott ültél a fekete pólósok közt?? Nem tudom, miért kéne arra büszkének lenni, ha fehéren-feketén leírt biztonsági szabályokat megszegve verekednek emberek és tüzveszélyes tiltott cuccokat dobálnak + peterdáznak a stadionban?!!!!?? Vannak barom megszólalásaid.
Hogy van ez? Most hallom a híradóban, hogy ha ma az angolok verik a tótokat, akkor mi biztosan továbbjutunk, mert akkor ott vagyunk a továbbjutó harmadikok között, bármi is lesz a portugálok elleni eredmény.
Ez igaz? Mert akkor este rohadtul drukkolni kell az angoloknak. (Ez így kicsit perverz dolog, de ha ez kell...)
miért mit gondolsz az angol ultrák milyenek?az angolok jobb,ha hallgatnak.
otthon 30éve ülnek,mint a kisangyal kerités nélkül,bekamerázva,megfigyelve a stadionokban,ahogy kimennek EB,VB 30éve cirkuszolnak -ott mindent szabad,ne tartsam már jogosnak a kis drágák aggódását,mintha angyalok lennének.
A magyar ultrák ugyanolyanok,a horvátok még kemények-azok szintén.
most senki nem gondolhatja komolyan,hogy 30.000főnyi tömegben nincs 300-500 hülye,van és mindig lesz is.
hogy nem voltál büszke a népedre,meg is lepődtem volna ha ilyet nem irtál volna,azért a csapat eredményei remélem csak büszkeséggel töltenek el:)
http://www.origo.hu/foci-eb-2016/magyarok/20160619-a-szelsoseges-magyar-ultraktol-tartanak.html
Még én is kerültem öket magyarként...egyiket nem tudom mennyi üldözés után, épp tölünk 10m-re teperték földre a kommandósok. Hihetetlen volt, a stadionhoz legközelebbi metró megállóban. Kb. 20 jól felfegyverzett, pajzsos kommandós és / vagy rendörök egy gyürüt alkotva középre cibálták a fekete pólósat, a békés tömeg felé felemelt gumibotokkal hátráltak, mert több nagyobb darab magyar ki akarta szabadítani. Az egyik kiszabadítással próbálkozó fekete pólós kapott is sprayt kb. 15 m-re tölem, csak azért nem kapott gumibotot, mert feltett kézzel hátrálni kezdett.
Orbán és Csányi szerintem különösebb örizet nélkül is elvolt, hisz a tömeg nagy része békés volt, és egyszerü volt kerülni az ultrákat, mert csak fekete pólósat láttam veszélyesnek. A stadionban meg VIP helyen lehettek a gazdagjaink, így ott semmi nem fenyegethette öket.
Érdekes volt, hogy stadionban elökerültek a mi szektorunkban lengyel szurkolók és albánok is.
én nem szeretném tudni, hány TEK-es van velük kint, de szerintem több, mint ahány focistánk és a focistákat kísérő technikai személyzet....
szinte biztos...itthon mj város látogatáskor úgy védik, mint a hímestojást, pedig itt csak pár nyugdíjas várja a városháza előtt....akkor mi lehet még ott, ahol ennyi "vadember" van.....ultra-super-hyper biztonsági kockázat...
Bale elárulta, hogy az Adidas labda másként működik, mint a Nike laszti :)
http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/20/wales_eb-szabadrugasok_szlovakia_anglia/
Láttam néhány fotóbeállitást, ahol nem ott voltak.
Persze lehet, hogy azok kiválasztott szurkolók vagy szurkolónak öltöztetett biztonságiak voltak:-)
Kösz a helyszini jelentést.
Ilyen részletek sajnos a nemzeti hiradóból kimaradnak.
Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy Orbánt meg Csányit hogyan őrzik a tömegben.
javítanám a cikket: én magam 3 görögtüzet láttam landolni a pályán, nem egyet. Több nem érte el a pályát.
Teljesen jogosan tartottak, én is ott voltam, nem volt sem veszélytelen, sem békés, amit a stadionban műveltek....akkor már csinálták volna az utcán!! Verekedés, görögtüzezés...és baromira nem egy....egyiket nem is tudták eldobni a pályáig, egyik sárga mellényest találta telibe. Nagyon nem voltam a népünkre büszke, mikor láttam, h. izlandi lelátót teljesen jogosan kb. tizedannyi biztonságis és rendőr kellett őrizze, mint a mienket. Persze az összes hulladék magyar szurkoló a legolcsóbb szektorban volt....gondolom, a sok agyatlan kisebbségivel.
indexes fiúk elmélkednek... :)
http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/20/eb_podcast_0620/
Pót selejtezős csapatok EB-je!
1.Magyarország 211- 3-1 4.pont
2.Svédország 2-11 1-2 1.pont
3.Irország 2-11 1-4 1.pont
4.Ukrajna 2--2 0-4 0 pont