jha valami ilyesmi szerintem is lehet. egyeztetik a lobbi érdekeket, vagy hogy nem _aszogatják egymás érdekeiket stb...
jha valami ilyesmi szerintem is lehet. egyeztetik a lobbi érdekeket, vagy hogy nem _aszogatják egymás érdekeiket stb...
Szerintem van háttérhatalom.
Pl. a tudás egy háttérhatalom, amit egy-egy döntés során felhasználsz.
a vonzó külső is egy háttérhatalom, ha nem gondolsz rá, hogy mennyire befolyásol egy döntést
etc.
Abban az értelemben, ahogy itt használják, pl. a 13 leghatalmasabb család időnként összeül és egyezteti szempontjait ???... valami ilyesmi biztosan van!
De, hogy ez befolyásolja-e bármenyire azt, hogy pl. Merkel miket nyilatkozik a menekültválság kapcsán?
Na erre nem látunk rá!
nincsen háttérhatalom, sem világkormány....csak vannak erös érdekcsoportok és nagyhatalmú egyéni emberek, de ez a klub egyáltalán nem összetartó, ugyanúgy széthúz, mint egy mai 100 fös magyar falu lakossága...
Szerintem ez a drezdai nem az igazi találkozó.
Mint ahogy a nagy embereknek van alteregójuk, ez a meeting is igazából valahol a Karib-térségben zajlik olyan résztvevőkkel, akiknek a neve nem nyilvános.
a nehézsúlyúak közül hol van a listában soros, obama, putyin, netanjahu, buffett stb, akik a tényleges háttérhatalmat gyakorolják? na jó, soros felmentést kapott, mert visszatért a parkettre, vért verejtéken nem kímélve felkészül a pénzpiacok tönkretételére... :-P
hät akkor vak vagy...
Beurden, Ben van (NLD), CEO, Royal Dutch Shell plc
Botín, Ana P. (ESP), Executive Chairman, Banco Santander
Cryan, John (DEU), CEO, Deutsche Bank AG
stb
Közben jönnek a fényképek a megbeszélések közti szünetről.
Szerintem már egy kicsit gyanakodnak rád:
http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2015/06/horse600.jpg
amúgy semmi nagy nevet nem láttam... http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html
akkor a baj, hogy a nagy ágyúk már a tanácsadóikat küldik? vagy szimplán skypeon megbeszélik oszt ez olyan pr értékű rendezvény, amin a consiglierek ismerkednek egymással? ... :-P
nem hiszem, mert lebuktál http://pbs.twimg.com/media/CkhKsQAWsAAAFVI.jpg:large :-DD
Ember$
Nézz körül$
Ott mindenki ilyennel jár$
:-DDD
Na elkezdődött!
http://mandiner.hu/cikk/20160609_elkezdodott_a_bilderberg_csoport_idei_gyulese
Majd beszámolok, hogy mik a hírek. Nem lesz könnyű.... eszméletlen biztonsági intézkedések vannak. Semmilyen kütyüt sem szabad bevinni... Ezt a pár sort is csak egy ezüst hétágú gyertyatartónak álcázott "mini számítógépről"(még a nagy dollár kasza hozamából vettem) tudom csak küldeni. Valami különös oknál fogva, csak ezt az egy tárgyat engedték bevinni. Még furcsán sem néztek, pedig másoktól még a zsebkendőket és a golyóstollakat is elvették! Ördögöm volt! Ki érti ezt? :-)
Ó, de hosszan! Majd később nyilatkozom, de most ezen bruhaházom:
aszongya:
"Adócsalás miatt 5 évet kapott a román adóhatóság volt elnöke"
evilági hjumor
Izé... a helyedben vigyáznék a gyertyatartóimra, még a végén sutyiban beépitik belőle az ezüstöt egy önvezető autóba vagy robotba ...
Igazán eredeti ötlet lehet pl. alpakkát venni és ezüstként eladni.
Ezt csak ajánlani tudom.
Viszont ehhez gyorsnak kell lenni.
Mivel viszont te a 10 vagon hétágú gyertyatartóval hosszútávra fókuszált befektető vagy, ez a megoldás nem biztos, hogy ideális számodra.
Ezüst??? Áhhhh.. Abból már van vagy 10 vagonnyi hétágú gyertyatartó formájában. Valami eredeti ötletre viszont vevő lennék, mivel az utóbbi pár hétben nem igazán megy az üzlet. Megvárom a nyári kiárusítást és szeptemberben elkezdem a bevásárlást.
Ha megint mész beszivárogni, jobban ragaszd fel a pajszerodat, mert könnyen lebukhatsz vele.
Aztán még a végén felfedi magát valaki a társaságból, mint Moszat-ügynök és lesz jajj :-)
Ez igen kellemetlen lenne.
Viszont ezt az olajos dolgot még a pf is széltében-hosszában tárgyalta.
Valójában nem a tipp ért sokat hanem, ha van sok-sok cash és elég mersz megjátszani.
Ehhez persze jól jön egy nagy szervezet barátsága.
Én azóta már egy nagy szervezetnek dolgozom.
Kevesebb a szabad időm, viszont jobb jóban lenni velem.
Az év tippjéhez viszont nem kell a rabbi jobb kezének lenni, nem szabad sokat habozni, ezüstöt kell venni;-)
Azt a xart most még az ellenségemnek sem ajánlanám. Majd csak úgy február környékén.
A nagy lehetőségről már lekéstél. Az év eleji bulin azt mondta az öregfiú, hogy tárazzuk az olajat... még a szánkban is és ki nem köpjük! Oszt megint ördöge volt! De az a helyzet, hogy felelőtlenül ígérgettem! Nagyon nehéz ám oda bekerülne. Nekem is csak úgy sikerült, hogy azt mondtam, hogy én vagyok Saul eltitkolt fia! :-) Ötletem sincs mi lesz most a slágertéma de ismét megpróbálok beszivárogni(bár attól tartok a Saul fiát még egyszer nem tudom majd elsütni mivel rafkós népek ezek) oszt közzéteszem a totyikban mi lesz a következő évek sláger befektetése.
Köszönöm a lehetőséget.
Igen, emlékszem rád, ott ültél a rabbi jobbján:
Furcsa benyomást keltettél, mert kicsit félrecsúszott a pajeszod:-)
Mit tervez most az öregfiú, mely témák lesznek teritéken?